#2056472013-06-30 14:03:15 Válasz a #205469. hsz-ra
Szervusztok Nei Porisok!
Remélem, még mindig a "célról" beszélünk, Nei Poriról! Hiszen egyeknek képzeltem mindenkit, aki a fórumon megjelent. Azt hittem, hogy tényleg Nei Pori a lényeg. Sajnos sok-sok hozzászólásból kitűnik, hogy a cél másodlagos. Első szempont, hogy egymást marjátok, leginkább engem, aki tágra nyitott szemmel csodáltam mindent, és ez le is mertem írni.
Ilyenek lennének az igazi Nei Pori Imádók klub tagjai? Ilyenek vagytok Ti mindannyian? Aki segélykérő leírást tartalmazó levelet intéz a fórumra, kiokádja magából a "fórum", arra KÉNYSZERITI, hogy olvasson vissza 700 oldalt?! Az információk ennyi idő után elavultak, mindig jól jönne egy-egy friss infó. Gondolkodjatok el ezen kedves Nei Pori "fanok"! Igazatok van-e vagy pedig csak a "magasabb rendűségi érzés szól belőletek?!
#2056542013-06-30 15:58:02 Válasz a #205647. hsz-ra
Kedves Neipori!
Szerintem lépj túl ezen! Itt nem az a dolgunk, hogy másokat nevelgessünk. Ha tudod a válaszokat a fórumtársunk kérdéseire, akkor oszd meg vele az információkat, aztán hadd menjen tovább az élet!
#2056562013-06-30 17:03:18 Válasz a #205654. hsz-ra
Szervusz pévi!
Akkor egy-két tapasztalati megosztás, ami Mindenkit érdekelhet, aki ezután utazik:
Van szúnyog, igen és csíp rettenetes sebeket okozva azokon, akik érzékenyek rá. A Magyarországon kapható szúnyogirtókról nincs tudomásuk, hogy nekik attól pusztulni illenék.
Van olyan légy, ami teljesen úgy néz ki, mint egy mini bombázó, és szintén senki nem mondta el nekik, hogy pusztulniuk illenék a különféle magyar vegyszerekre. Ezek elég veszélyesek, mivel "harapnak" kevés bőrt is az alanyból. Én tavaly nagyon csúnyán megjártam, mivel cukros vagyok és állítólag minket jobban támadnak. Rettenet módon néztem ki, legalább harminc vérző sebem volt a kis piszkok miatt. Kisgyerekesek vigyázzanak. Tényleg úgy néznek ki, mint az amcsi bombázók, háromszögletes dögök. Nem csípnek, hanem kiharapnak, mint a magyar bögölyök, csak miniatűrben. Kedvenc búvóhelyük a szekrények hátsó része, ágyak hátsó-alsó része, fürdőszoba. Nem szeretnék vészmadár lenni, de kérek mindenkit, hogy a szoba árnyékos, sötét helyeit nézze át beköltözés után, hogy a további nyaralásuk csípés-mentes legyen.
#2056582013-06-30 18:29:10 Válasz a #205656. hsz-ra
Hááát..., köszi Neipori! Most egy kicsit megijesztesz, mert ami azt illeti engem is nagyon szeretnek a szúnyogok. De sebaj, ez sem tudja elvenni a kedvem a nyaralástól!
Amit írtál: "arra KÉNYSZERITI, hogy olvasson vissza 700 oldalt?! "
Én írtam az egyik tagnak olvason vissza. Úgy gondolom egyik tagunk a fórumon segítséget kért. Mivel SENKI nem jelezte vissza a legujabb tapasztalatát én mivel olvastam erről itt a fórumban nyílvánvaló, hogy mivel abban a témában tapasztalatom nincs legalább így segítettem. Feltételezem a tag visszaolvas és megtalálja a neki kívánt információt. Mivel átlagos kérdést tett fel a kapott információnak nem feltétlenül kell idei vagy tavalyinak lenni ahhoz hasznosítani tudja ha Nei Poriba érkezik.
Nei Pori ha nem tudsz vagy tudtál az adott kérdésbe hozzászólni, tanácsot adni tedd meg azt a szívességet, hogy nem bírálod felül annak a segítségét vagy segíteni akarását aki megpróbál illetve megpróbált segíteni az egyik fórum tagnak. Engem nem érdekelnek az itteni lelki problémáid de ne bírálja senki felül az írásomat az egyik tag irányába miközbe ő nem írt semmi tanácsot az adott témába csak kioktat. Köszönettel. K
Én tegnap Lido di Jesoloba voltam. Itthon 25 fokot írtak a víz hőmérsékletre. Ezzel szembe volt kb 19-20 fokos. Mivel az Adria majdnem legészakibb pontja ebből kiindulva Nei Poriba lemosakodás nélkül be lehet menni a vízbe. Az Adriába nekem mint hidegvíz tűrő embernek is pár percig eltartott a lemosakodás és lebukás a vízbe de uánna nagyon jó volt. Ez görög topik. Az írásommal arra akarok kitérni nem kell hinni az időjárás oldalaknak hőmérséklet szempontból mert más amit írnak és más a valóság.
Legutóbb Unic szerkesztette (2013-06-30 21:17:39), összesen 2 alkalommal
#2056822013-06-30 21:16:10 Válasz a #205678. hsz-ra
Szia Csarlsz!
Konkrétan Nei Pori tengervíz hőmérsékletet sajnos nem tudok, de én az alábbi (szerintem elég jó) oldalról szoktam informálódni tengervíz ügyben. Ez kicsit általánosabb információt ad, de talán ez is jobb, mint a semmi.
http://www.wetteronline.de/?pc.....R&iid=MMEO
#2056872013-06-30 22:06:34 Válasz a #205685. hsz-ra
Szia Évuska!
Ha még 1-2 fokot túlozna is, akkor sem vészes!
Szerintem nem kell lehűléstől tartani!
Ha jól emlékszem, te mész az Apostolisba? Sajnos eddig nem volt itt olyan utas, akinek személyes tapasztalatai lettek volna. Úgyhogy én szeretném, hogy ha te talán majd valami konkrét információkkal tudnál szolgálni. Előre is köszönöm, és nagyon szép nyaralást kívánok!
Számíthatsz a beszámolomra! Az Apollonnál foglaltuk a szállást. Az első emeleten lesz egy két ágyas és egy családi, valamint a 3. emeleten egy családi apartmanunk. Jó lett volna többet tudni a szállásról. Így meglepi lesz!
Remélem kellemes!
Sziasztok! Nei Poribam lévő Coral apartmanról Lenne e infó ?? Mi van a közelében, amit érdemes meg nézni étel különlegességet megkóstolni (melyik éttermet ajánljátok) Köszi