Épen és viszonylag gyorsan leérkeztünk, pedig igen későn csak fél hatkor indultunk. Jelentősebb útjavítás nem volt, kivéve az épülő autópályát. A rendőrök valahol elvoltak foglalva, mert csak egyet láttunk Szerbia-ban, azok is aludtak. Volt egy-két záróvonalas előzés is, de mindig csak a hazaiak után. Belgrádot és a határokat gyorsan letudtuk és Evzoninál 3 kapu is nyítva volt.
Új autópálya díjakat tud valaki?
Persze,hogy hétfőn megyünk amikor változik.
Illetve valahol olvastam az ásotthalmi határátkelésről részletes leírást az autópálya letérésétől egészen a Palicsnál való visszatérésig..ha valaki tudna adni linket,annak nagyon örülnék..hétfőn lehet jobb lesz kerülni..délelőtt megyünk..vagyis reggel.
T.Márta ez tényleg gyors volt, de ehhez az kellett, hogy Belgrádon átlag 80-al átrobogtunk. A szerb, macedón határ 20 perc volt együtt, ugyanis én mindig oda állok, ahol kevesen vannak, most éppen a macedón sorba. A macedón, görög 5 perc, mivel a macedón csak megnézte a papírokat, a görög még azt se, csak intett. Csak háromszor álltunk meg, kétszer tankolni, a kettő együtt 20 perc volt, egyszer egyéb okok miatt, az 5 percet vett igénybe. Én a szendvicsemet vezetés közben fogyasztom, kávét szaranda hronya nem iszom.
1040 km-t tettünk meg, az átlag sebesség 108 km/h volt. Szalonikit kb. 9 óra 30 perc alatt értük el, de az utolsó 20 km-t szerbiában 80-90-el tettük meg, mert nem volt előttünk kamion, csak két szerb autó, akik mentek min a golyó, ja és mindenhol annyival mentünk, amit a forgalom engedett, nem a táblák.
#2055382013-06-29 12:43:07 Válasz a #205537. hsz-ra
Szia Aki, köszi a részletes tájékoztatást. Ügyesek voltatok de júniusban még nincsenek vendégmunkások amit a júliusban utazók élvezhetnek. Nem is az úttal van a baj hanem a rengetek törökkel na meg mikor a Mac,határon is állunk 50-percet ! Eddig pénteken szoktunk indulni, most csütörtökön megyünk remélem simább lesz mint az előző utunk !
Szabira megyünk, nem verseny, hogy ki dönt csúcsot.
Én lehet, hogy azért érek ki ennyi idő alatt, mert legalább ezen az úton szeretek nyugisan autózni, csupán hobbiból és megállni ahol és amikor jól esik.
Az a szerencse hogy nincs nagyobb probléma amit meg lehetne beszélni mint az hogy ki milyen gyorsan ér Görögországba! itt ez a probléma, máshol meg az autópályadíj fizetési módozata, amit egyébként már ezerszer kitárgyaltunk.
Az a szerencse hogy nincs nagyobb probléma amit meg lehetne beszélni mint az hogy ki milyen gyorsan ér Görögországba! itt ez a probléma, máshol meg az autópályadíj fizetési módozata, amit egyébként már ezerszer kitárgyaltunk.
#2055572013-06-29 15:50:30 Válasz a #205547. hsz-ra
Kedves Messina!
Ezek az emberek hencegnek és nem is kell velük foglalkozni. Mi is értünk már ki Thasos-ra 12 óra alatt,de mi nem hencegtünk.Még Ági sem hitte el nagyon.Még jó hogy a nejem aludta,mert különben kikaptam volna. Ez nem F1,ezt kell megjegyezni mindenkinek.
Sőt nem hencegni! Mindenki úgy halad ahogy akar és szeretne.
Ezek mind fiatalok és hencegős emberek, akik úgy érzik jól magukat,ha ők az elsők.Én meg úgy vagyok vele,hogy lassan de biztosan oda fogok érni.Hozzáteszem lehet hogy Én leszek az első,mert a többi neki megy egy fának!