Jók a képeid, voltak benne számomra újak!
220-as képtől a fotók az Acheron folyónál készültek?
És azt a sok kagylót hol szedtétek?
Kedves Kiki!
Köszönöm szépen, ha tetszettek a fotóim.
Ez csak töredéke a rengeteg képnek, amit párommal ketten készítettünk.
Beírom a picasás címét az albumomnak, mert itt a hellászon nem látszanak a képaláírások, nem értem miért, ott pedig igen.
Színek, fények, emlékek - Görögország 2013 című album:
Igen, jártunk az Acheronnál is, és Jón tengeri hajókiránduláson is, a picasán olvashatók a képek alatt az aláírások.
A sok kagylót Ammoudia tengerpartján szedtük, nem is kellett annyira küzdeni értük, mert a tenger a lábunk elé mosta. Párom kicsit beljebb sokkal nagyobbakat látott a tengerfenéken a homokban.
Vajon mi készül a kikötőnél?A kamera egy épülő szinpadot mutat,még nem láttam ott ilyet,pedig évek óta nézem ezt a kamerát...aki ott van,esetleg nem tájékoztatna róla?
Vajon mi készül a kikötőnél?A kamera egy épülő szinpadot mutat,még nem láttam ott ilyet,pedig évek óta nézem ezt a kamerát...aki ott van,esetleg nem tájékoztatna róla?
Megelőztél. Tegnap óta készülök én is kérdezni, hogy mi volt, vagy lesz ezen a színpadon?
3 hét múlva indulunk Pargara, ismeri valaki a Lichnos beach-et?
Azt szeretném kérdezni mennyi idő onnan átmenni Parga városába?
Előre is köszi nektek!!!!!!!!!
Náhény infónak örülnénk, kocsival megyünk!!
Legutóbb Tuma szerkesztette (2013-06-25 10:46:03), összesen 1 alkalommal
#2051322013-06-25 11:33:38 Válasz a #205131. hsz-ra
Szia! Mi 12-kor indultunk és 9-re Pargan voltunk. 21 óra alatt odaértünk. Szerintem hamar eltelik, nézelődsz, olvasgatsz, szoktak filmeket is vetíteni a buszon. Ha tudsz menj el, egy kis "ékszerdoboz", olyan mintha egy szigeten lennél.
Üdv.: Éva