#2110762013-11-24 16:51:22 Válasz a #211069. hsz-ra
Majszi2!
Köszönöm,de a tavalyi képek sem rosszak,jövőre is oda megyünk,ez már hazafelé eldőlt,vannak még olyan helyek ahova el szeretnék jutni a szigeten.
Talán mégjobban kézreáll majd a masina is,megtanulom igazán kihasználni a lehetőségeit.
Valaki írta még régebben, hogy valamelyik grand-os apartmannál melyik szobát érdemes választani az alapján, hogy melyiket nem éri napközben annyira a nap és így nem is melegszik fel annyira, de melyik volt ez? Mert nem találom... :S
#2110842013-11-25 13:08:26 Válasz a #211083. hsz-ra
Először azt érdemes eldöntened, melyik házban lennél, és aztán az adott házra kérdezz rá. Emlékeim szerint egyébként ez a kérdés a Hermesnél merült fel. Ha rákeresel, lehet hogy ad ki értékelhető találatot.
#2110862013-11-25 13:17:02 Válasz a #211076. hsz-ra
Tomi!
Nálunk is eldőlt, bár mi nem magánszervezéssel megyünk, így kevesebb a lehetőségünk, de mi meg voltunk elégedve a Grand-os szállásokkal. Most magunkban leszünk, jogsi nélkül behatároltabb lehetőségekkel, mint eddig, de majd feltaláljuk magunkat, meg úgyis kicsit pihenősebb nyaralást tervezünk, az elmúlt időszak nagyon aktívra sikerült Persze lehet, hogy valakikkel közösködünk 1-2 napot költséghatékonyság címen, mert nekem is be kéne járatnom az új masinám. Addig tesztelgetem egyéb körülmények közt, de a görög tengerpart és az ottani adottságok más tészta Egyébként meg stoppolni is szoktunk, meg a lábunk is kéznél van.
#2110922013-11-25 20:04:38 Válasz a #211088. hsz-ra
Először is az új szerzeményedhez JÓ FÉNYEKET!
Kemény váltás az előző gépedhez,ráadásul más gyártmány,csak azért könnyű a dolgod mert nagyságrendnyi a különbség.
Azért full frame-re váltani------nagyon király.
milyen obid van hozzá? Nekem is kellene venni valami fényerős középzoomot.
A nyáron mi is erősen pihenősre vettük,talán az északi strandok meg Fiskardós nap volt a legdurvább épp baromi meleg is volt,meg talán még az Ithakai kirándulás akkor is igencsak meleg volt.A többi napot elég lazára vettük.
Az idei felfedezésünk a kávés pálcikás jégkrém volt,egyszerűen brutális csak javasolni tudom,baromi jó,remélem jövőre is püsztíthatok belőlük jónéhányat.
#2110982013-11-25 22:08:47 Válasz a #211083. hsz-ra
Lehet én voltam Ha a Hermest választjátok tudok pár képet mutatni a 2.emeleti apartmanokról és ötletem is van én másodjára melyiket foglalnám Apartmanok
Szia Magic!Én is voltam aki hozzá szólt,mi a II em 22 szobába voltunk és nagyon jó oldal,tehát tudom még a 21 is ajánlani.Ebből kifolyólag az I em 11 és 12 szobája is jó ha nem akartok annyit lépcsőzni.Kristinek a képjeiből megtudod nézni a szobákat.Üdv Tallér
A Hermes 21-es és 22-es szobáját is volt szerencsém kipróbálni. A 21-es szoba nekünk jobban tetszett, mert az a szoba nagyobb (vagy jobb az elrendezése és azért tűnik nagyobbnak) és van bent is asztal+szék nem csak az erkélyen, ami reggelente jól jött mikor odasütött a nap és nem lehetett kint reggelizni. Nem hagyott mély nyomokat a dolog bennünk , a problémát megoldottuk, ha kellett betettük az asztalt a szobába Viszont főszezonban kellett a légkondi, legalábbis nekünk.
Köszönöm a válaszokat! Én júniusban tervezem az utat, annak is a második felében. Klímákkal kapcsolatban kicsit szkeptikus vagyok, de nem azért, mert nem szeretem őket, mert nyáron én is használom ha kell, de idegen helyen csak ha muszáj, mert ki tudja mikor hogy volt takarítva fertőtlenítve, amit ugye legalább 1x évente kell, lehetőleg szezon előtt.
Kristi: A fotók úgy vannak sorba, hogy a szobaszám után jönnek a fotók a szobáról, ugye?
#2111772013-11-30 09:43:44 Válasz a #211163. hsz-ra
Ezen már túl vagyok, de mivel elég népszerű célpont a sziget így töménytelen mennyiségű van, és ha csak beletekerek abból nem igen derül ki milyen, így gondoltam megkérdezem, hátha valaki tud valami ajánlani ,amit már látott és jónak talált.