#2092372013-08-18 18:34:32 Válasz a #209233. hsz-ra
Ha Mükénében vagy, a szemben lévő hegynek olyan az alakja, mint egy fekvő emberi alak. A legenda szerint az alvó Agamemnón még holtában is őrködik Mükénéje felett... De egyébként az útról is jól látható, mikor mentünk, nekem rögtön feltűnt a hegy alakja. Hazafelé is látni fogjátok elvileg.
#2092382013-08-18 18:45:48 Válasz a #209237. hsz-ra
Basszus, egy csomo mindent kinyomtattam a temarol, de errol semmit se olvastam, hat de sajnalom, hogy nem figyeltuk!
Na, de majd hazafele, meg megnezem a fotokat tuzetesen;)
Sziasztok...
Holnap indulunk )
Remélem nem hagyunk itthon semmit )
Fúúú nem kellett volna valamilyen mailt kapnom az utazási irodától, hogy mi a buszunk rendszáma vagy valami ilyesmi?!?
4 nagy bőröndünk van 4ünknek, remélem nem vágnak ki
De már tényleg nem tudnék semmit kipakolni...
#2092602013-08-18 22:09:58 Válasz a #209257. hsz-ra
Ne izgulj Birgi, nem sok az a 4 bőrönd! Még hűtőtáskát is vihettek az útra. Mi fejenként 1 bőrönd+1 nagy táskával+ hűtőtáskával mentünk. A buszra vigyetek kispárnát és takarót, zoknit, mert éjszaka nagyon nyomják a légkondit, és hideg van a buszon. Rendszámot sose mondanak előre, a buszok ablakában lesz nagy tábla, hogy mi az úti cél. A sofőrök az utaslistájuk alapján megnézik, h ki szállhat fel a buszra. Apollon? Mert ez rájuk vonatkozik. Nagyon jó nyaralást kívánok, írj ide majd, ha visszajöttetek!
Köszönöm Fszeva, mindenképpen írok!!!
El sem hiszem, hogy eljött ez a nap is, annyira régen volt a Január nemtudomhányadika, amikor befizettem.
És olyan távolinak tűnt, bezzeg most )
Már aludni sem tudok, folyamatosan kattog az agyam, hogy mi kell a partra, mi kell a fürdéshez check...check
....Köszönöm a zoknit be sem tettem volna, ha nem szólsz!!!
Jajj annyira hálás vagyok neked és mindenkinek a sok tanácsért!!
Mindenért!
És még ebbe is beletaláltál, tényleg az Apollón travellel megyünk.
Viszont egyenlőre elfelejtettem megszervezni, hogy hogyan jutunk ki a Hősök terére (jellemző)
Bkv-ról szerintem lehajítanak ilyen mennyiségű bőrönddel
A legkézenfekvőbb, hogy kimegyünk a kocsival + csomagokkal előbb aztán valaki a kocsival vissza és utánunk jön egyedül bkv-val.
Vagy kérünk egy tehertaxit....
vagy
Na jó most elköszönök, jelentkezem hamarosan!
Sziasztok!