Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 6946
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Encike06
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
29 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210238 Üzenet linkje2013-09-19 12:13:30  Válasz a #210216. hsz-ra

Szia Timba!
Köszönöm a megnyugtató szavakat! icon_smile.gif
Bőröndök már elő vannak készítve, hajnalban indulás Görögországba! (VÉGRE!!!!)
Az azonban érdekelne, hogy az esték mennyire voltak hűvösek? Elég fázós vagyok, és nem tudom mit csomagoljak a vacsi utáni sétákhoz! icon_smile.gif

# 6947
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210242 Üzenet linkje2013-09-19 16:34:27 

Jó nyaralast Encike, remelem majd írsz beszamolót ha hazajottel. Fszeva még nem írt sajnos, de remelem fog. icon_lol.gif icon_lol.gif
# 6948
Encike06
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
29 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210243 Üzenet linkje2013-09-19 17:24:34  Válasz a #210242. hsz-ra Előzmény #210242

Köszönjük szépen! icon_smile.gif
Este még benézek, hátha itt találom Fszevát....vagy Timbát!

# 6949
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210245 Üzenet linkje2013-09-19 18:20:08 

Szép idotok lesz vegig megneztem, 25-27 fok, de az azert még tobb is lehet ott, meg ha sut a nap akkor melegebbnek erezni, szerintem a tenger is jó lesz még, élvezz ki minden percet. Iliasnal feltetlenul egyetek gyrost mert nagyon jól csinaljak.
# 6950
Timba
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
497 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210250 Üzenet linkje2013-09-19 21:06:28  Válasz a #210238. hsz-ra Előzmény #210238

Szia Encike!

Egy percig sem izgasd magad, meleg lesz. Estére egy laza kardigán is elég, de lehet hogy még az sem kell, én is fázós vagyok de egész éjjel nyitott teraszajtónál aludtunk a 25-fokban icon_smile.gif , azért egy két szúnyog akad, ezek rombolják az álmokat, nappal pedig vigyázni kell a darazsakkal. Nagyon jó utat és jónyaralást kívánok icon_biggrin.gif . A határokon percek alatt átjutottunk nem volt várakozás, és az éjjszakai hajózás Nafplionba, azt ki ne hagyd icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif , további szép estét icon_smile.gif .

# 6951
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210251 Üzenet linkje2013-09-19 22:20:16 

Az éjszakai Napflioni hajokazas szuper, mi is voltunk, megéri a 10 eurot.
Jó uat Encike és minden jót kívanok. Hydrat se hagyd ki, mert szuper hely,
Athenba is menj el, ha még nem voltal, megéri. Ha vasarolsz a bazarokban Athenba nagyon nezz korul, mert mondjuk egy magnes 2 euro, de 5 bazarral tavolabb mar csak 50 cent ugyanaz. Én tudom, mert sajnos dragan vasaroltam.

# 6952
Encike06
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
29 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210253 Üzenet linkje2013-09-19 23:20:25  Válasz a #210251. hsz-ra Előzmény #210251

Köszönöm nektek a sok segítséget és a kedvességet!
Bőröndök útra készen, megyek alszom még pár órát, aztán végre indulás! icon_smile.gif
Jelentkezem legkésőbb a hazaérkezésünk után!

# 6953
Encike06
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
29 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210285 Üzenet linkje2013-09-21 18:30:55 

Szerencsésen megérkeztünk Tolo-ba reggel (helyi idő szerint) 8:45-re! icon_smile.gif
Ma 28fok volt, a tenger kellemesen meleg! icon_smile.gif
Meg volt az első gyros-ozás, és egy kisebb séta is! icon_biggrin.gif
Most indulunk vacsizni..... Kicsit elkezdett cseperegni az eső, de ez egyáltalán nem szegi kedvünket! icon_smile.gif
Már most imádunk itt lenni! icon_smile.gif
Sziasztok!

# 6954
Evián
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210287 Üzenet linkje2013-09-21 19:36:54  Válasz a #210285. hsz-ra Előzmény #210285

Sziasztok!
Mi is megérkeztünk Toloba. icon_smile.gif
A csepergésből mostanra zuhogó eső lett. Azért remélem holnapra elvonul a rossz idő.
Az Athéni és Hydrai kirándulásra fizettünk be, az éjszakai hajózás Nafplio-ba sajnos már nem indul.

Encike, ti hányas szobában vagytok? Mi a 402-ben.

