Tudtam hogy nem emeletes megy (tavalyelőtt sem az ment) de azért reménykedtem. Nagyon szeretek elöl ülni. A más helyekre meg bebuszozni, na arról megvan a véleményem. Jártam már így többször. Sartiba is körbeutaztuk Sithóniát, mert először Toroniba tettük le az embereket, és utána mentünk Sartiba. Ha jól emlékszem Tolónál volt az, hogy hazafele mi szedtünk össze minden embert útközben. 4 vagy 5 helyen is megálltunk, néhol igen csak nagy kitérővel le a pályáról, aztán vissza a pályára. Még nézelődni sem lehetett mert éjszaka volt. Valamikor éjjel 1 felé szedtünk fel 3 utast is, köztük egy kisgyereket, akik valahol egy benzitkútnál várták a buszt. Athénba 1 órát vártunk 1 emberre, mert taxis sztrájk volt és nem ért oda a megbeszélt időre.
Szia Eszes!
Köszi az infókat az utazásodról! Nem mondom, jó időt futottak a Romcar-os fiúk, ahhoz képest, hogy majd 1600 km az út! Remélem, mi is ilyen "viszonylag hamar" leérünk. Véletlenül nem tudod, hogy a Thetis-ben van-e wifi? (Gondolom, ha a Apollon-nal voltatok, akkor nem a hotel felső apartmanjaiban, hanem az apartmanházban voltatok). Tapasztalatok a Thetisről (a zuhanyfüggönyön kívül )? Tisztaság, ágyak állapota, melegvíz helyzet, erkélyek nagysága, ilyesmire gondolok, mivel korábban ha a Thetis-ről volt szó, akkor leginkább a hotel tetején lévő úgymond luxus apartmanokról írtak a fórumtársaink. Szúnyoghelyzet? Kell extra védelem ellenük, vagy elég a szokásos?
Dettix, nézd a jó oldalát, ha tényleg nem emeletes busz megy: kevesebbet kell sorba állni a mosdónál, főleg, ha a pilóták kihasználják, hogy a kisebb busz tud gyorsabban is menni, és nem utolsónak érünk az éppen aktuális benzinkúthoz!
Kedves 22-én induló utastársaink: 11 nap! Holnapután már egy számjegyű a centi
Szia Anyuci!
Mi 2 éve a Thetis normál apartmanjában voltunk (közvetlen a Thetis hotel mellett van az út másik oldalán, de azt hiszem ezt már irtam is anno... ), az emeleten, jó nagy volt az erkélyünk, és minden megfelelő volt, egyszerű, tiszta. Nem tudom, melyik volt luxusaprtman, mi tuti hogy átlagosban voltunk, nem volt ott semmi luxus, csak ami pont kellett.
Wifi van, a Hotelben kell kérni és odaadják a kódot hozzá. És légkondit is lehetett kérni (5 vagy 7 euro volt naponta)
Mi Ibusszal voltunk anno.
Persze, tisztába vagyok a dolgokkal, ez lesz a 6. buszos utunk. Ráadásul az sem mindegy, hogy a határra hányadikra érsz! Mindez az utasokon múlik, ne akkor akarjon wc-re menni, amikor indulna a busz. Tavaly volt ilyen utasunk, és eljátszotta minden megállásnál.
Szia Messinia!
Azt olvastam korábban, hogy a Thetis hotel legfelső szintjén van két luxus apartman, és sokan abban voltak, az IBUSZ-szal, így arról írtak többet.
Bár a luxus leginkább az volt, hogy kád volt a fürdőben, és nem zuhany, de a kilátást is sokan dicsérték. És ahogy nézegettem a régebbi képeket, azokon is inkább ezek szerepeltek.
Remek utas lehetett! Hozzá kell tegyem, hogy mi - az elgémberedett, öreg lábainkhoz képest - igyekszünk sietni a mosdóhoz, de ha hosszú a sor, akkor hiába. Néha beslisszolunk a férfi wc-be - főleg, ha van olyan pasi, aki hajlandó kicsit őrködni. Nő létemre gőzöm nincs, hogy mi tart olyan sokáig a lányoknak. De mindegy, ha 20 buszozós év alatt nem jöttem rá, akkor már nem is fogok
Gondolom ezek a luxus szobácskák árban is luxusabbak.
Az aparmanház tök egyszerű szobákból áll, a kilátás jó (a teraszról látni a tengert, mivel eleve nincs messze, csak pár épület közbeékelődik, meg a főutca), mi mindig az lestük hogyan tisztitja reggelente a Hotel medencéjét a gondnok. De ezen felül semmi extra. Kád sem volt, csak a megszokott kicsinyke fürdő zuhanyzóval. A konyhában egy olyan elektromos kis sütő volt (mint valami grillezős sütő), aminek két rezsólap található a tetején. Tányér, bögre, pohár annyi, ahányan vagytok az apartmanban.
Ha ment a légkondi, akkor a külső kivezető csöve, ami az erkélyen volt, eresztette a vizet, egy vödör volt alátéve. hogy abba menjen.
Nekünk nagyon tetszett ez a szállás, mind belül, mind a fekvése miatt. 3 perc a pékség, és 5 perc a Tsiros gyrosos.
Azért is kérdezősködöm a szállással kapcsolatban, mert kérdéses, hogy változott-e valami, mióta az Apollon köti le a szobákat. Tavaly Stavroson különösen feltűnő volt, hogy nem nagyon érdekli őket a szobák színvonala.
Annyira nem az IBUSZ-é, hogy a honlapon nem is hoz semmilyen találatot Tolo-ra, mintha nem is mennének oda. Vagy csak béna vagyok, bár általában megtalálom, amit keresek.
Sziasztok! Mi 3x voltunk már Tolóban Ibusz-nál foglaltunk szállást, de egyénileg utaztunk. (2007, 2008, 2010) Ebből 2x a Thetis luxusapartmanjában volt a szállásunk. A Thetis valóban Ibusz-apartman volt, de 2011-ben teljesen kivonult Tolóból.