#2087442013-08-12 00:06:56 Válasz a #208707. hsz-ra
Szia pévi!
Neked is nagyon szépen köszönjük és holnap után már meggyőződhetünk, hogy mennyire más, mint a képeken. majd meglátogatjuk a kamerát és integetünk néha Ígéretemhez híven ma is elmentem a Gyöngy fesztivál záró felvonulására, de sajnos a tegnapi görögök ma már nem álltak velem szóba. Mindegy a műsoruk akkor is nagyon klassz volt
Majd kinn is keresünk valami zenés táncos helyet, hátha tudunk ropni egy keveset
#2087452013-08-12 00:08:45 Válasz a #208727. hsz-ra
Szia uuuu!
Természetesen mi sem felejtettük el a meghívást és már alig várjuk, hogy ott legyünk. Épp ma beszélgettünk, hogy milyen jó is lesz egy kis Mythost bekortyolni úgy megérkezésképpen
Mi szeptember közepén megyünk Pargara, valószínűleg a Bakas apartmanba.
Sok hasznos dolgot olvastam már itt a fórumon. A fakultatív programokról is olvastam, de valahol a neten láttam, hogy szerveznek (vagy szerveztek) kirándulást Albániába. Ez van most is, nem tudjátok?
Előre is köszi!
Sziasztok. Itt ülünk a Taka Takaam-ban. Minden nagyon klassz. Egy csomóan vannak és az idô is csodás. Az árak tényleg egy picit magasabbak, de azért ki lehet bírni. Csütörtökönegyünk a Paxos Antipaxos hajóútra. Lenn a kikötôben lehet befizetni. Naajd még jelentkezen.
#2088642013-08-14 00:21:25 Válasz a #208854. hsz-ra
Köszi Sancho a helyzetjelentést. El tudom képzelni, milyen jó nektek, és még milyen jó lesz! Várjuk a jelentkezésed. Érezzétek továbbra is nagyon jól magatokat!
Utastársaink voltak,az ő elmondásuk alapján sem volt akkora durranás.íés elég drága is.A Paxos-Antipaxoson láttak a legtöbben delfint-mi is!Már csak ezért sem lehet kihagyni!
#2088872013-08-14 13:44:15 Válasz a #208881. hsz-ra
A Vikosz szurdok - Zagória az csodás! Ha van bennetek elég mersz, valakivel közösen béreltek kocsit, úgy olcsóbban kijöttök. Ráadásul Joanninát is útba ejthetitek.Az irodák elég drágán mérik az utat.
Az Acheron folyóhoz a kikötőből induló kishajók 12 euróért elvisznek, közben Kék barlang is stb. van.
Ha az Acheron szurdokához szeretnétek menni, akkor robogó vagy kocsibérléssel Gliky faluig, onnan lehet a folyón fölmenni.
A Paxi-Antipaxi hajóútra, ha este felmégy a kikötőbe, miután beérkeztek a hajók, sorra hirdetik magukat, olcsóbb, mint irodán keresztül.
Még annyi minden lenne, ezért biztosra veszem, hogy Pargát visszatapsoljátok.
#2088942013-08-14 14:50:36 Válasz a #208887. hsz-ra
Köszi az infókat!
Úgy tűnik, hogy későn gondolkoztunk és már szinte minden apartman foglalt. Volt valaki "no name" apartmanban? Azt ajánlották, állítólag ugyanolyan, mint a többi, csak nincs nevesítve. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?
Sziasztok!Mi szeptemberben megyünk Pargara.Már nagyon várjuk!Aki volt a Paxos Antipaxos hajóúton,megérte elmenni rá?Mennyibe kerül 2 személynek?Hova érdemes elmenni kirándulni,esetleg mi az amit kerüljünk el?
#2090202013-08-15 14:46:46 Válasz a #209013. hsz-ra
Paxos Antipaxos abszolút megéri, 20 euro/fő a kikötőben befizetve. Ami még jó és hirtelen eszembe jut: Acheron Gliki-nél, Syvota, Ali Pasa vára, Lichonos, Lotusa beach (ha szereted a nagy batár hullámokat), motortúra a hegyekben, Lefkadai hajókázás ha még nem jártál arra.