ha esetleg a dimitra apartmanban leszel akkor ahogy 6 ora felé felébredsz,kinyitod a szemed az ágyon és a szemedbe süt a nap, ha szerencséd van akkor fekve nézheted ahogy a delfinek ugrálnak a vizben
Augusztus 13 - tól leszünk egy hétig Nei Porin... Valaki tudna abban segíteni, hogy mikor van ott a napfelkelte, és melyik részen kell keresni? Vagy hol tudom ezt megnézni?
Szia Mari407 !
Ha jók az értesüléseim , akkor augusztus 13.-án a Kassandra sziget felől 6
óra 37 perckor kel fel a nap és nyugszik 8 óra 31 perckor (
#2077742013-07-27 09:41:04 Válasz a #207733. hsz-ra
Szia Gyula bátyám!
nem vagyok elveszve, elolvastam mindent amit irtál meg amit a többiek is,tudod az idén nem megyünk görögbe ezért nem is avatkoztam bele a dolgokba mert nincs idei tapasztalotom nei porirol,majd jövöre bepotoljuk,visszük a kis müvésznöt is,addigra már másfél éves lesz
Sziasztok!
Volt itt valaki az idén Nei Poriban a Zeusz Diasszal? Tapasztalatok?
Busz,szállás,stb. Nagyon várnék valami infót!
Köszi
Szia!
Sajnos ebben nem tudok segíteni. Én a Grand Tours-szal voltam. Nagyon korrektek és jók az áraik is, megvoltam velük minden szempontból elégedve. Ha tehetem jövőre is őket választom.
Üdv Nei Pori "szelleme"
én az apollon útjait nézegettem ,nei pori ,dóra apartman házat (nei pori kedves ajánlására ) az lenne a kérdésem hogy láttam hogy belehet fizetni egy közeli tavernába félpanzióra , ezt már itt bp.-en megtehetem vagy csak ott a helyszínen ?? ill az italok ára nincs benne gondolom .
#2078962013-07-29 11:37:35 Válasz a #207886. hsz-ra
Szia Gemike!
Görögországban szerintem nem érdemes befizetni félpanzióra. Drága, és nem biztos, hogy mindig azt kapod, amit szeretnél. Abból a pénzből, amit befizetnél (54.000,-ft=kb.180euro, 300-as euróval számolva is) meg tudod oldani bőven a vacsoráidat. Két ember kb. 20-25euroból biztosan megvacsorázik, és akkor oda ülsz be ahova akarsz, azt választasz amit akarsz és éppen megkívánsz. A reggelihez lehet vinni szalámit, tartós pástétomokat, ha nem akarsz hűtőtáskát vinni, de ott is kapsz természetesen elérhető áron mindent.
Számomra az pedig, hogy reggeli friss péksütivel, finom görög kakaóval (Milko, ez itt a reklám helye:D) az erkélyen reggelizve indítom a napot, hát az maga is a nyaralás egyik fénypontja.
Egyszer régen (még kezdő görögországi turista koromban) én is befizettem, de azóta tudom, hogy nem érdemes. Lehetne azt mondani, hogy persze nem mindenhol egyforma, de eddig ahány útitárssal összefutottam, akik be voltak fizetve, mind panaszkodtak, hogy megbánták.
Szóval szerintem váltsátok be azt a pénzt is euróra, és bátran kóstolgassatok a tavernákban.
#2079272013-07-29 16:13:47 Válasz a #207896. hsz-ra
kedves évi (én is évi vagyok )
kedves tőled amit írtál, és értem is hogy jót akarsz,
mi négyen mennénk , 3 felnőtt és 1 gyerek.
ált. 4 főre kb 50 euro egy főétel plusz a 4 üditő. (ha csak azzal számolok hogy kb 10 euro egy főétel plusz a sör vagy üditő )
nei porin még nem jártam , most jöttünk haza zaky.-ról gondolom itt is hasonlóak az árak.
szóval szerintem 350.-400 euro kell egy négytagú családnak kajára 1 hétre nem ??
nem jól számolok ?? vagy esetleg itt olcsóbbak az árak ??
köszi a választ
gémike
#2079292013-07-29 16:14:58 Válasz a #207896. hsz-ra
Szia PÉVI!
Teljes együtt-gondolkodunk!
Hiszen ha lehetne kapni füstölt "bármit", akkor nem vinnénk hűtőtatyit egy darabot sem.! De mivel a hat hét alatt legalább kétszer "kötelező" a csülkös lecsó, ezért viszünk fagyasztott csülköt. Arról nem is beszélve, hogy a barátaink is imádják!!
Lenne néhány kérdésem, mert két hét múlva indulunk.
Megéri átsétálni Platamonasba mondjuk vacsorázni? Kb. mennyi időben oda az út?
A tengerparton kint hagyhatjuk a cuccunkat, anélkül, hogy hozzá nyúlnának? Tavaly voltunk Sartin, és ott ezt bátran megtehettük.
Ha szeretnénk elmenni a Meteorákhoz kirándulni, jól emlékszem, hogy a nőknek térd alá érő szoknya, fedett váll, a férfiaknak pedig hosszú nadrág?
#2079692013-07-30 08:23:07 Válasz a #207939. hsz-ra
Szia MAri407!
Szerintem megéri átsétálni Platamonba.
Távolság olyan 3-4.km, így kb egy fél órás sétával át lehet érni.
Mi is két hét múlva indulunk!
Én nem hagynék a parton semmit sem...sehol.
Meteorák, oda nagyon érdemes elmenni! Főleg ha az Anettékkal mentek!
Tavaly Jorgos minket privát Meteorás kirándulásra vitt, így volt szerencsénk végigjárni az összes látogatható kolostort!
#2079712013-07-30 08:45:35 Válasz a #207774. hsz-ra
Pinga! Akkor jövőre bátran induljatok! Az én kis lányom is másfél éves múlt tavaly, mikor Nei Porira mentünk és borzasztóan élvezte!!!! Már most is alig várja, hogy menjünk végre a tengerhez!!!!!
#2079742013-07-30 09:12:06 Válasz a #207971. hsz-ra
egyik évben busszal mentünk, jött egy fiatal pár hozták a nagyon picit is magukkal, végig aludta az utat semmi gond nem volt vele,mi két kocsival mennénk,addigra már biztosan szaladgál a kisbuxa,ugorhat fejeseket a soslébe