Hát ez hamar letelt 79kori. Szinte egy pillanat volt. Biztos nekunk is így lesz. Pár nap és indulunk. Mi julius végén fizettuk csak be, így nem volt olyan sok a varakozas, hogy induljunk.
Sima utat kívanok nektek haza.
Sziasztok!
Sok írást olvastam eddig.
Nincs problémám egyikkel sem.
Hiányoltam azon bejegyzéseket azoktól, akik a Stella ill. az "Elena" -ban voltak.
Grand-s szállások.
Közvetlen vízpartiak.
Sajnos elég keskeny a szállás előtti part-rész.
Viszont minden roppant közel van ( étterem, bolt, fagyizó, stb: ) .
Aki volt ott, kérem, írjon néhány sort az élményeiről.
A szívességet előre is köszönöm.
Bízom benne, hogy mindenki megtalálta a keresett értékeket ebben a gyönyörű országban.
Reméljük, hogy aki járt erre, boldog és szép emlékekkel tért haza és visszavágyik jövőre is.
Szia!
Mi 2009 és 2011-ben is az Eleanában voltunk és másodszor is ugyan abba a szobába a földszint "2" - be kértük a szállást.
Ettől jobb választást ki sem találhattam volna, bár igaz, a Grand Tours iroda ajánlotta először.
Maga az apartman, egyszerű: Egy francia ágy és egy egy személyes. Pici konyha rezsóval, hűtővel, alapvető evő és tálaló eszközökkel. Valamint a fürdőszoba tusolóval mosdóval, Wc-vel.
Hármunknak tökéletesen megfelelt.
A takarítás mindennapos volt, a partról, a bejáratnál a lavór......kijárt..
NAGYON SZERETTÜK!!
Gondold el! a terasz előtt volt a tenger néhány pálmafával (a magjaiból már szép kis pálmáink vannak ) Bármi kellett, csak kivittük a teraszra és a partról benyúlva el lehetett érni. Persze, itt a matracra, gondolok első sorban. Csak azt vittük le ami éppen kellett, mert minden elérhető volt, egy, két perc alatt. A hideg ital a hűtőben volt nem kellett óvni a melegtől. A part nem annyira keskeny, hogy ne lehessen kényelmesen elférni, hisz volt aki egy egész "udvartartással" (lehettek legalább 10-en) volt nyaralni. Megmondom őszintén, Mi a "nagy strandra" ki sem mentünk.
A "Romviban" kajáltunk, félpanzióval. Egy régi hozzászólásomban le is írtam, hogy szerintem méltatlanul volt mellőzve ez a lehetőség a többiek által, de persze, ehhez semmi közöm. A Romvi étterem nagyon kényelmes lassú sétával sem több 5 percnél. A főút egy picivel még ennél is rövidebb. A pékségben finomabbnál finomabb édességeket vásároltunk......és még hosszasan sorolhatnám. A lényeg, ha még egyszer kijutunk, megint csak az Eleanába mennénk, és attól függően, hogy hárman, vagy ketten megyünk, a földszint "2", illetve "3" as apartmanba.
Remélem, erre voltál kíváncsi.
Mi az első emeleten voltunk , a kilátás nagyon szép.Az erkély viszont nagyon kicsi, 2 szobás apartmanban az erkélyen a 4. ember már az ajtóban ült. Éjszaka mindenki a parton duhajkodik, ha aludni akarsz, nem igen tudsz, minden felhallatszik. Hétköznap simán el lehet férni az Eleana előtt, hétvégén kevésbé, de mi sem mentünk a nagystrandra emiatt.
Szia öregtáncos!
Pontosan erre gondoltam. Köszönöm.
Mi a Stella-ban voltunk 2011-ben szeptemberben a 9-s szobában (4 személy). 2 légteres.
Alvásra pont megfelelt. Igaz a terasz kicsi volt. Gyakorlatilag csak ketten fértünk el egyszerre. Mikro, kenyérpirító, rezsó (3-as), pici sütő, evőeszközök, tányérok, törölközők.
Nekünk is az tetszett, hogy nem kellett sehova sem cuccolni.
Mi sem voltunk a "nagy strandon".
Ott helyben telepedtünk le mindig. Hely mindig volt. Gondolom fő szezonban
kicsit szűkösebb a hely.
A Romvi-ban és a Tsiros-ban ettünk. Elégedettek voltunk mindennel.
Reggelente a pékségben vásároltunk. Ott volt a bolt is vele szemben.
Fagyizó az utca sarkán. Szóval minden egy helyben elérhető.
Szuper volt.
Igen, busszal jöttünk, és nagyon jó idő van! ügyesek voltak a sofőrök, 2.20-kor átléptük a görög határt, nem lett vna 24 óra az út, ha nem robban le q busz az utolsó 35 km-en, de megoldották a fiúk. Így kellett a 24 óra. A hely kárpótolja a sok utazást!
A nagystrandon találtuk őket, méghozzá az Angelo's sunbeds utolsó ágya, és a mellette lévő első villanyoszlop között
A homokban ha láttok csillag alakban "lenyomatot", akkor leúsztok értük, csak bele kell nyúlni a homokba Aranyos, ahogy a bőrödön kúsznak Megvizsgálgattuk őket, és utána egyértelműen vissza is dobtuk őket!
próbáltam képet betenni, hogy lásd is, de nem sikerült
Szóval annyi, hogy a nagystrandon az Angelo's utolsó ágya, első lámpa (a lámpa után egy homokos rész és egy vízibicikli kölcsönző van)