Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 316
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20888 Üzenet linkje2007-02-22 19:31:16 

Szia Juhi!

Köszönöm neked is a tanácsot, megfogadjuk és mindenképpen elmegyünk Athénba és Skyathosra icon_smile.gif
Még egy görög estre szeretnék elmenni, mert imádom a görög kultúrát...
Nei Poriról pedig mindenki azt mondja hogy egy gyöngyszem, úgyhogy már nagyon várjuk icon_smile.gif

# 317
FINÁNC
Aktív fórumos
Aktív fórumos
100 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20889 Üzenet linkje2007-02-22 20:21:31 

helo Sancho! Mi is elõször megyünk N.poriba. Így minden info. aranyat ér. Olvassd el bogobea nekem írt üzeneteit, tanulságos. Kár, hogy nem találkozhatunk veletek, mert mi aug. 7-tõl leszünk ott 2 hétig. A quad tapasztalatokat jó lett volna megbeszélni. Csá Laci
# 318
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20898 Üzenet linkje2007-02-22 21:04:48 

Szia Bea!
Írtál az érkezéskor tartandó információs estrõl.Szeretném megtudni,hogy ez azokra is vonatkozik, akik egyénileg utaznak?Amikor megérkezünk/bár ez sajna még odébb van/ icon_cry.gif ,minket is fogad majd valaki?Vagy nekünk kell lejelentkezni?Még egy kérdés.Van-e lehetõség Nei Porin arra,hogy az elkészült képeket feltöltsem az internet segítségével fotótárba,vagy elõhívassam,vagy lemezre mentessem???
Köszi
Katus icon_wink.gif

# 319
Agica
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20910 Üzenet linkje2007-02-23 09:28:08 

Szia Bea!

Mi tavaly sajna kihagytuk Athént... de remélem jövõre sikerül megnéznünk!
És ami a munkádat illeti...Én inkább irigyellek! Nincs nálatok felvétel! icon_biggrin.gif icon_wink.gif

# 320
Agica
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20911 Üzenet linkje2007-02-23 09:30:38 

Sancho!

Amit még javaslok! Indulnak Platamonasból "sétahajók" amikre Nei Poriban is be lehet fizetni! (Ezt már kibeszéltük Beával) Léteznek esti 2 órás hajóútak is, ami igazán romantikus! Nekünk a "kapitány" megengedte hogy a hajó órrából nézelõdjünk így tiszta Titanic feeling volt! icon_wink.gif

# 321
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20921 Üzenet linkje2007-02-23 11:31:46 

Sziasztok!
Hol is kezdjem?!
Szóval, Katus, ha valaki autóval érkezik, akkor a részvételi jegyével el kell jönnie az Evi Tours irodájához. A jegyen rajta van a telefonszámom, ha esetleg valaki nem találna oda. Az autósok lekanyarodnak az autópályáról a Nei Pori táblánál (és nem a Platamonasinál!!!!, ott még tovább kell menni Athén irányába!!), eljönnek a vasútállomás mellett, majd szembe találják magukat a templommal. Itt a 4 sávos úton elindulnak balra, Platamonas irányába. Olympu az utca neve. Itt egészen a nagy piros orvosi keresztig kell jönni, amely mellett már óriási kék-sárga táblán meglátjátok az Evi Tours feliratot.
Ha éppen a buszos utasokat pakoljuk ki, akkor ezt a munkatársaim közlik. Ekkor egy kicsit várni kell, majd pedig én megmutatom a szállást! (bár nem lesz egyszerû engem követni... icon_rolleyes.gif szélsebesen száguldok bicajjal icon_twisted.gif icon_lol.gif )
Tájékoztatás az úgy zajlik, hogy a busszal érkezõkkel érkezés után elmegyük egy jó kis kávézóba, ahol mindent megbeszélünk egy ouzó mellett. Így nem kell a küszöbön üldögélniük, amíg a beköltözésre várnak, és tudnak mosdót is használni. (amúgy ez nagy gond Nei Poriban, hogy egyik apartmanházban sem biztosítanak a várakozás idejére mosdót icon_sad.gif )
Az autós utasoknak, mivel mindenki más más idõpontban érkezik, este szoktam egy megbeszélést tartani. Addig ki tudják aludni magukat a sofõrök is!
Én azért tartom hasznosnak, ezeket az infós találkákat, mert így tudom csak eljuttatni a fontosabb információkat mindenkihez. Ha ez nem lenne, akkor mindenki egyenként járna megkérdezni mindent. És ez senkinek sem jó! És nem csak a fakultatív utakról van szó. Az kb a felét teszi ki az idõnek. Nei Poriról, a környékérõl, és a hétköznapi dolgokról (üzletek, tavernák, piac, telefonálás, stb) is beszélni kell.
Szerencsére szinte mindenki részt vesz az infókon, kivéve néhány autós utast (pedig nekik is hasznos lenne)

# 322
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20922 Üzenet linkje2007-02-23 11:34:17 

A képekkel kapcsolatban!

