Úgy emlékszem volt oda szervezve kirándulás. Talán hajókirándulás volt és közben álltak meg ott? Mivel ezen nem vettünk részt és már jó pár éve volt nem állítom neked biztosra.
Dijuska!
Biztos, hogy valami szervezett módon el lehet jutni oda, tényleg volt tavaly a programokban az egyik irodánál olyan hajókirándulás, ami során ott is kikötöttek. Ha mégsem, érdemes tudakozódni, Öcsémék néhány éve külön kérték meg az egyik idegenvezetõt , elvitte négyüket egy furgonnal és értük is ment a megbeszélt idõre.
Köszi szépen, nagyon kedvesek vagytok!
Legszívesebben már pakolnék is és mennék Csak most biztos hideg van Sartin is.
Nem is jönnék haza jó sokáig, azt hiszem... Korfuról nem nagyon akartunk hazajönni, gondolom itt sem lenne ez másként...
Kecsi, nekem vannak képeim a Stamatisról, de nem tudom itt hogyan lehet feltölteni. Az emailodra elküldeném, de mi a címed? Hogyan tudom megtalálni, nem ismerem még ezt a fórumot elég jól.Mi júli 7-21-ig leszünk ott.
Kedves Mindenki!
Kérnék én is infót néhány apartmanról,ha valaki volt már ott:Kosmas,Apostolos,Ilias.Most merült fel a lehetõsége,hogy esetleg kocsival vágunk neki az utnak.Én félnék,de a fiuk nem bánnák.Jönne valaki aug elsõ napjaiban kocsival Sartira?
Látom felkerült 3 kép a Stamatis apházról , Joxnak elküldtem, valszeg õ tette fel õket, van még kívülrõl is képem meg a környékrõl is ha szeretnéd, írj az ibolya@oszrt.hu-ra, és elküldöm õket
Most olvastam vissza pár oldalt, Dijuska, nagyon nem értek egyet a "lehúzós" idézettel, mármint a mondanivalójával.
Mi eddig kétszer voltunk, 4 év különbséggel, de van itt a fórumon olyan is, aki már 8szor volt. Sokan sokfélék vagyunk, az igaz, hogy sok a magyar, mivel - viszonylag - olcsón buszos utakat sokat szerveznek oda hazánkból, sok-sok egyszerû emberke is elõfordul.
Bogobea írását olvastam arról, hogy ne az új részen foglaljatok szállást. Nos, Sartit én három részre osztom, van a régi, ófalu része, az csendesebb, de a partja nem olyan jó strandolás szempontjából. A középsõ részben vannak az éttermek, boltok, kacatos árusok, motorkölcsönzõk, bárok. Itt elég kicsi erkéllyel ellátott házak vannak, könnyen elõfordul, hogy a másik szájába látsz, ha kiülsz - és viszont. Aztán a nyüzsgéstõl távolabb, Sarti Beach-en- a település legdélebbi részén - szellõsebben építették a házakat, mi direkt ide kértünk ajánlatot tavaly is. Nem bántuk meg. A part itt a legjobb, finom homokos, sekély, pár perc sétával kavicsos, sziklás öblöket lehet elérni. Ezen a részen is van két étterem, de mindkettõ csendes, az étkek finomak és görögök!!! van bolt is a reggeli meg minden egyéb élelmiszer beszerzéséhez. Ha megyek még Sartira - remélem - akkor újra erre a részre mennék.
Az apt-házat, ahol voltunk, Grigoris néven adták az irodák (tavaly IBUSZ), nagyon jó volt. AKIS-t nem ajánlom, szûkek a lakások, rossz volt a klíma, a teraszok is kicsik, barátaink laktak ott és nem volt jó. Ezen a környéken van még pár ház, a nevüket megnézem Neked, és írok újra.
Az ezen topikban lévõ legelsõ hozzászólás is egy csendes helyen lévõ apartmanházat, a Baragudát írja le, szerintem az is jó lehet. A beachen a végén van, ugyanúgy mint a Stamatis. Én jobban szeretem ha nem zavarnak a motorosok, a discózni vágyók, és nem néznek bele a kávéspoharamba a teraszon ülve. Az esti vacsorát meg úgyis illik néha lesétálni, tehát az 1-1,5 km sem lehet akadály. A Baragudát sztem csak neten lehet foglalni, ut.irodánál még nem láttam sehol.
Dijuska!
Holiday és Macedon házak Sarti beachen vannak, a korábban említett - Grigorisként hirdetett - házat már tavaly nyáron átkeresztelték Erifili-nek.
Itt a Sarti topik 18. oldalán van az elsõ kettõrõl kép, de Holiday részletes leírását képekkel megtalálhatod a Grand Tours katalógusában is. A képen csak töredéke látszik. Ha visszalapozol odáig, linkeket is tettem be más Sartis lapokról, ahol térkép is van a faluról.
Hol van a Stamatis ház pontosan, tudja valaki? Elég jók a képek, késõbbre elteszem az emlékeimbe, a legközelebbi Sarti úthoz