#2049182013-06-22 07:29:05 Válasz a #204837. hsz-ra
És a legjobb az Olympos túräban, már azt hittük, hogy legalább a fele tävot megtettük, és még csak 1400 magasban järtunk. Azért 1520- ig felmentünk. Következő alkalomra megbeszéltük, hogy a "hisztis" részét a társaságnak lent hagyjuk, és ha törik, ha szakad 2100-ig felmegyünk. Fent valami csodás a látvány. Kíváncsi vagyok milyen még feljebb.
Szia Vitibogi!
Meg tudnád mondani (vagy bárki, aki idén már járt Nei Porin és tudja friss infokat), hogy melyik napokon és milyen áron vannak a fakultatívok?
Előre is köszi!
Évi
Szia Vitibogi!
Meg tudnád mondani (vagy bárki, aki idén már járt Nei Porin és tudja friss infokat), hogy melyik napokon és milyen áron vannak a fakultatívok?
Előre is köszi!
Évi
Szia "pévi"
Annyira emlékszem fejből, hogy az Olümposzi az hétfőn volt 07.30-tól 15.00.-ig. Majd este a Görög est 20.30-tól kezdődött, kb 01.00! Elmentem a Görög estre de megbántam, nem hiába vajúdtam olyan hosszú éveken át. Maga "folklór" része szép és jó volt, csak nagyon rövid kis részletekben, kb: 30' percet tett ki az összes műsor. a kaja az olyan volt amilyen....a narancslé, mag kb: meg mosták benne a narancsot olyan ízű volt, mert láttam is miből és hogyan állítsák elő. És 25-euró volt a részvételi díj. Most már viszont így bánom, hogy nem hoztam el a program lapot amiben benne volt minden...BOCS!
Viszont motor kerékpárt kölcsönöztem az öreg Vaszilnál 3-napra, az 55 euró helyett ide adta 45-ért. De vigyázzatok akit lehet át ver a komám, nagy zsivány az biztos. Majd jövök a beszámolóval. Igaz nem voltam "nagy" helyeken csak a környék hegyeit, falvait jártam körbe. De ez is Görögország.
#2049762013-06-23 11:29:35 Válasz a #204967. hsz-ra
Köszi Gyula a gyors válaszod! Igazán kedves tőled, hogy megpróbálsz segíteni, remélem a többi programot és árat majd talán másoktól megtudjuk.
Ami a görög estet illeti, én is voltam már az évek során sok ilyen programon.
Én általában kedveltem ezeket. Voltak jobban, voltak kevésbé sikerültek, de én azt mondhatom, hogy nem bántam meg, hogy részt vettem rajtuk. De mostanában már nem járok ezekre, mert annyi minden látnivaló van amerre az utóbbi években megfordultam, hogy inkább azokra költöm a pénzt.
Motort bérelni sajnos nem merek, merthogy még sosem motoroztam, és nem biztos, hogy ott kéne elkezdenem. Láttam én már utitársakat hazafelé a buszon begipszelt kézzel lábbal.
Igazából a Meteorák és Skiathos érdekel leginkább. Én már mindkettőt láttam, de a párom még egyiket sem. A fő problémám, hogy korábban a piac napra esett a hajókirándulás, pedig nagyon szerettem volna látni a piacot is, és mindenféle finomságot vásárolni. Tartok tőle, hogy ez idén sem lesz másképp.
Sziasztok.
Aki volt már a Papa Joe apartman 16,26,36 szoba valamelyikében, az legyen szives mondja már meg, hogy mekkora az erkélye? Elfér ott 4 ember?
sztem arra, h köztudott, mennyire görög estek az efféle görögestek.
Lehet, hogy igazad van! Az biztos, hogy a görögök jól érezték magukat, volt is negatív élmény, a be tévedt vendégek egyszerűen fogták a boros kancsót az asztalunkról és vitték, ők úgy mulattak...
Sziasztok.
Aki volt már a Papa Joe apartman 16,26,36 szoba valamelyikében, az legyen szives mondja már meg, hogy mekkora az erkélye? Elfér ott 4 ember?
A válaszokat előre is köszönöm
Csabáék
A 11-esben voltam, az kettő fős, de kényelmes nagy teraszok vannak, biztos férni fogtok. Jól felszerelt apartman, szép fehér törölközők, víz forraló, a konyha rész elég szűkös de azért lehet boldogulni. a többi a szokásos:{ készül az úti beszámolóm,} egyébként sajnos arra értettem amit az utánam hozzá szóló írt.
Sziasztok, Egy kis segítséget kérnék! a Marianna apartmanba megyünk,esetleg aki járt már ott, vagy tud róla valami hasznosat, tudna írni valami infot az apartmanról??
Esetleg aki nem rég ért haza, néhány hasznos információt is megoszthat velem!
Előre is köszönöm a segítséget!
Kellemes nyaralást mindenkinek!
Ha tudna segíteni valaki megköszönném!
Platamonas várát mennyire lehet autóval megközelíteni?
A parkolótól mennyit kell a várig gyalogolni?
A napi nyitva tartást is ha megírná valaki!
Előre is köszönöm