Szia!
Kérhetek majd én is képeket? butyike63@freemail.hu
Családi apartmanban leszünk ketten (csak itt volt már hely, de legalább jól elférünk
Köszi az eddigi hasznos infokat. Jaj, még majdnem 2 hónap!
Sziasztok!A Villa Mara iránt érdeklődnék, hogy mi a személyes tapasztalatotok?Teraszbútorok, műanyagszékek-asztal ugye jól gondolom, hogy minden apartman teraszán van?Szerintetek melyik gyrosos finom Nei Porin?Háromszor voltunk Sartin, most váltunk, hát reméljük, hogy nem bánjuk meg.A képek szépek, amiket láttunk.Köszönöm szépen a válaszokat előre is.
Sziasztok!A Villa Mara iránt érdeklődnék, hogy mi a személyes tapasztalatotok?Teraszbútorok, műanyagszékek-asztal ugye jól gondolom, hogy minden apartman teraszán van?Szerintetek melyik gyrosos finom Nei Porin?Háromszor voltunk Sartin, most váltunk, hát reméljük, hogy nem bánjuk meg.A képek szépek, amiket láttunk.Köszönöm szépen a válaszokat előre is.
Szia "badminton"
AZ APASTOLIS-t próbáljátok ki, én évtized óta oda járok. Magyar a pincér lány Ágnesnek hívják.
Platamonasból két hajóút van, nagy és kicsi. A nagy hajóút 6 órás 20 euro/fő a kis hajóút pedig 1 órás és 10 euro/ fő...legalábbis tavaly ezek az árak voltak.
A kis hajóút 20.00 kor van indulás Plat. kikötőből és Nei Pori körül van az út.
Foglalni a kikötőben tudtok vagy a +306974010095 angolul. Remélem segítettem:)