#2066832013-07-14 10:08:11 Válasz a #206641. hsz-ra
Szia "Szellem"
Már csak 45 nap és indulunk. Kérném, hogy bővebb információt írj a motorral bejárható útvonaladról, mivel "városi" bicajjal nem gondolom, hogy az útvonaladat követni lehetséges. Teljes skála szélességben tiltakozik ellene a műtött térdem, ami ellenszegül minden ellene irányuló megpróbáltatásnak. Kérek útvonalat, emelkedő leírásokat, városi bicajra.
Szeretettel egy Nei Pori imádó sorstárs
Kedves Évuska!
Köszönöm szépen a fotókat!
Az lenne a kérdésem, hogy a szobátok melletti kisebb erkélyre (gondolom az egy kétágyas) is kifér egy asztal meg két szék? Mert azokon nem láttam kint kerti bútort, és nekem a görög nyaralás elengedhetetlen része az erkélyen reggelizés friss zsömivel vagy kenyérrel, és isteni görög kakaóval!
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon bejön a görög "Milko" kakaó.
Az nekem ott minden reggel kötelező kelléke a nap kezdésének.
Ja, és még azt is kérdezném, hogy fakultatívon voltatok-e, hogy tetszett, és volt-e veletek az idegenvezető?
Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen Nei Porin a zöldség-gyümölcs felhozatal? Sartin bőséges volt és mi szeretjük a görög burgonya, hagyma különleges ízét.A gyümölcsről nem is beszélve.Van-e óriáspalacsintás? És milyen a fagyizók kínálata, ára?Melyik gyrosost ajánljátok?Köszönöm szépen:)
#2067142013-07-14 16:11:15 Válasz a #206703. hsz-ra
Szia!
Ha bejött a görög kakaó, akkor a Cadburry-t is megkóstolhatnátok, ami egy forrócsoki italpor. 4,65 euróba kerül belőle 500 gramm. Nagyon finom! Nekünk még van tavalyról is, mivel annyit vásároltunk belőle, hogy kitartson. Isteni az íze, bár nem echte görög termék, mivel angol a származása, de olcsóbb, mint itthon és nagyon finom!!
#2067172013-07-14 16:17:46 Válasz a #206698. hsz-ra
Köszi kedves Myloo, de az uram akkor fog hajóra szállni, ha én Picasso képeket tudok eredetiben festeni. Drága szerelmetesem annyira viziszonyos, hogy tavaly, amikor a barátja becsalta a vízbe nyakig, szabályosan rosszul lett, amint észlelte, hogy a lába alig ér le. Igaz én sem tudok úszni, de Vrasnából voltam fakultatívon a lakatlan, vagy kecskés szigeten, ahol úgy állt meg a hajó, hogy nyakig vízbe gázolva tudtunk partra kászálódni. Túléltem, és bosszúból enyhe noszogatásra a szigeten lévő babérfáknak hadat üzentem, mindenkinek babért hoztam haza.
#2067192013-07-14 16:36:10 Válasz a #206713. hsz-ra
Köszönjük Gyula! Ez nagyon nagyon jól esett!
Először csak néztem, vajon mi köze ennek a Zorbához? De aztán amikor felcsendültek az első taktusok, és elkezdett a srác táncolni, már automatikusan fülig ért a szám, és lehet, hogy én egy túl érzékeny "öregasszony" vagyok, de még egy pillanatra el is érzékenyültem.
Azt hiszem ez egy nagyon jó országimázs! (csak így magyarosan)
#2067202013-07-14 16:41:14 Válasz a #206714. hsz-ra
Igen, az is biztosan jó lehet, mert a csokijait ismerem.
De itt a kész, reggeli italoknak árult kakaók (hidegen), ami nekem nagyon bejön. ...és érdekes, hogy itthon például szinte sosem veszek ilyeneket, de valamiért ez nekem már a görög nyaralás része, úgyhogy ott ez alap.
#2067222013-07-14 17:08:30 Válasz a #206703. hsz-ra
Szia Pévi!
Örülök, hogy segíthettem. A képen látható kisebb erkély is még a mi apartmanunkhoz tartozott, a nagy sarokerkélyen kívül. A kétágyas apartmanhoz is tartozik erkély.Ott is volt egy kerek asztal 3 székkel. A kakaót én is imádom. A literes 2,60, a fél literes 1,50 euró volt a közeli kisboltban.