Szia Gemike!Nei Pori tökéletes hely a pici gyermekkel,bár nekem pl Sarti sokkal de sokkal szebb.A víz tisztasága,a táj szépsége mind mind szebb mint Nei Porin.Az viszont biztos hogy a hosszú széles,nem hullámzó tengerpartja tökéletes egy pici gyermek számára. Üdv tallér
A hozzászólások nem törölve lettek, hanem áthelyezve ide, ebbe a témába.
Sértegetésnek nincs helyes sem itt sem pedig másik témákban.
Aki ezt nem veszi tudomásul, viselje a következményét.
Nagyon helyes, végre egy határozott intézkedés, köszönjük!
Utóirat:
Pimaszkodni, beszólni, másokat fikázni, lenézni, belepofázni mások eszmecseréjébe, gúnyolódni, nagyképűsködni, maga-mutogatni, megjátszani a maszatost, azt lehet, az sem baj, ha nem tud valaki hiba nélkül leírni egy mondatot.
#2107312013-10-18 16:56:50 Válasz a #210706. hsz-ra
Még egyszer leirom nem tudom miért törlik a hozzászólásokat sorozatban?
Aki ellent mer mondani konyunak annak rögtön törlik a hozzászólását. Most sorozatban törölték őket mert sokan irták hogy már elegük van ebből a kunyuból vagy hogy hivják mert vele van tele a fórum csak az a jó amit ő ir negativ dolgokat abszolult nem lehet irni semmiről, ami nem tetszik neki rögtön törölteti.
#2107332013-10-18 18:05:09 Válasz a #210732. hsz-ra
Én sem értem a törléseket, az én hozzászólásaimat folyamatosan törlik, de nem csak az enyémeket hanem mindet ami kunyunak nem tetszik. /Nem véletlen a kunyu mert ő is direkt pákózik engem./
Igen szomorú, hogy ezen a fórumon megengedett a másik ember (emberek sértegetése) , minden következmény nélkül.
Nem minősítenék senkit.
Mindenkit minősítenek a mondatai.
Én sem értem a törléseket, az én hozzászólásaimat folyamatosan törlik, de nem csak az enyémeket hanem mindet ami kunyunak nem tetszik. /Nem véletlen a kunyu mert ő is direkt pákózik engem./
Nem töröltek semmit, csupán áttették ide, mert itt a helye (ha van helye egyáltalán akárhol). Vedd a fáradtságot és olvass vissza itt egy-két oldalt, aztán kérj elnézést.
Igen szomorú, hogy ezen a fórumon megengedett a másik ember (emberek sértegetése) , minden következmény nélkül.
Nem minősítenék senkit.
Mindenkit minősítenek a mondatai.
Minősíteni valóban nem kell senkit, de nevesíthetnéd, hogy a kritikád mégis kire, vagy kikre vonatkozik. Vállald a véleményed nyíltan, célzottan!
Szia MaciG!
A használhatatlan azt jelenti (nálam), hogy:
a kosztól, a sok tengeri fűtől és egyéb zöld "cucctól" nem tudsz belemenni a vízbe (olyan szélesen teríti be a part szélét). Undorodsz, hogy abba a "trutyiba" belegázolj.
A belső medence vize pedig fürdésre, hideg.
A Bulgária topikban reagáltam, de ezek szerint nem láttad. Merő nosztalgiából érdekelne, mikor és milyen volt ez a hínárinvázió.
Szia MaciG!
A használhatatlan azt jelenti (nálam), hogy:
a kosztól, a sok tengeri fűtől és egyéb zöld "cucctól" nem tudsz belemenni a vízbe (olyan szélesen teríti be a part szélét). Undorodsz, hogy abba a "trutyiba" belegázolj.
A belső medence vize pedig fürdésre, hideg.
A Bulgária topikban reagáltam, de ezek szerint nem láttad. Merő nosztalgiából érdekelne, mikor és milyen volt ez a hínárinvázió.
Szia h.apci!
Elnézést, hogy nem reagáltam, beteg vagyok és csak olvasgatok, de ez is
hamar elfáraszt .
Az idén július közepén volt. Fénykép nem készült. A Bulgária topikban lévő válaszodban található 2. kép fejezi ki legjobban azt az állapotot. Mondhatni, folyamatos volt az "invázió" .
Görögország nekünk sokkal jobban "bejött".
Igaz, csak Parálián és Tolon voltunk (többször) autóval.
Az időjárás, a táj, a történelmi látnivalók és persze a csodálatos tengerpart (Tolo) minket meggyőztek .
Szeretjük a "nyüzsgős" esti sétákat is és a nyugisabb pihenést is.
Ezért (is) 2011-ben már nem folyamatos utazással mentünk Tolo-ra.
Parálián megálltunk egy napra.
Fürödtünk egyet. Este pedig bevettük magunkat az éjszakába .
Másnap reggel pedig elindultunk Tolo-ra.
Ott eltöltöttünk egy nyugodt pihenős hetet a Stella tengerparti apartmanban.
Nappal fürdőzés a tiszta tengerben, napozás a tiszta parton .
Este vacsora a Tsiros vagy a Romvi tavernákban utána egy kis nyugodt, kényelmes séta a főutcán .
Hazafele is megálltunk egy napra Parálián. Program ugyanaz, mint odafele . Érkezés haza hétfőn hajnalban. Így oda is és vissza is elkerültük a határokon a nagy inváziókat.
Most úgy látjuk, hogy maradunk Görögországnál .
Minden szépet Nektek!
#2107412013-10-19 17:53:28 Válasz a #210740. hsz-ra
Szia!
Nekem is szívem csücske marad Tolo (csak tudnám, hány csücske van ), de nosztalgiából megnéztük ifjúkorunk kedvencét, Bulgáriát is. Azt mondják, a tápanyagbőség (értsd szennyezettség) miatt van a sok hínár. Szerencsére ilyen tömegben, mint a képen, én csak egyszer láttam. Megjegyzem, hogy hajdanában, amikor először voltam Makrigialos-on és Paralia-n, tiszta volt a víz, de évekkel később arra járva már nagyon hínárosnak láttam.
#2107432013-10-19 21:41:47 Válasz a #210741. hsz-ra
Szia!
Parália partja, vize is szebben nézett ki 2005-2006-ban.
Akkor még megvoltak a hullámtörő gátak. Talán azok is "szűrték" a vizet.
A főtérnél, a templom mögött akkor még nyugodtan lehetett fürödni
(nem volt kristálytiszta, de elviselhető ).
2011-ben már inkább OB-n vagy Parália és OB között volt fürödhető a víz.