Sziasztok! Tud valaki segíteni nekem abban, hogy valóban csak az ibusz utazási iroda indított ebben a szezonban repülőgépet? Tegnap voltam az irodájukban, ahol a hölgy - barátságosnak nem mondható- közölte velem, hogy már csak augusztus 5-től van hely a gépen, mert az ország összes utazási irodája az ő gépükre foglal. 2+2 apartmannal ebben a szezonban nem is tud szolgálni, mivel a 14 éves gyerek már felnőttnek számít és foglaljunk 2 db. 2-es studiót, ami 100 ezer forint többlet költséget jelent, olyan árat mondott amitől kimaradt a lélegzetem, majd közölt, hogy miért nem foglaltam februárban most már így szokás. Valószínű, h. így nem tudunk menni, de vajon járt így valaki vagy tudtok más infót?
Sziasztok! Tud valaki segíteni nekem abban, hogy valóban csak az ibusz utazási iroda indított ebben a szezonban repülőgépet? Tegnap voltam az irodájukban, ahol a hölgy - barátságosnak nem mondható- közölte velem, hogy már csak augusztus 5-től van hely a gépen, mert az ország összes utazási irodája az ő gépükre foglal. 2+2 apartmannal ebben a szezonban nem is tud szolgálni, mivel a 14 éves gyerek már felnőttnek számít és foglaljunk 2 db. 2-es studiót, ami 100 ezer forint többlet költséget jelent, olyan árat mondott amitől kimaradt a lélegzetem, majd közölt, hogy miért nem foglaltam februárban most már így szokás. Valószínű, h. így nem tudunk menni, de vajon járt így valaki vagy tudtok más infót?
NEM csak az Ibusz indít, hanem: Personal Tours és az Unitravel is, meg az Aeolus. Ez utóbbi csak augusztus akárhányadikáig indít Budapestről, viszont a másik kettőnek (az ibusszal háromnak) szeptemberben is lesznek repülős turnusai, az utolsó indulás szeptember 16-án lesz.
És van még hely egészen biztos, én is érdeklődtem az Ibusznál, de engem nem hogy leráztak volna, éppen ellenkezőleg, naponta hívogattak egy darabig ajánlatokkal. Ha érdekel, priviben el tudom küldeni a hölgy e-mail címét, aztán tárgyalj vele (kedves, segítőkész).
Szóval nehogy már bedőlj 1 darab undok ügyintézőnek!
Szerintem jobb utólag megnézni a Corelli kapitány mandolinját, mert akkor felfedezni véled benne a helyszíneket, hogy hol jártál.Így utólag könnyebb felismerni Mi a Grand Tours-al mentünk és hazafelé néztük a buszon
Sziasztok! Tud valaki segíteni nekem abban, hogy valóban csak az ibusz utazási iroda indított ebben a szezonban repülőgépet?...
Liza! A többiek ajánlatán kívül, saját tapasztalatként osztom meg még veled azt, hogy a FIRST Travel szervezésében (közvetítésével) is tudsz foglalni. Mi 2 hete foglaltunk náluk. A Personálnál nem volt már hely, az Unitravel nem válaszolt, az Ibusszal nem foglalkoztam. nekem az Aeolus szállásai nem nyerők, ezért böngésztem egy kicsit. Bár az irodáról nem sok infóm van (megnéztem a Hivatalnál, van engedélyük ) és a kínálatukból ítélve más irodák útjait árusítják. Egy próbát megér:
#2066742013-07-13 22:15:08 Válasz a #206567. hsz-ra
Szia Kónyu, épp most tanácskoztunk hová menjünk holnap, erre itt egy újabb szépség
Lassiban alig találtunk gyroszost, nagyon más mint Nidri. Tegnap jó volt nosztalgiázni, persze Pajával is beszélnem B-)
Szerintem jobb utólag megnézni a Corelli kapitány mandolinját, mert akkor felfedezni véled benne a helyszíneket, hogy hol jártál.Így utólag könnyebb felismerni Mi a Grand Tours-al mentünk és hazafelé néztük a buszon
Nálunk odafelé levetítették, de már előtte a párom megnézette velem.