Mivel nagyon sokan találták szembe magukat ezzel a problémával tavaly is, elgondolkodtam, hogyan tudnék segíteni rajta!!
Jelentem megvan az ötlet!! Lehet fényképezni gondtalanul, megoldom az áttöltést, cd-re írást!

# 323
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20923 Üzenet linkje2007-02-23 11:42:14 

Ágica!

Tudom, hogy sokan így gondolják! Mármint, hogy irigylik ezt a munkát! Én is pontosan így voltam ezzel, amíg csak turistaként láttam az idegenvezetõket. Mióta ez a munkám, teljesen máshogy látom! Ez minden, csak nem Hawaii!! Hidd el! Ha valakinek nem tetszik a szoba, veled üvölt. Ha messze van az ágytól a villanykapcsoló, veled üvölt. Ha sokat kell gyalogolni az irodáig, veled üvölt. Ha olyasmit ígérnek neki az otthoni irodában, ami nincs is, rajtad csattan.
Ha leesik a lépcsõn, ha epilepsziás rohama van, ha ellopják a videokameráját, ha a buszon hagyja a csomagját, ha eltûnik a gyereke, mind nekem kell megoldani. Hatalmas felelõsség. Szabadnap nélküli koncentráció és összpontosítás! Messze a családtól, barátoktól, egy odúban lakva!
Sajna már megint nem kapcsolódok Nei Porihoz! Ne haragudjatok!
Nem akarok panaszkodni, félre ne értsetek! Nagyon szeretem ezt a munkát, és már számolom a napokat májusig! Csak tényleg nem rózsaszín, ami lehet, hogy annak látszik. Csak bele kell gondolni! Ez már abból is látszik, hogy tavaly 11-en dolgoztunk kint, és ebbõl csak 3-an megyünk vissza az idén is!

# 324
FINÁNC
Aktív fórumos
Aktív fórumos
100 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20924 Üzenet linkje2007-02-23 11:44:08 

Szia Bea! Írod, hogy az autóval érkezõk elõször az Evi Tours irodájához menjenek. Ez vonatkozik minden idelátogató utasra? A neckermann csak a vouchert küldi majd ki és mehetsz isten hírével. Már írtam, mi a Zefyrosban foglaltunk studiót. Laci
# 325
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20925 Üzenet linkje2007-02-23 11:45:36 

Sancho!

Annyit szeretnék hozzátenni a Platamonasból induló hajóutakkal, és más, nem a kinti irodánknál befizetett utakkal kapcsolatban, hogy ezekért sajnos nem áll módunkban felelõsséget vállalni. Tehát ha vmi nem úgy alakul, ahogy kellene, nem tehetünk semmit. Tavaly szedett olyan egyén be pénzeket Nei Porin utakra, amik aztán sosem indultak el! 5 euróval ígért az iroda árai alá, és bizony volt aki bedõlt! Legyetek figyelmesek!

# 326
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20927 Üzenet linkje2007-02-23 11:49:15 

Szia Finánc!

Most látom, nagyon félreérthetõ voltam!! Ezer bocsánat!! Tehát aki Apollon Travellal és Dias Zeus Travellal utazik Nei Poriba, az tartozik az Evi Tourshoz. Ez biztos!
Aztán lehetséges, hogy az idei szezonban akár már más irodákkal is kötött szerzõdést az Evi. Pl a volt egy Zefyros apartmanházunk tavaly is, de akkor még a román Neotourhoz tartozott. De miért ne lehetne az idén a Neckermanné?! Ezt sajnos nem tudom!

# 327
FINÁNC
Aktív fórumos
Aktív fórumos
100 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20928 Üzenet linkje2007-02-23 11:57:22 

Bea! Köszönöm a választ, remélem normális tájékoztatást ad a NUR, igaz nem szokásuk csak legyen idõben befizetve az utazás. Üdv. Laci
# 328
Péter68
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
38 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20931 Üzenet linkje2007-02-23 12:15:49 

Szia Bea!
Az lenne a kérdésem,hogy Mi az Apollontól megyünk 1 hétre Sartira/itt szombatig leszünk/,és 1 hétre Nei Poriba/itt viszont keddtõl lesz a szállásunk a Dórában/,hogy a 3 napra lesz-e lehetõség szállást találni Nei Poriba?
Péter

# 329
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20932 Üzenet linkje2007-02-23 12:24:02  Nei Pori

# 330
Agica
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20943 Üzenet linkje2007-02-23 13:23:00 

De jó látni ezt a képet!!!!
És szerintem még most is odatalálnék az apartmanunkhoz!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 21 22 23 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu