Dessimi valóban egy öböl is, most rengetegen voltak, a hajók is. Ha a közelség a lényeg,akkor szerintem Mikros gialos jobb, már csak a megközelíthetőség miatt is (Dessimi felé feltúrták az utat, gondolom valami csöveket fektetnek le, tiszta káosz volt az a pár méter...)
Rengeteg helyet kell még megnéznünk, de van még rá vagy 12 napunk, ráérünk.
Vasilikin átmentünk tegnap,nagyon jó az infrastruktura, bár délután már úgy tépte a fákat a szél a belsőbb utcákba is!!!!De gyönyörű látvány volt a sok szörföző!!
Syvota nagxon hangulatos,nagyon csendes. Egy vacsi biztos lesz majd ott is.
#2052702013-06-26 15:57:21 Válasz a #205266. hsz-ra
Ha a Nidrihez való közelség a lényeg, akkor értelmetlen Mikros Gialost Dessimihez hasonlítani, mivel utóbbi akár gyalogosan is elérhető, előbbi meg ugye nem igazán!
Vassiliki infrastruktúrája mennyiben érzékelhető autóból - mire gondoltál? És az infrastruktúrát mennyiben befolyásolta, hogy "délután már úgy tépte a fákat a szél a belsőbb utcákba is"?!
Ha már arra jártatok, érdemes lett volna Aghiofilin megtorpanni 1 napra Vagy megtörtént?
Ha pedig Syvota és Mikros Gialos felé jártok, feltétlen ugorjatok fel a Poros falu feletti kápolnához - érdemes, már csak a kilátásért is!!!
#2052772013-06-26 17:02:40 Válasz a #205261. hsz-ra
Lefkada városban minden sarkon benzinkút van kis túlzással!
Van Shell, BP, Eko... meg még sok noname.
A tőzoltóság utcájában van egymás után legalább 4.
Vassilikibol Porto Katsikiig melyik az az utvonal ami jarhato kocsival, es a legrovidebb? szukseges e elhajtani Kamilioig, vagy lehet atvagni Dragano fele? vagy esetleg Pontinal lefordulatunk del fele?
Lefkada városban minden sarkon benzinkút van kis túlzással!
Van Shell, BP, Eko... meg még sok noname.
A tőzoltóság utcájában van egymás után legalább 4.
#2053742013-06-27 15:12:38 Válasz a #205372. hsz-ra
földutak. valószínűleg csak terepjáróval járhatóak, jó nagy kapaszkodókkal, lejtőkkel. ráadásul szinte bizonyos, h több idő alatt érnétek el azokon végigzötykölődve, mint, ha a járt utat választanátok. sztem.
#2054262013-06-27 22:36:52 Válasz a #205353. hsz-ra
Wucy
Tavaly drapano felöl átmentem a keresztúton.egy autó szélességű jóminőségű a hegytetőn átérve elképesztő látvánnyal a Vassziliki öböl irányába,igencsak izgultam néha nehogy jöjjön valaki szembe.
Pontitól délre nincs autóval járható keresztút.
#2057702013-07-02 10:13:14 Válasz a #205153. hsz-ra
Salist, nekem nagyon tetszett Vassiliki, bár mi csak egy nap voltunk ott, és csak egy helyen kajáltunk, a Dolphins nevű tavernában, a sétányon van. Nagyon finom volt minden, tudom ajánlani!