#2090142013-08-15 13:44:28 Válasz a #209012. hsz-ra
Igen, de semmit sem ér. Jó tanács :Kössetek életbiztosítást mert jó ha van. Rotavírus, tengeri sün, napszúrás, rovar csípés stb. bármi előfordulhat sajnos.
Szia Afrodite!
Írtam facebookon, az egyéb kategóriáknál keresd az üzenetem, mert nem engedélyezi a te bejelölésedet, csak a követésedet, de ettől függetlenül üzenet küldésére teljesen alkalmas!
Nekem gyakorlati tapasztalatom személyi igazolvánnyal való utazásról nincsen, de a nagykövetség állítja hogy elfogadják, illetőleg én az Apollonnal utazom és az ő honlapjukon is azt írták, hogy a megfelelő formátumú igazolványt elfogadják.
Köszi mindenkinek aki vette a fáradtságot és megosztotta tapasztalatait! Azt esetleg tudja valaki, hogy az az étterem a hegyen meg van még? Én 4-5 éve voltam ott és onnan gyönyörű a kilátás!
#2091062013-08-16 18:31:00 Válasz a #209103. hsz-ra
Igen csodás a kilátás, de a minőség már nem olyan mint volt. Megcsappant a forgalmuk: egyre kevesebben látogatták,de macskák egyre többen vannak az étteremben:).
Ha valaki volt már idén Görögországban, Szerb-Macedón útvonalon örülnék ha megírná, hogy elfogadták e a személyi igazolványt. Mert Szerbia egyértelmű, hogy igen, de a Macedónoknál szerintem semmi sem biztos.
Szeptember 27.-én utazik valaki Stavrosra az Apollonnal az Alexandros apartmanba?
Előre is bocsi, de sajnos nincs időm visszaolvasni az összes hozzászólást, és érdeklődni szeretnék hogy hol és mit érdemes enni, kipróbálni, mennyibe kerül a quad, robogó, autó bérlés. Hol lehet találni olyan térképet ami érthetően leírja mik vannak a közelben, olyan oldal ahol van buszmenetrend, hogy már úgy menjünk, hogy ez megvan. Szórakozóhelyek, discok vannak a tavernákon kívül?
#2096202013-08-26 11:47:30 Válasz a #209614. hsz-ra
Szia!
Minden infot megtalálsz a neten,ha beütöd "Stavrost"!
Szórakozóhely van egy pár,de hogy szept.végén mennyien lesznek,azt nem lehet tudni.
A Cross Club egy jó hely,ahogy olvastam,szept.végéig van nyitva.Mi is hajtunk a helyre és reméljük,hogy rajtunk kívül lesznek egy páran még
Átmegyünk Asprovaltara is,én nyaraltam itt 6 éve,2 hetet és a főút végénél van egy Bolero nevü Club,na itt voltak még szeptemberben is,de a parti szórakozóhelyeken már nem igen.
Sziasztok indulók vagy hazafelé jövök. Budapestieket szeretném megkérni,hoznának 1 marék estike magot - de csak narancssárga színűt. Válaszokat előre is köszönöm.