#2064812013-07-11 19:28:30 Válasz a #206241. hsz-ra
Kedves MaciG! Köszönöm, hogy a busszal kapcsolatosan is megnyugtattál, helyet mi sem szoktunk választani, ahogy jön, úgy jön, még egy kérdésem volna, az Aeolus buszain van WC? Egyszer utaztam olyan buszon, de sajnos akkor rossz élményeim voltak, valahogy az egész buszon érezhető volt a WC szag. Szia, szép napot, estét /annak megfelelően, ahogy olvasod/ !!
Szeretném kérdezni, hogy fakultatív programként Pargáról indítanak utat a Meteorákhoz?
Inditanak, de a helyi irodák utaztatnak, tehát ha a magyar turnusodból nem jön össze elég létszám, akkor valószinűleg nem lesz magyar nyelvű idegenvezetés, csak a görög idegenvezető kisér angol nyelven.
Mi ugyan 2011-ben voltunk Pargán, de most vagyunk a következő nyaralás előkészítési fázisában. Az élményeinkről beküldtem a beszámolóm, remélem az is hamarosan megjelenik. Az akkor készült képeket viszont megosztanám Veletek.
Itt vannak: Parga 2011.
Ani, Feri gyönyörűek a képek! Most még jobban fáj a szívem. Nagyon kötött a szabadságunk, így sajnos nem kaptunk helyet Pargára. Az idén Korfun nyaraltunk ( az is csodálatos volt ), de jövőre ezerrel megcélozzuk Pargát. Ez már biztos .
Ani, Feri gyönyörűek a képek! Most még jobban fáj a szívem. Nagyon kötött a szabadságunk, így sajnos nem kaptunk helyet Pargára. Az idén Korfun nyaraltunk ( az is csodálatos volt ), de jövőre ezerrel megcélozzuk Pargát. Ez már biztos .
Köszönjük szépen!
Pont most akartam írni, hogy akit érdekel, fent vannak a képeink, de Te már megelőztél.
#2067512013-07-14 20:23:12 Válasz a #206747. hsz-ra
Anikó!
Én már végig is csemegéztem.
Nagyon szívmelengető érzés volt újra végigjárni ezeket a gyönyörű és hangulatos helyeket.
Csak azért adok egy fekete pontot, mert nem voltál túl bevállalós a tavernákban. De nekem is van egy hasonló korú lányom, úgyhogy tudom, hogy nem ritka dolog ez.
Ani, Feri! Szenzációs felvételek! Profizmusra vall! Nagyon elkaptátok a pillanatokat. Élvezet volt végig nézni a képeiteket. Szinte újra éltem a pargai nyaralásunkat. Jó volt felfidézni az általunk is bejárt helyeket. Köszönjük, hogy megosztottátok az élményt!
Nagyon aranyosak vagytok, köszönjük szépen! Szuper nyaralás volt, Parga gyönyörű és így nem volt nehéz jó képeket készíteni.
Igen, Pévi, nem vagyok valami bátor az új ételek kipróbálása terén, de majd ezen is dolgozom.
Szeretnék érdeklődni, hogy a Rina apartmanban volt-e már valaki? Mi a vélemény róla? Lehet hamarabb már írt róla valaki, de a rengeteg hozzászólásban már nem találom.
Elolvastam.
Nagyon mozgalmas hetetek volt, és nagyon örülök, hogy sok olyasmit is láttam, amiről eddig még nem is hallottam. Pl.a "sárkányos part", ami nekem is nagyon tetszik.
Köszönjük szépen.
Szeretnék érdeklődni, hogy a Rina apartmanban volt-e már valaki? Mi a vélemény róla? Lehet hamarabb már írt róla valaki, de a rengeteg hozzászólásban már nem találom.
Misizsu!
Írd be alul a keresőbe, hogy "Rina apartman", és kidobja az összes erről szóló hozzászólást ami eddig megjelent a fórumon.
Köszönöm, közben megtaláltam De annyira belejöttem az olvasgatásba, hogy az egész fórumot átolvasom lassan, végülis itt lehet a legtöbb ötletet kapni...