Hű mekkora hullámok!!! Az ennél kisebbek is "meg akartak minket enni" Platia Ammoson.
Olyan szépek voltak a kavicsok is! Szürke-fehér csíkosak, feketék, és fényesre csiszoltak.
#2088902013-08-14 14:26:22 Válasz a #208880. hsz-ra
Ez tényleg derék dolog volt tőlük. Google fordítójával megnéztem a cikket, a lényeg kihámozható belőle. Mintha aszfaltozott utat akarnának Platia-ra már évek óta. Szerintem nem jó ötlet. Úgy jó ahogy van, ilyen háborítatlanul a legszebb.
Segítséget szeretnék kérni. Aug.5-12 között voltunk Lassiban a Tzivras apartmanban, az 5-ös szobában, és ott felejtettük a Samsung Galaxy Tab töltőt. Ha esetleg megy oda valaki, vagy épp ott van, a tulajtól megkérdezné, hogy megtalálták-e. Ha elhozná nekünk, és elküldené postán, nagyon megköszönném. Természetesen a postaköltséget mi állnánk.
Sziasztok
Most kaptam a hirt, Kefaloniára ma utazók,a szerbeknél j.hátsó durr defektet kaptak.Nem történt semmi baj,jól vannak.Az összes grandos busz segitett,már Macedoniába vannak.
Üdv. Eiga
#2091452013-08-17 07:23:02 Válasz a #209144. hsz-ra
Kedves Kónyu! De jó annak akinek éjszaka 3 órakor egyéb dolga sincs mint hogy másokba belekössön! De te nem azért vagy itt hogy kötözködj ugye? Hanem hogy az észt osszad, Te legyél a mindent tudó! Szánalmas! Üdv: sanchez.