#2057142013-07-01 10:55:56 Válasz a #205712. hsz-ra
Ó tényleg, most már emlékszem, hogy írtad.
Mi apartmanban leszünk, kb 10 percnyire a parttól (gyalog). Hozzánk a Golden beach déli része (a kikötő felőli vége) esik majd közel, oda jártunk tavaly is mindig.
A héten csütörtökön értünk haza Thassosról. Sajnos visszahozott minket a komp a valóságba a paradicsomból. Csodálatos hely a tenger és a hegyek gyönyörűséges ötvözete. Hasonló árakkal mint itthon. Aki ügyes jól kitud jönni a pénzéből. A Fedrában voltunk Skala Potámiában nyári konyhával ellátott nagyon tiszta kis apartman. főztünk többször is egyszerű kajákat a finom görög alapanyagokból.
#2061132013-07-07 17:10:47 Válasz a #206111. hsz-ra
Szia Killerlaca,
bár nem engem kérdeztél, azért remélem nem haragszol, hogy bele vau-vau...
Tavalyi infokkal szolgálhatok, szúnyogot szinte egy darabot sem láttunk, méhecskét is csak elvétve egy-egy vacsinál (pedig sok helyen azzal ijesztgetnek, hogy rengeteg van belőlük, de gondolom ez szezonális lehet, mi a strandon sem nagyon láttuk őket augusztusban).
Nem tudom melyik részre mentek, a Golden beach centrum felőli részén (a kikötő felől) a napágyakat fogyasztás ellenében lehetett használni. Leccucolsz, megy a pincér (sok a part menti bár), kérsz egy frappét, vagy fagyit, aztán ott fekhetsz egész nap. Gondlom a part több részén is így van.
De pl. a Paradise beachen (érdemes megnézni, nincs messze, és marha jók a hullámok ), 7 euro volt a napernyő + 2 napágy.
A friss árakról majd Riti informál, az a tuti.
Hol lesz a szállásotok?
#2061262013-07-07 20:26:09 Válasz a #206125. hsz-ra
Nekünk is az van közel, így oda jártunk. Csupán lustaságból. De itt voltak mindig napágyak, és egy frappéért egész nap ott henyéltünk. (mondjuk abban a melegben általában valami jeges is jól jött, pláne, hogy érte sem kellett menni, mert a pincércsaj mindig ott sertepertélt )
Először mentek a szigetre? Mert ha már nagyjából ismered, akkor minek is járjon a szám...
Egyébként mi a biztonság kedvéért tavaly is vittünk elektromos szúnyogirtót, de a légkondi miatt nem nagyon volt nyitva a az ajót, ablak, ezért nem jött be semmi. De én tényleg úgy jöttem haza, hogy egyetlen csípés sem volt rajtam, holott engem nagyon szeretnek.
#2061292013-07-07 20:52:29 Válasz a #206126. hsz-ra
Igen Thassos-ra először megyünk.
Jól láttam, hogy itt a jó sekély a strand kis hullámokkal és finom homokos parttal?
5éves lányuk miatt kérdem lehet-e jókat homokozni meg be tud-e sétálni a vízbe egy kicsit.
Képet tudnál feltenni akár ide a fórumra erről a részről?
#2061312013-07-07 21:11:03 Válasz a #206129. hsz-ra
Máris keresek pár képet erről a partszakaszról.
Gyerekeknek kitűnő, nagyon lassan mélyül a víz, emiatt melegebb is, mint máshol. Rögtön a parton rengeteg az étterem, bár, szupermarket, napközben mi csak elugrottunk gyrosért, és le volt tudva az ebéd. Szóval ott úgymond minden a szátokban lesz.
Melyik apartmanban lesztek?
#2061372013-07-07 21:40:41 Válasz a #206132. hsz-ra
Megnézem köszönöm.
Ide megyünk: http://www.studios-theodora.gr/
Kicsit elnéztem mert pár percre van a kikötő résztől.
Azért írtam azt mert strandolni ott szeretnénk ha az apartman előtti rész nem lesz jó.
#2061402013-07-07 22:00:43 Válasz a #206137. hsz-ra
Szép kis apartman, így a képek alapján, és tényleg, közvetlen a parton van.
Majd meglátjátok, a Golden beach középső részén előforudnak köves-kavicsos partszakaszok, ha nem teszik, akkor valóban csupán pár perc séta, és a kislányod is tud a homokozósban játszani, fürdeni.