#2080732013-07-31 19:37:00 Válasz a #208069. hsz-ra
Most néztem meg az új képeket, jöhet a folytatás! Vigyázz, a színvonal kötelez, ezután elvárjuk majd az újabb albumot
A 43-as kép öble merre van? Személyesen is ajánlható, vagy csak fotón ilyen látványos?
Többen írtátok, hogy hazafelé jövet az kefaloniai reptéren a görögök belemérik a kézitáskába az övtáskákat , retikülöket és egyéb olyan dolgokat ami +-ba felvihető. Van a Travel Serive-nek egy üzletszabályzata, én áttanulmányoztam és van jópár dolog ami +-ba felvihető magunkkal a fedélzetre. Írtam egy levelet a Travel Service munkatársának , kértem tőlük angol nyelvű üzletszabályzatot, hogy majd kint a görögök orra alá tolom, ha leakarják velem az övtáskát a kézitáskával együtt méretni., és a következő levelet kaptam válaszként:
- Társaságunkhoz még nem érkezett a kefalóniai kiszolgáló cég tisztességtelen eljárásával kapcsolatos reklamációs levél vagy arra utaló panasz, miszerint nem az előírt szabályok figyelembe vételével vagy jogtalanul kerülne beszedésre túlsúlydíj az utasoktól.
Valamennyi a Travel Service légitársasággal kapcsolatban álló külföldi kiszolgáló cég tisztában van a Travel Service járatain megengedett kézi-és feladott poggyászokra vonatkozó súlyhatárral, a fedélzetre a kézipoggyászon felül felvihető tárgyakkal, illetve a túlsúly esetén követendő eljárással.
Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy Üzletszabályzatunk angol nyelvű verziója jelenleg nem elérhető, azonban, ha igényt tart rá, a kézipoggyászra és a fedélzetre felvihető személyes használati tárgyakra vonatkozó előírást angol nyelven el tudjuk Önnek küldeni.
A kiszolgáló cégek munkájával, eljárásával kapcsolatos panaszt e-mailen, faxon vagy postai úton, írásban lehet tenni, az esetről készült jegyzőkönyvvel együtt, társaságunk elérhetőséginek egyikén.
További kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére.
Megkeresését megköszönve, üdvözlettel:
Tőke Krisztina
Travel Service
Képzeljétek időközben kiderült, hogy már 3-asban megyünk Kefalóniára.
Babát várok. Így a buszozás kicsit nehézkesebb lesz, de még így sem bánom.
A kérdésem az lenne, hogy a medencézős koktélozós helyeknél, lehet alkoholmentes koktélt kapni?
És ha ott fogyasztunk, akkor tényleg bátran használhatjuk ott a medencét, nyugágyat? Bármelyiknél?
Aki esetleg most van kint , milyen a víz és az idő? Jó, biztosan nem kell megfagyni csak úgy érdekel.
Mi 15 nap múlva érkezünk, már nagyon nehéz kivárni
#2081552013-08-02 11:42:38 Válasz a #208129. hsz-ra
Kopter!
Mi tavaly és idén is voltunk, de valóban lemérték a kézi poggyásszal a válltáskát is, viszont ha több mint 5kg akkor átpakolhatsz, rendezgethetsz ahova akarod és van még helyed. Emiatt kissé a sor áll, mert senki sem akar fizetni és ha van lehetősége hát pakol.
Egyébként idén ez már nem volt szerencsére. Másrészt nagyon kedvesek és közvetlenek, mosolygósak voltak.
11.2.1 Az utas egy darab kézipoggyászt és személyes használati tárgyat vihet a légijármű fedélzetére.
A kézipoggyász maximum 5 kg súlyú lehet, maximum hossza 56 cm (22 inch), maximum szélessége 45 cm (18 inch) és maximum mélysége 25 cm (10 inch), azonban mind a három méret összesen maximum 115 cm (45 inch) lehet, beleértve a nyelet és görgőket.
Az alábbi tárgyak közül – az utas választása szerint – három lehet a személyes használati tárgyak között:
a) kisméretű kézitáska
b) kabát, vállkendő vagy takaró
c) esernyő vagy sétabot
d) kisméretű fényképezőgép, videó kamera vagy látcső
e) kisméretű hordozható személyi számítógép
f) repülés alatti olvasmány
g) étel a csecsemő számára a repülés alatt
h) csecsemőülés, amennyiben a csomagok tárolására szolgáló helyen elfér;
i) összecsukható babakocsi.
És utasok panaszkodnak, hogy belemérnek mindent. Na ez azért durva. És többen írták, hogy fizettek emiatt pótdíjat. Én már felkészültem, már csak az angol nyelvű levelet várom a légitársaságtól.
Bocs az OFF.ért ! De ez is nagyon hasznos. Direkt nem linket tettem, mert több embernek jobb igy.
Hello Mindenkinek ! Aki volt a Katerina Stúdióba idén nyaralni, az megtudja nekem mondani, hogy a széf a szobába volt, vagy a recepción? És még a mérete érdekelne, hogy mi fér bele. Hálás köszönet a válaszért.
Amennyiben az idén volt valaki nyaralni a Skala Renieri apartmanban, a második emelet 33-s apartmanban kérem tájékoztasson az apartmanról, konyha felszerelés (hűtő), fürdő, esetleg széf, szobákról, kilátás a tengerre,
az árakról gyümölcs, mythos, giros stb.?
Előre is köszönöm!
Fazika ! Lassan tessék csomagolni ! Mi meg majd 19.-étöl váltunk Titeket Kellemes nyaralást, élvezzétek a hullámokat, nem minden kagylót hazahozni elölem ! Mi még majd napernyőt fogunk kint venni, ha igénylik a hölgyek, igaz eddig is megvoltunk nélküle, a többi cucc elvileg utra készen. Csak már most látom hogy nem fogunk beférni a böröndbe. Legalább adsz nekem fix beszámolót a Katerina Studiórol. Igaz már szerintem mindent megtudtunk rola. Akkor tessék lassan készülödni. Üdv: Béla
Mi 2013.08.19-én indulunk 3 fő, Lassi ( Katerina Stúdió) 2013.08.26-tól már csak 2-en maradunk az asszonnyal 09.02-ig. Tavaly már próbálkoztunk, de akik hajlottak a dologra azok az indulás napjától nem jelentkeztek, így megoldottuk magunk. Gondoltam idén újra megpróbálom, vesztenivalóm nincs. Ha esetleg úgy gondoljátok, hogy a bérelt, vagy saját autótokba beférnénk, úgy hogy Ti is kényelmesen elfértek, és esetleg a Myrtos-hoz utaztok, vagy a szigeten más csodálatos helyet akartok felfedezni, és spórolni akartok az autó napi bérleti díján vagy az üzemanyagon, akkor megbeszélhetjük a dolgot. Mi alkalmazkodunk, hisz mi vagyunk az utasok. Emberek vagyunk minden a megbeszélésen múlik. Ne a fórumot szemeteljük teli, így a kopter31@gmail.com email címre várok privátba választ, ha valakik úgy gondolják. Amúgy 76-os évjárat vagyunk.
#2084022013-08-06 18:45:42 Válasz a #208069. hsz-ra
Hát, mit is lehet mondani, fantasztikus képek!!! Minden elismerésem. Mi is a nyaralásra vettünk egy tükörreflexes gépet, de messze nem csinál ilyen képeket, vagy te vagy a profi! én is tennék fel képeket, de nem tudom hogy lehet beilleszteni. Kaphatok segítséget?