#2091802013-08-17 17:21:33 Válasz a #209174. hsz-ra
Ha jól tudom, eleve nem volt itt stég, csak a film (Corelli kapitány mandolinja) kedvéért barkácsolta a stáb. Az meg persze nem az a minőség, hogy időtálló legyen
#2092102013-08-18 09:05:56 Válasz a #209180. hsz-ra
Én is úgy tudom, hogy a filmesek barkácsolták. De, nyugodtan elférne ott egy rendes stég, nem zavarna senkit. Vagy, ha mégis, akkor a rozsdás vasakat kéne kivenni a vízből.
Kedves Kónyu! De jó annak akinek éjszaka 3 órakor egyéb dolga sincs mint hogy másokba belekössön! De te nem azért vagy itt hogy kötözködj ugye? Hanem hogy az észt osszad, Te legyél a mindent tudó! Szánalmas! Üdv: sanchez.
Sanchez én is ugyan ezt látom mert én bár mikkor írtam és kérdeztem mindig csak kötözködőt és nem a kérdésre válaszolt .
De nem baj mert 5 nap és kint leszek Kefalonian és iszok egyet rá
#2093252013-08-20 00:41:31 Válasz a #209315. hsz-ra
Minek abba belekötni?! Nem engem minősít Amíg egymással chat-eltek, nincs dolgunk veletek, más meg úgysem tudja értelmezni cscs mondatait! Tény, nekifuthatna még egyszer a helyesírás óráknak, de ezt te mint lelki társa már jelezted neki, abból biztosan ért majd
Persze jobb lenne ezt priviben megbeszélnetek, de gondolom hiába kérem, nem sok foganatja lesz.
De ha már a törlésed után emiatt újraregeltél, a sziget partjainak fikázása helyett írhatnál valami értelmesebbet is, nehogy legközelebb más gépről kelljen próbálkoznod
Mi is hazaértünk Kefaloniáról. A sziget csodálatos. Köszönöm nektek így utólag is még egyszer az infokat , sok hasznos dolgot leírtatok ide, amivel megkönnyítitek a kiutazókat.
Mi egyénileg voltunk 9 napot Agia Efimiában. Nagyon jó fekvése van a falunak, kedvező helyen van (Myrtos beach csak 8 km). A szállásunkkal nagyon elégedettek voltunk. Ha érdekel valakit adok pontos elérhetőséget.
Az árak a faluban valamivel olcsóbbak voltak, mint a sziget többi részein. Fiscardo talán a legdrágább, de a különbségek minimálisak.
Foki beachen voltunk kétszer, ott érdemes megnézni a barlangot. Nekünk tetszett Agia Efimia partja is , kristálytiszta a vízzel. Assos beache volt a legkevésbé megnyerő, de a falu nagyon hangulatos. Ezeken kívül még voltunk többször a Myrtoson, Antisamos, Xi beach.
Éttermek közül Agia Efimiában a kikötővel szemben pont a sétányon a Spiros restaurant a legjobb.
Voltunk hajókiránduláson is (Ithaka túra). Ott Agia Efimiában fizettük be a kikötőben. De ennek ellenére a hajó te volt, két idegenvezető (magyar és olasz) és a csoportok hozzá.. elég tömegprogram. Nem rossz, de nem voltunk elragadtatva. 30 euro - kaja nincs az árban. A hajó reggel 9kor indul, 5re ér vissza kb. Egész nap csak 3 helyen áll meg, és a 3-ból is csak egy a fürdőzés. Ez az augusztusi melegben kicsit kevés. De összességében megérte megnézni Ithakát.
#2093662013-08-20 21:49:11 Válasz a #209353. hsz-ra
Szia Miskolciutas
Szerencsére nem volt semmi probléma.Nagyon ügyesen és jól vetezettek a gépkocsivezetők.A nyocórási kompot időben /3/4 8-kor/ elérték
Üdv.Eiga
#2093692013-08-20 23:58:04 Válasz a #209332. hsz-ra
Megkérném, akiket érint (és ahogy Jox is kérte neopórtól személyesen is), hogy hagyja abba a személyeskedést, vagy max priviben folytassa, akinek igénye!
Ja, és fent nevezettből éppen elég a Nei Pori topikban (az ottaniak jelzései szerint is!) ha nincs itt dolga, maradjon a kaptafánál!!
Köszönöm!