# 6955
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210291 Üzenet linkje2013-09-21 21:25:59  Válasz a #210285. hsz-ra Előzmény #210285

Érezzétek jól magatokat. Reméljük eláll az eső, és szép időtök lesz. És ha kérhetnénk fénypostán 4 db gyrost Iliastól icon_smile.gif
# 6956
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210292 Üzenet linkje2013-09-21 21:57:12 

Sziasztok Toloban nyaralok, a Hydra és Athen kirandulasok nagyon jok, sajnalom, hogy az esti hajokazas mar nem indul. Azert menjetek be Napflionba helyi jarattal, olcso, kozel van es nagyon szep varos és az erod is csodalatos. Erdemes estig ott maradni, mert amikor kivilagítjak, az is nagyon szep. A piacot is dicserik, mi ott nem voltunk.
Encike, orulok, hogy maris strandoltatok és jó a víz.
Ilias gyrosa nagyon finom, igaza van anyuci 68-nak. Nekem is kuldhettek párat.

# 6957
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Fszeva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
203 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210293 Üzenet linkje2013-09-21 22:40:57 

Sziasztok!

Sajnos hazaértünk. icon_cry.gif Annyira sajnálom, h lekéstem Encike indulását. Vacakolt a gépem, most javították meg. Szuper volt a nyaralás, az út is. Így még sose utaztam, h éjszaka is meleg volt a buszon, még egy kis kardigánt se kellett felvenni. Rendesek voltak a sofőrök, nyomatták a fűtést. Visszafelé másik busszal jöttünk, de azon is fűtöttek, egy kis pólóban utaztunk. Szerintem sok volt a panasz a hideg buszokra. Megérkezés után már másnap átmentünk Hydrára. Teljesen el voltam ájulva, annyira tetszett. Visszafelé szerencsére láttunk 2 delfint is, nagyon aranyosak voltak, ahogy "ugráltak" ki a vízből. Sajnos lefotózni nem tudtam őket. Nekünk még volt éjszakai Nafplioni hajókázás. Csodás volt, nagyon hangulatos városka. Szombat délelőtt újra átmentünk Nafplionba, megnéztük a piacot és az előző esti séta útvonalán megint szétnéztünk. Az erődbe nem mentünk fel, mert 35 fok meleg volt, nem akartam kínozni magunkat, már vágytam a tengerbe. icon_lol.gif Rengeteget napoztunk és fürödtünk. Annyira meleg volt még a tenger, h volt hogy 3 órán keresztül ki se jöttem. Nagyon jókat ettünk, több helyet is kipróbáltunk, nekünk a Tsyros kajái ízlettek a legjobban. A Hotel Electra nagyon jó helyen van, ahogy lementünk az utcán a tengerhez, rögtön ott telepedtünk le a többi magyarral együtt. Nagyon jó volt a társaság, voltak fiatalabbak és idősebbek is, de mindenkivel jókat dumcsiztunk. Meg úgy általában, mindenki mindenkivel beszélgetett. Szúnyogot egyet se láttunk, igaz éjszakára használtuk az elektromos riasztót. Vasárnap délelőtt felmentünk a templomhoz. Szerencsénk volt, mert épp keresztelő volt, így végig néztük. A végén megkérdeztük, h fotózhatunk e a templomban és megengedték, pedig ki van írva, h nem szabad. icon_biggrin.gif Annyira vágyom vissza, szerintem jövőre, ha nem jön össze Törökország, akkor megint Tolóba megyünk. Képzeljétek, volt velünk egy házaspár, akik most voltak 14x Tolóban. Úgy szoktak menni, hogy májusban és szeptemberben is 2 hétre. Az biztos, h legközelebb mi is 2 hétre megyünk.

# 6958
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Fszeva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
203 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210294 Üzenet linkje2013-09-21 23:08:07 

# 6959
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210304 Üzenet linkje2013-09-22 21:49:12 

Sziasztok, szia Fszeva, igen Encike nagyon varta a te beszamolodat is.
Orulok, hogy jol erezted magad, mi azt hiszem elottetek egy hettel vagy kettovel voltunk
Hydra nekem is nagyon tetszett, de Athen is lenyugozott. Mi nappal sajnos nem voltunk Napflionban csak ejszaka.
Szerintem sem eleg egyszer lemenn Toloba. Csak az a baj, hogy sok szep hely van én még csak harmadszor nyaraltam a görögöknel,de mindig mashol.
Legkozelebb talan Lefkada lesz a cel vagy Parga.
Mi a Thetisben laktunk, az is szuper hely szerintem.

# 6960
Encike06
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
29 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210306 Üzenet linkje2013-09-22 23:01:04 

Remélem megérkezett az Ilias-os gyros fekikecske és anyuci68!Bár a mai napfény hiányában lehet kicsit késni fog a posta! icon_smile.gif
A gyrost még tegnap megkóstoltuk, de nekünk kicsit érdekes volt....Nem tudom ott ez a szokásos-e, de suvlaki hús volt benne....
Sajnos a mai napot sem úsztuk meg eső nélkül! Reméljük holnap már tényleg jobb idő lesz! Igaz nincs hideg, de jó lenne azért ha sütne a nap!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 463 464 465 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu