Éva ! Néztem én is. a börönd amit vettem 6 kg, Most néztem egy nagyméretű sporttáskát a neten használtan 1.4 kg a súlya. 4.6 kg mal könnyebb és csak 2400 ft. rá is utaztam egyböl, és az megmarad addig amig tönkre nem megy. igy végül is többet vihetek ki, csak kevesebbet fizetek érte. Meg majd jól szelektálok. anno behülyitettek hogy kell hosszugatya, mert amikor hotelba laktunk, csak ugy mehetek le vacsorázni, amikor meg lejöttek a lengyelek, volt olyan faszi akin polo sem volt. na az egyböl itthon marad. befejeztem a böröndtémát mert már gondolom unalmas. igaz mostanában ugy sincs semmi téma, gondolom mindenki punnyad. üdv: Béla
#2073832013-07-23 08:00:49 Válasz a #207365. hsz-ra
Sziasztok,
mi is hasonló gondban voltunk, nekünk ez a bőrönd lett a kompromisszum: Samsonite Aeris spinner 82
Masszív, tartós, 5,4Kg viszont naagy, 118,5L a kapacitása.... Nem reklám!!
Az elmúlt napokban 30.32 fok körül volt,nem túl erős széllel,a tavaly ilyenkorhoz képest a tenger kicsit hidegebb,de hibátlan így is a hőmérséklete.
A Platia Ammoshoz a murván az első visszafordítóig romlott az út állapota,onnan már sokkal jobb,de alacsony autóval is bevállalható.
A lépcső melletti korlát végig megbízhatóan megvan (nem úgy mint tavaly)a fapallós rész felső része balról kerülendő (nem pröblémás) onnantól már jó.
Sziasztok, gyönyörűek a képek tapodyt! Na szóval sok gondolkodás után úgy tűnik mégis Kefalónia lesz a cél! Nem bírom ki hogy ilyen közel legyek Platia Ammoshoz és ne lássam. A hermes aparmanban leszünk egy hétig és pénteken indulásssssssss! Nagyon várjuk, köszi a sok képet leírást, sokat segített. Majd igyekszem összeszedni valami hasznos infót még
Aki járt arra esetleg tud valami jó éttermet Skalaba ahol jó a kaja? Azt láttam, hogy van egy medencés apartman a közelben ahol lehet csobbanni a partról hazafelé.
Az biztos, hogy kocsit bérelünk és nagyon szeretnék áthajózni Zakynthosra is:) Ja még egy valami aki a Grandal utazott már busszal attól kérdezném, hogy ilyenkor fő szezonban is gyakori ez a gyűjtőjáratos átszállás?