Kedves Rollo, kedves Lala12!
Megnyugtattatok:) Egyébként 30 éve vezetek itthon és külföldön is. Ezek szerint, ha túléltem Isztanbulban az autózást, akkor ez csak egy laza ujjgyakorlat.
Teljesen nyugodt a közlekedés Nei pori és a környezö városok között,söt a városokban is,többször is jártunk Katheriniben és Larissában,ezek a városok is olyanok mint nálunk, a szélén vannak a nagy bevásárloközpontok, a belsö kerületekben meg a sok látnivalo, a görögök szeretnek gyorsan menni de nem eröszakosak és durvák,simán elkocoghattok bárhova,érdemes kis fiat pandát kérni kölcsönzésre, olcsobb és keveset eszik,ellenben egy két hetes nyaralásra érdemes saját kocsival menni,az auto napi bérlete annyi mint lemenni görögbe tölünk autoval kb 60 euro és az üzemanyag is kb ennyire jön ki az 1100 km-re
#2111842013-11-30 12:58:55 Válasz a #211174. hsz-ra
Szia,
Abban igazad van, hogy jobb kocsival menni, viszont ketten megyünk a lányommal, és ha bármi gond van a kocsival az úton, akkor nehézkes intézkedni. Ezért választottam a buszt
Néztem, hogy itthonról is lehet bérelni, elég korrekt árakon, kb. 110,- Euro 4 napra. Az meg elég is.
Én is tervezem az idei nyaralást, és azt hiszem megint Nei Pori lesz, de most talán 2 hétre
1 kérdés, amiben segítségre szorulok, és nem szeretném visszaolvasni a 800 oldalt: Apollon Travel, Apostolis apatman érdekelne, abból is a családi nagy apartman.
Ajtóval elválasztott , 2 légterű?? Milyen elosztású, és melyik részére esik Porinak?
Köszi előre is!!
#2111952013-11-30 17:42:34 Válasz a #211188. hsz-ra
Szia AGICA2!
Nyáron ebben az apartmanban voltunk. Nei Pori szélén helyezkedik el, kb 300 méterre a parttól. Nekünk nagyon tetszett a szállás. Az első emeleti családi apartmanban voltunk. Szép tágas , sarok erkélyes. Előszoba, 2 szoba, külön konyha, fürdőszoba. Szúnyogháló, csipkefüggöny az ajtókon... Amikor mi voltunk július elején, kevesen voltak a körülöttünk lévő apartmanokban, így nem zavart azok közelsége.
Szívesen küldök képeket, ha írsz egy e-mail címet.
Üdv.: Éva
Szia,
Abban igazad van, hogy jobb kocsival menni, viszont ketten megyünk a lányommal, és ha bármi gond van a kocsival az úton, akkor nehézkes intézkedni. Ezért választottam a buszt
Néztem, hogy itthonról is lehet bérelni, elég korrekt árakon, kb. 110,- Euro 4 napra. Az meg elég is.
Akkorát aludtam a trélerben éjszaka hazafelé, párszor lefejeltem a müszerfalat,megtehettem mert nem én vezettem, a soför nem tudott aludni mert rám is figyelnie kellett
#2112262013-12-01 17:28:12 Válasz a #211212. hsz-ra
Emöke
Eddig akik kocsit béreltek azok inkább kihasználták az utazási irodájuk segitségét és nekik nem volt semmi gondjuk,de csak Anettékkal van erröl tapasztalatom ezért másokkal kapcsolatban nem tudom mi a helyzet,mivel ök ott élnek folyamatosan és természetesen jol beszélik a görögöt ök szervezik az autobérlést és igy minden segitséget megkap ott bajbajutott aki hozzájuk tartozik,habár nekem akkoris segitettek amikor saját kocsival mentem ráadásul másik iroda apartmanjába,egyénileg én magam nem vágnék bele auto bérlésbe,a kismotorral nincs gond, az öreg jo fej Nei Poriban,magyarul is tud pár szot,nem átverös és még cipuroja is van amivel megkinál