Ma ajánlatos kerülni a nagyobb határátkelőket, mert reggel mikor jöttem a régi M0-on (az M5 felé) igen sok román és oszmán kolléga küzdötte magát dél felé (annyian voltak, hogy az ilyentájt békés M0-on jó 500 m-es "dugót" csináltak az M5-re kanyarodó sávban-csak nagyon lassan lehetett haladni). Szegednél ugyan szétválnak Nagylak és Röszke felé, de mindkét határon lesz belőlük szép számmal.
Pénteken jöttünk haza, és Röszkénél vártunk másfél órát a határon. Csak a magyarok szórakoztak. Kifelé szintén Röszkénél szívtunk este, több mint 2 órát.
#2072132013-07-20 21:08:17 Válasz a #207166. hsz-ra
Valami volt Röszkénél, mert délelőtt török áradat lepte el az 55-ös utat Baja felé (km-es tömött sorokban), gondolom megcélozták Tompát (az ásotthalmit még nem ismerik)
Nagy-nagy segítséget szeretnék kérni. Pénteken indult a csoportunk Sartiba, viszont nekünk a lányommal adódott némi problémánk. Az akadály elhárult, de nem tudunk hogy a csoport után menni. Ha valaki indulna, vagy tud olyat aki indul ma, hétfőn esetleg kedden és vállalná, hogy el tud minket vinni nagyon megköszönném! A költségeket természetesen megbeszéljük. Már megpróbáltam mindent, de eddig semmi biztató nincs sajnos.
További szép napot kívánok mindenkinek. Az esetleges segítséget köszönöm: Marcsi
#2072402013-07-21 11:59:48 Válasz a #207231. hsz-ra
Minden busz tele van arra?
Csak egy javaslattal tudok segíteni: privát üzenet a Utazólistában szereplő embereknek.
Nekem ne írj, mi fullon vagyunk! Gyanítom, hogy mindenki így lesz ezzel. Plusz két fő csomagostul egy fél autó!
Lenne még egy kérdésem:
Tavaly Macedoniaban Katlanovonál az M1/E75-ös autópálya mintha kettévált volna, kifelé kanyargós, sebességkorlátozásokkal teli úton mentem (éjszaka), visszafelé pedig nagyon jó minőségű autópályán tettem meg ugyanezt a szakaszt.
Megoldható, hogy mindkét irányban a sokkal jobb minőségű úton tegyem meg ezt a szakaszt?
#2072732013-07-21 18:16:06 Válasz a #207270. hsz-ra
Én odafelé nem élveztem a rengeteg 60-as táblákat (véletlenül sem raktak ki feloldótáblákat!), visszafelé pedig az úton lévő foltokat kárpótolta a táj, de még így is sokkal jobban lehetett haladni, mint kifelé.
Tehát mi az oka, hogy a tervező progik más-más úton tervezik a ki-, illetve a vissza utat? Nem rémlik, hogy ez a szakasz egyirányú lett volna, de elképzelhető, hogy tévedek