#2076142013-07-24 22:44:47 Válasz a #207605. hsz-ra
Nidri strandja felejthető, benépesült nyugággyal, máshol nem nagyon férsz el
Régebben a vízisporteszközös kanyarban még volt bőven hely, mára benőtte a sás és szétcseszték az átjárást is, persze megoldható, de nem túl szép, meg kacatos is!
Strandoljatok máshol, hacsak nem akartok zsúfoltságban és napernyőbérléssel beachelni.
Lehet én leszek az akit megköveznek amiatt mert kiáll Nidri mellett, de úgy látszik nekünk szerencsénk volt a szállás választással. Az Akti stúdió ugyanis olyan helyen van Nidriben ahol a part igenis használható fürdésre- kényelmesen és normális körülmények közt. A ház abszolut lent van a parton egy kis kert választja el távolságilag. Tökéletes választás volt!!
Lehet a strand nem vetekszik Porto Katzikival, vagy Egremnivel, nem is az a kategória. Nekem "bejött" Nidri minden tekintetben
#2076362013-07-25 11:32:57 Válasz a #207635. hsz-ra
Régebben én is védtem Nidri partját, hogy nem olyan vészes, idén volt csak kiábrándító, de mi csak 1x, első nap délután akartunk kevéskét ott dögleni, akkor a kikötőtől indultunk, és a sarki vízisportost elhagyva a kanyar után keresgéltünk még pár száz métert. Addig nem találtunk 2 négyzetméternyi helyet a törcsinknek, mert tele volt napágyazva, nem fértünk volna el anélkül, hogy ne feküdtünk volna valaki szájába és vice versa. Lehet Exakték partszakasza feljebb lehet, ha ott jobb a helyzet, az mindenkinek öröm lenne
Akkor mi voltunk lusták tovább keresgélni, és akkor sorry
Tény és ebben igaza van Kónyunak, hogy vagy bevállalod a napernyő 2,5 EUR verziót vagy mivel a strand keskeny lehet valaki "szájába" fekszel. A mi szállásunk pont a hegyről érkező patak befolyásánál van s ezen a szakaszon tényleg lehet találni üres helyeket.
Sajnos holnap reggel nekünk is letelt itt a nyaralás... igyekszem azzal vigasztalni magam, hogy 1,5 hét múlva ilyenkor már a balatoni nádasban riogatom a pontyokat 2 hétig
Jó volt...szép volt... ide még visszatérek! Nagyon sok hely kimaradt amit itt még meg lehet nézni...
Az ut odafele 16 ora volt (Belgrad elotti fizetokapunal 2km-es sor allt, max 10 percet varunk hataronkent, kiveve a Makedon hataron 45 percet kellett varnunk), hazafele 14 orat utaztunk. Vassilikiben volt a szallasunk. Vassiliki nagyon tetszett nekunk, van homokos es koves strand is, es 2km-re volt Agiofili. Nappal nagyon meleg volt, 11 oratol este 7ig egetett a nap. Tarsaink naptejjel bekenve napernyo alatt rakvorosre egtek (pedig nem erzekeny boruek). Vassilikiben az ejszakak nagyon kellemesek voltak. ket ejszaka volt fulledt meleg, de a tobbi napokon mindig lengedezett a szel, igy hat nagyon kellemes ido volt. a kovetkezo partokon jartunk: Porto Katsiki, Egremni, Gialos, Kavalikefta, Kathisma, Milos (csak fentrol kukkantottuk meg), Pefkulia (itt szinten nem furodtunk), Agios Ioannis, Nydri, Afteli, Lagadaki, Amouso, Agiofili, Vassiliki. Ezek kozul Egremni a legfantasztikusabb, azt koveti Agiofili a nyomukban pedig Porto Katsiki es Kathisma. A beszamolomban majd reszletesen leirom mindegyiket. Ami az arakat illeti: Lidl olcso, megeri itt vasarolni.