Sziasztok!
Hazaértünk tegnap hajnalban.
Szuper nyaralásunk volt, egy felhő sem volt az égen egész héten, kora délután mindig el is bújtunk kicsit a légkondis szobába a nap elől. Több strandot megnéztünk, de nekünk még mindig a "sajátunk", a Golden beach volt a nyerő, többször is jó nagy hullámok voltak ott is, mégis ott nagyon tiszta maradt a viz. Pl. Tripitin, vagy Paradise beachen a hullámok elég sok vizinövényt a parta hoztak.
Limenaria nekünk annyira nem jött be, magam sem tudom miért,nem is néztünk szét igazán, mert nem nyerte el s tetszésünket.
MaciG!
Darazsat szinte egyáltalán nem láttunk, még annyit sem, mint tavaly.
A Captain tavernában ettük a legfinomabb tengeri herkentyűs vacsit, grillezett polipot és tonhalat, tényleg isteni volt. Panagiában pedig szintén nagyon finom, és hatalmas adag grill tálat ettünk, ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki ezeket.
Panagiában a platánosban (megismeritek a falu közepén, nagy platánfa van előtte) is egyetek, hatalmas adagokat adnak, és nagyon finom.
A párom mindenáron tonhalat akart enni, és Ági mondta, hogy a Captainben van, igy odaszoktunk, ráadásul a polipjuk is isteni volt.
Ráadásul Panagiában a cukrászdába is érdemes betérni, nagy a választék, finomak a sütik, ahányszor átmentünk a falunk, mindig megálltunk venni ezt-azt.
Érdekes, hogy most találkoztunk pár szúnyoggal esténként (tényleg csak párral, egy hét alatt két csipés volt rajtam ).
Ebben biztos voltam, hogy kint is lehet jókat venni, de én szeretem itthon bejelölgetni mi merre van, és mit kell megnézni, mert itt még segítségemre van az internet, kint meg ki tudja,lesz-e (Bár elméletileg a Fedrában ahova megyünk van wifi, csak kérdés működik-e. )
Nem hiszem, hogy szeptemberben vészes lesz az idő.
Tavaly ugyanigy augusztusban voltunk, és azért volt pár nap ami felhősebb, borultabb volt. Idén egyetlen darab felhőt nem láttunk az égen, forróság volt, a tengerben lehetett a legjobban elviselni.
Nem tudom, hogy akik a forró homokba teritették le a törülközőt hogyan bírtak rajta feküdni.
Abszolút megéri a napágy az ernyővel úgy, hogy fogyasztás ellenében használod. Kérsz két kávét, és hoznak mellé két hideg vizet is. Legalábbis ahol mi feküdtünk igy volt.