Üdv mindenkinek!!!
Olyasvalakit keresünk aki tudna információkkal segíteni,hogy mennyire bonyolult-müködőképes Krétára költözve vállalkozást alapítani,beindítani.Régóta tervezzük,hogy oda költözünk,de most már úgy érezzük nincs miért Mo.-n maradni.Itt megfojtanak az adók és a tisztelt ellenőrök...Abban bízunk,h a görögöknél ha befizeted az adódat(ami nem kizsákmányoló jellegű mint nálunk),nem ba..tatnak reggeltől estig!És nem utolsósorban imádjuk a szigetet!!!!Az emberek mennyire befogadóak egy külföldi letelepedővel???
Előre is köszönjük az esetleges válaszokat!!!!
Anita&Zsolt
Az olyan megbízható és pontos Samair légitársaság jóvoltából a ma 13,30-ra kiírt heraklioni járat előreláthatólag holnap 0 óra 30 perckor fog felszállni. Egy órával ezelőtt még ma 20 óra 10 perc volt kiírva indulásnak. Ha tényleg tudják tartani a 0 óra 30 percet, akkor csak 11 órát késik a gép. Ezt mégis hogy tehetik meg???????? Így a 8 nap 7 éjszaka már csak 7 nap 6 éjszakára redukálódik vagy egy nappal tovább maradhatnak?
#2072012013-07-20 18:00:56 Válasz a #207200. hsz-ra
ez gondolom csárter, így meg nem esküdnék rá, h erre is érvényes-e a vonatkozó eu-határozat, de ilyen esetben járnia kéne nektek 250 euro/fő kártéritès a légitársaságtól.
#2072022013-07-20 18:07:30 Válasz a #207201. hsz-ra
Igen charter gép, de én nem utazom, csak nézem a Bud.hu-t és csodálkozom, hogy az említett légitársaság szinte mindegyik járata tizenórákat késik. Nekem annyi közöm van hozzá, hogy jövő hónapban sajnos velük megyünk Rodoszra. Tavaly voltunk Krétán a TS-el teljesen korrekt volt. Bocs az offért, csak bele tudom képzelni magam a reptéren várakozó utasok helyzetébe, szegényeknek már rég Krétán kéne inniuk a megérkezés örömére a jéghideg Mythost.
#2072072013-07-20 18:50:56 Válasz a #207200. hsz-ra
huh, ez a repülőjárat csúszás nagyon rossz hír, 3 éve volt már ilyenben részem.. szinte egy nap ugrik egy ilyennel.
sajnos még nem tudom, mi melyik társasággal megyünk (tavaly a Travel Service-nál nem volt gond), de az előbb én is elröppentettem az irodának egy mailt a kérdéssel..
Nem tudjuk mi történt, de a lányomnak 19.10-kor kellett volna megérkezni Heraklionból, telefonált hogy ma már ne is menjünk értük, vissza kapták a csomagokat és valahova vitték őket, most várakozom a hívását , nem is értem hogy miért írnak ki 0.30-percet indulásnak mikor még senki nem tud semmit. Az ő nyaralásuk egy neppal hosszabbodik ,de ez most éppen senkinek sem jó, mert minden percünk be van osztva, én is várom az indokot hogy mi történt, ha tudtok valamit kérlek írjatok.
#2072272013-07-21 09:11:04 Válasz a #207209. hsz-ra
Szia Timba!
Most látom a Bud.hu-n, hogy a heraklioni járat tegnap 19:20 helyett ma 08:13-kor meg is érkezett. Csak azt nem értem miért kellett a lányodéknak kimenni a reptérre, mikor már tegnap kora délután fent volt a bud.hu-n hogy a heraklioni 13:30 as járat 20:10-kor indul (persze ehelyett másnap hajnali 1/4 4-kor szállt fel) tehát már a reptérre való indulás előtt tudták, hogy nem fog odaérni, akkor meg miért kellett nekik kicuccolni a reptérre? Egyébként ma reggel már ki volt téve, hogy a 15-kor induló rodoszi járat késik, jelenleg 20:35 -re van kiírva, de szerintem abból holnap hajnal lesz. Hol az istenben vannak ezek a gépek? Mert oké fél-1-2 óra késés, de itt folyamatosan minden desztinációt érintve (egyiptom, jordánia, zakynthos, stb,) 13-14 órákat késnek a gépek. Nem hiszem el, hogy ez ellen a főutaztató Neckermann semmit nem tud tenni, ő szerződött le velük, csak van valamilyen köze hozzá. Kérlek, ha valamit megtudsz a lányodtól, hogy miért késett a gép ennyit, ha időd engedi oszd meg velünk is!
#2072292013-07-21 09:51:07 Válasz a #207227. hsz-ra
az a feltételezésem, h vmilyen okból a társaság egyik gépe kiesett (nyilván műszaki okból), tartalékgépre (nem beszélve a bérlésről) pedig nem futja (új és kicsi társaságról van szó).
ennyi géppel meg nem tudják teljesíteni a menetrendet.
a neckerman meg mit tehetne? egyik napról a másikra nem tud egy gépet leakasztani.
sziasztok! a mi indulásunkkal és haza érkezésünkkel is gond volt! mi is a samair járatával mentünk,ami eredetileg 12:15-kor indult volna,aztán 2 nappal indulás előtt módosították reggel 5-re! az indulás pontos volt viszont!
visszafelé meg 1 nappal előtte tudtuk meg hogy az eredeti induláshoz képest 1 órával később megyünk,viszont a busz az eredeti időpontban jött értünk,gondolom azt már nem tudták módosítani! de épp előg volt 3 óra azon a reptéren,nagyon pici ahhoz képest hogy kb 5 percenként szállnak fel a gépek:-(
és akkor még nem beszéltem arról hogy milyen ócska géppel mentünk,jöttünk:-(
Mi rajt voltunk a gépen, azaz szerettünk volna tegnap este. A 17.45-ös járat ma görög idő szerint reggel 7 órakor indult el velünk. 14.50-kor jött értünk a transzferbusz, kivittek a reptérre, ott közölték, hogy késés lesz, majd hogy nagy késés lesz és mindenki elmegy egy szállodába, ott majd kapunk infot, mikor indulunk. Kaptunk ellátást (pozitív) és közölték , hogy hajnal 3.30-kor jön ismét a busz. Jött is, de a repülő ismét késett. 7-kor szálltunk fel Budapestre. De nem csak ezzel volt gond. Odafele mindenki ránk várt mert az utazási iroda "elfelejtett" szólni, hogy a gépünk nem 13.30-kor hanem 12.30-kor megy. Ez azért volt kellemetlen, mert 230 km-ról mentünk és ráadásul az M0-son 2 órát dugóban ültünk. Egy percen múlt, hogy elértük, de mindenkitől csak szemrehányást és ordibálást kaptunk, hogy mit képzelünk. Ilyen megalázó helyzetben rég voltunk.
Szóval így indult és végződött a Krétai nyaralás, ami közte volt, az viszont szuper volt