Én annyit tudok az autóval érkezõknek tanácsolni, hogy a legjobb, ha 11-12 óra elõtt nem érkeznek meg. Ezt érdemes induláskor bekalkulálni! Persze tudom, hogy sokmindentõl (határoktól, forgalomtól, stb) függ, de ha késõbb érkeznek, akkor nem kell órákat ülni a küszöbön, mire beköltözhetnek, hanem szinte azonnal elfoglalhatják a szép tiszta szobákat! mehetenek.
Tényleg nem találom. Takarásban vannak a házak egymással! A lényeg, hogy a kép bal oldalától számított utolsó függõleges utcából nyílik a Fotini utcája. A saroktól a 2. ház az utca bal oldalán. Csak mivel pont az utcák is takarásban vannak, nem tudom pontosan megmondani, hanyadik utca ezen a képen. Ha a templomtól inulsz, akkor a 4. utca.
A bútorok jó helyen vannak ahol vannak
A quadot majd akkor meglessük. Már nagyon várjuk hogy ott lehessünk...
Elõre is köszönönünk mindent. Csak azért kérdezõsködtem, mert nem szeretnénk lemaradni a motorokról Tehát érdemes-e elõzõ nap odamenni szólni nekik, vagy elég ha aznap korán nyitásra odamegyünk?
Jaj de várjuk már
Szia Bea !
Még mindig a KALOUDA: V.Judit nem tudott válaszolni,azt mondta kérdezzelek téged.A két 2 szobás 4 ágyas apartmannak az erélye szomszédos egymással?azt már mondtad,hogy egy emeleten vannak és 2 utcára nyilnak.
Juliusig hátha összegyûjtök minden információt.
Szerintem mindenképpen megéri, ha elõzõ nap odamentek, és azt mondjátok, másnap x idõpontban mentek a quadokért! Így bíztos, hogy éppen akkor, amikor terveztétek, el is tudtok menni! Már elõre irigyellek benneteket! Biztosan nagyon jó lesz bemotorozni a környéket!! Jaj, de mennék én is!!
Most egyfolytában ezen gondolkodom, mióta olvastam a kérdésed! Szerintem nincsenek egymás mellett, mivel egy 3 ágyas és egy 4 ágyas van egymás mellett, és a másik 4 ágyas velük átellenben. De most ha agyon csapom magam, akkor sem ugrik be! Pedig már gondolkoztam, hogy hogyan is vannak a folyosón az ajtók, hogyan is vannak az erkélyek?
Talán öregszem! De ahogy beugrik írok. Arra van erõsebb gyanúm, hogy nincsenek egymás mellett! Az ajtók nyílnak egymással szemben!
Édes! Ha az ajtók vannak egymással szemben akkor sincs ezzel gond! Taktika a köv.: egy karton ásványvíz az ajtóba támasztéknak a huzat ellen, székek már eleve adott erkélyen az elsõ nap és könnyen megy a pakolás. Több év tapasztalata szól belõlem. De tény, sokszor elég kicsik az erkélyek több ember számára, az igazán tágas erkély ritka. Ilyenkor több asztalt viszünk át és bár külön asztalnál, de egyhelyen elfér mindenki. Kicsit nyûgösebb, hisz akkor a másik helyen nem marad MÜ. bútor, ezért a hamarabb kelõk erkélyére kell pakolni. Ennek következménye: az kapja a tengerre nyíló szobát aki hamarabb kel. Vagy reggel-este pakolás.
Köszönöm a válaszotokat.
Bea,juliusig ráér a pontos válasz,bár szerintem sincsenek egymás melett,kivéve ha a sarok felé nyúlnak az erkélyek.A képen úgy néz ki,mintha 2 ház lenne "összenõve",az egyik tetõtere még nincs kész.Remélem nem nyáron akarják megcsinálni.
édes!
Nem figyeltél! Már január 30-án lefoglaltuk az utat, jun. 22-én este indulunk. Nagyon nem kellett gyõzködni senkit, de azt sem várhatom senkitõl, hogy fejest ugorjanak egy utazásba az elsõ szóra. A szabadságokat ugye a legtöbb munkahelyen egyeztetni kell, aztán meg kicsit gondolkodtunk Sarti és Nei Pori között. De a lényeg: utazunk, a Hermes apartmanban kaptunk helyet.
Tényleg nem figyeltem,ne haragudj.én még ott maradtam el,hogy azért nem foglaltk,mert akikkel mentek még nem döntöttek.De jó,hogy sikerült.Sarti a szívem csücske-de lehet,hogy Thassos mögé szorul-most inkább azért választottuk Nei Porit mert a munkatársaim még sosem voltak GR-ban és sokat szeretnének látni.Mivel 2 hétre megyünk ,az elsõ hét errõl szól,a második hét a pihenésrõl,pancsolásról.Kavala felé vesszük az irányt Keramotiig szeretnénk elmenni,közben Thassosra is benéznénk.Sajnos arra felé az irodáknak nincs házuk,így kénytelenek leszünk helyben keresni.Minden esetre ,sátrat viszünk.