#2081772013-08-02 17:00:31 Válasz a #208140. hsz-ra
Persze, Márai Füveskönyv, Arról, hogy mindíg útközben élsz!
Arról, hogy mindig útközben élsz
Azt hiszed, házat építettél, s pályád büszke ormairól elégedetten szemlélheted a világot? Nem tudod, hogy örökké vándor maradsz, s minden, amit csinálsz, az úton haladó vándor mozdulata? Örökké városok, célok, életkorok és változások között haladsz, s ha megpihensz, nem pihensz biztosabban, sem tartósabban, mint a vándor, aki megtöttyed az útszéli almafa árnyékában egy félórára útközben. Tudjad ezt, mikor terveket szövögetsz. Utad értelme nem a cél, hanem a vándorlás. Nem helyzetekben élsz, hanem útközben.
#2082972013-08-05 12:33:08 Válasz a #208292. hsz-ra
Szivesen, nekem még ez is nagyon tetszik:
"Van az utazás... Izgatottan készülsz rá, tervezel, szervezel, és ahogy közeleg az idő, egyre kevesebbet alszol. Aztán elérkezik a nagy nap. Vágyaid teljesülésének napja. A nagy utazás. Egy számodra hívogató tájra. Izgatottan fedezed fel, teszed magadévá. És egy életre megőrzöd magadban. "
#2083162013-08-05 20:37:47 Válasz a #208311. hsz-ra
Szia!
Ne haragudj, hogy belekotyogok, de én szeretem megtervezni az utazásainkat.
Pont azt tapasztaltam eddig, ha jól meg vannak szervezne a dolgok, sokkal jobban, élménydúsabban sikerül a nyaralás. Egy kis tervezéssel sokkal jobban ki lehet használni a rendelkezésünkre álló időt, tartalmasabban eltölteni a nyaralást.
Persze az is igaz, nem szabad mereven ragaszkodni a tervekhez, hanem rugalmasan kezelni a dolgokat és nyitottnak lenni.
Igazából most nem sok időm volt tervezni és igy is jól sikerült, váratlanul kapott a férjem 1 hét szabadságot, berohantam az utazási irodába, Tunéziát kínáltak teljes ellátáson olyan áron, mint Kefalóniát ellátás nélkül Last minuttel, az előbbit választottam, 1 hét múlva indultunk.
Nem választottam helyet, sem szállodát, ez volt olyan áron ami nekem elfogadható volt és szerencsénk volt vele, beszámolómat most irom a Tunézia topic-ba
Vivahellasz: képbeszúrás, fent kell lenni a képnek vmi tárhelyen, nekem a picasaweb-en van, majd az üzenet iráskor img-gomb, majd beillszteni a kép címét, hogy hol található, kimásolod a képadatokból, majd img-tag lezárása és bent van a kép.
Én nem találom a képnek a helyét!
Rámegyek a képre és ott a tulajdonságokra nyomok ,de itt nincs olyan,hogy a kép helye...de olyan van,hogy a "teljes elérési út másolása",de nem történik semmi,ha erre rányomok.
#2083712013-08-06 14:10:21 Válasz a #208352. hsz-ra
Nálam úgy van, hogy rákattintok a képre:
jobb gombbal előhívom a helyi menüt, majd képadatok megjelenítése menüpontot választom, akkor megjelenik egy párbeszédpanel, és azon a Hely: meletti linket másolom ki, és azt illesztem ide az IMG- tag ek közé.