Szia Annesz.
Pontosan nem tudom, hogy hány személyes a csónak, ugyanis nem kölcsönöztem, de kb 5 fő elfér benne. Helyileg a nagy buszparkolónál lemész a partra és ott egy kicsit jobbra. A 897. oldalon a 13445 hsz alatt találsz képet róla.
Sziasztok!
Ez engem is érdekelne mi is oda megyünk ! Tudnátok ajánlani olyan éttermet, ahol a tengeri hal, polip, rák stb.. finom és elérhető árban van ????
Már csak 5 nap
üdv Anikó
Szia Anikó!
Amennyiben a Stamatisban szállsz meg, akkor:
a hátsó(tehát nem a főút) felőli kaput használva, a domb alján rögtön az első kis utcában balra lévő étterem elérhető közelségben van, azt hiszem, az egyik pincér -törve ugyan- de beszél magyarul. Az étlapjuk jó, az árak elfogadhatóak.
#2073012013-07-21 23:27:15 Válasz a #207054. hsz-ra
Kedves Kszifiasz !
Az lenne a kérdésem, hol találtátok azokat a szép kagylókat ?? Ugyanis a családunk férfi tagjai imádnak kagylózni !! Sok szép helyen jártatok, kár, hogy nincs feliratozva......majd megpróbáljuk mi is megtalálni ezeket a klassz partokat !
Csoda szépek a fotóid !!!
Üdv !
#2073182013-07-22 09:43:03 Válasz a #207283. hsz-ra
Köszi!
Tavaly volt szerencsém a háziúr lakhelye melletti apartmant kapni, így a jelerősség kiváló volt. Az udvaron már nem ilyen rózsás a helyzet, nem tudom az alsó apartmanokban hogy áll a dolog.
Kedves Fórumozók! Minden nap előszeretettel járok ide hasznos információkat szerezni, úgy gondolom, hogy mindig olvasok valami újat:P Az időpontot és a szállást végre eldöntöttük a párommal (nagy nehezen.... ) Szeptember 2.-a, Rodon Garden apartman. Kérdésem az lenne, hogy ki jön még ebben az időpontban Sartira?
Sziasztok.
Kabuci. Köszönöm. Kagylót a beach rész közepén szedtük. A kiálló sziklák felé be úsztok kb 400 métert ott vannak. Mondhatnám úgy is, hogy addig ússz amíg nem találsz. Ott kb 4-5 méter mély a víz. Mi minden reggel beúsztunk, kivéve ha nagyok a hullámok. Ha a parton 50-60 cm-es hullámok vannak, akkor nem ajánlom, mert benn még nagyobbak. Egy békatalp hálóját vittünk magunkkal, abba szedtük. Egy alkalommal átlag 50-60 db jön össze, de akkor már eléggé nehéz a háló. Érdemes legalább ketten menni, mert a teli hálóval nehéz feljönni több méter mélyről. Egy másfél óra alatt ezt a mennyiséget két fő össze tudja szedni. Horgászboltban lehet kapni kis haltartó hálót, talán pár száz forint. Annak levágod az alját, és megkötöd kb 25-30 cm-es hosszra, felakasztod a hátadra az is tökéletes. A víz teljesen tiszta, így ilyen mélységben is jól láthatók a kagylók a homokban. A fényképeket feliratoztam, hátha így könnyebb lesz beazonosítani a helyeket.
#2073482013-07-22 18:17:47 Válasz a #207332. hsz-ra
Hú de jókat írtál !!!!
Pont a Beach-en fogunk lakni ( Sarti Beach Apartmanház ), a fiúknak meg lesz a nagy örömük, kagylózhatnak!!!
Most akkor megnézem újból a fotóidat feliratozva, és ezer köszönet !!!
Mindenkinek jó nyaralást, legfőképpen jó időt !
Szia!