Szia Sancho! nagyon szépen köszönöm a válaszod! Már én is nagyon várom hogy ott legyünk Akkor a hajós kirándulás tényleg megéri.Remélem még szeptemberben is ilyen szép időnk lesz
#2094182013-08-21 22:59:01 Válasz a #209398. hsz-ra
Szia Albert!
Ott voltunk a szinpadnál, de akkor csak olyan lassú, keserves dalok mentek. lehet hogy voltak táncolható dalok is, de mi a sokadik lassú dal után felmentünk a várba, aztán a tüzijátékra visszamentünk, majd ismét elmentünk tekeregni
#2094192013-08-21 23:02:31 Válasz a #209402. hsz-ra
Szia Mienna!
Ne aggódj Jó időtök lesz Érdemes lesétálni a kikötőbe és ott érdeklődni a hajóárakról. Mi 15 EUR-t fizettünk, de ennek ellenére a 20 EUR-s hajóra raktak fel minket Úgyhogy ki lehet fogni klassz dolgokat
Mi is hazaértünk tegnap Parga-ról. Nagyon jó volt az egy hét (csak rövid), már most hiányzik Parga és Görögország. Igaz a mi nyaralásunk kicsit kalandosra sikerült, de visszavágyunk. A RINA-ban voltunk, ha valakinek van kérdése szívesen segítünk.
Parga gyönyörű hely, csodavilág ez, mondom én Nektek! Az ember csak arra vágyik, hogy ott lehessen. Készítettem az idei nyaralásról is rövid videókat, jó szórakozást hozzá!
#2095002013-08-23 20:38:33 Válasz a #209480. hsz-ra
Az első este a Rina-ban, az ajtó küszöbén lévő zsalugáter kiakasztóban széthasítottam a lábam, ettől egész héten szenvedtem. Erre figyeljenek oda a Rinában tartózkodók, mert szerintem nagyon rossz helyen van az a bigyó.
Ettől nagyobb hibát is elkövettünk sajnos, ugyanis az Acheron folyónál leraktuk a parton a holminkat majd bementünk a vízbe, messze fel a folyón. Mire visszaértünk ellopták a pénztárcámat, benne a személyi igazolványommal és jogsimmal. Ez azért volt nagy gond, mert a személyivel utaztam és nem volt útlevelem. Ez szombaton történt, és csak hétfőn lehetett intézni bármit is, ezért az utolsó estig kérdéses volt, hogy jutok haza, vagy hazajutok-e egyáltalán a keddi busszal.
Pozitív tapasztalatokat elsősorban az éttermekben és a boltokban szereztünk.
A Dallas-ban a végén többször megkínáltak minket édességgel, vagy kis kenyérkével
Az éttermekben rendszeresen kaptunk ajándékba ouzo-t vagy gyümölcsöt, desszertet. (igaz nem mindenhol)
Negatív tapasztalat a sok szemét, mellyel sajnos sokfelé lehet találkozni.
Szintén negatív tapasztalat volt a helyi rendőrség, a rendőrfőnök nővel
Bár gondot nem okozott, csak eléggé flegma, lekezelő volt a magatartása...
Jobb esetben az ember nem kerül kapcsolatba velük, nekünk sajnos nem volt ilyen szerencsénk