#2113782013-12-08 19:46:22 Válasz a #211376. hsz-ra
tudom én! csak siettem,elnéztem. Igen autoval megyünk. De azt hiszem nem csak ezt néztem el, a 28000/hét/fő az 28000 *8 mivel 4személy 2 hét igy viszont már bőven sok . kész káosz
#2113802013-12-08 19:54:33 Válasz a #211371. hsz-ra
Akárhogy számolod, ha négyen mentek kocsival, akkor olcsóbb lesz ha egyénileg mentek és nem irodával és kényelmesebb is Arról nem is beszélve, ha irodával mentek ott még autót kell bérelni és se olcsó 2 hétre, mert írtad, hogy be szeretnétek járni a szigetet.
#2113842013-12-08 20:03:12 Válasz a #211378. hsz-ra
sztem azért nézzél fel a bookingra, mert szept. első két hetére, négy személyre 430 eurótól rengeteg szállás van. ez pl. erkéllyel, külön hálóval, medencével, wi-fivel 560 euró:
bár nem állítom, h teljesen értem a matekod , szóval lehet, h ez drága, akkor elnézést, de az általam megértettek szerint nem az ahhoz képest amit írtál.
#2113892013-12-08 22:15:13 Válasz a #211384. hsz-ra
Ha autóval mész, akkor egész más a leányzó fekvése, elég tágak a lehetőségeid. A bátrabbak akkor már simán a helyben szálláskeresésre hagyatkoznak, bár 2 gyerekkel ez nem biztos, hogy kényelmes megoldás. Azzal biztosan nyerhetsz, ha szétnézel a booking-on, azt sokan szeretik![/b]
#2113922013-12-08 22:25:54 Válasz a #211380. hsz-ra
autót nem kell bérelniük, mert ha irodán keresztül foglalnak akkor is kocsival mennek.
persze teljesen igazad van, ha csak a szállás kell akkor tényleg nem sok értelme van az irodának, főként négy embernél: hiszen ki kell fizetni az iroda hasznát is a szálláson, amit egyéni foglalásnál nem kell, ráadásul értelemszerűen összehasonlíthatatlanul szűkebb a választék is. mondjuk pl. a nyelvtől való félelem lehet egy visszatartó ok még ebben az esetben is.
Köszönöm a segitséget és a biztatást! Azért ragaszkodtam volna az irodán keresztüli foglaláshoz mert az már legalább biztos, a hosszú út után nem kell még a keresgéléssel fáradni.(idén Zakynthos-on voltunk a Grand-al, 20 óra kocsikázás után olyan jó volt,hogy amint megérkeztünk,kaptuk is a kulcsot, és 100.000ft 2hétre ugyancsak szept. első 2 hetére nagyon megfelelő volt). Igy azért van egy kis stressz mig oda nem érsz.
#2113972013-12-09 08:44:45 Válasz a #211396. hsz-ra
komolyan nem értelek most már. miért kéne csak ott, helyben foglalni? felmész a temérdek foglalási oldalra, jó néhány magyarul is tud, még ügyfélszolgálat szinten is; beírod, h mikorra és hova kell szállás, nézegetsz, keresgélsz a hatalmas választékból, és ami tetszik/megfelelő azt lefoglalod. még fizetned sem kell semmiféle előleget, ott fizetsz majd a szállásadónak. addig se használja senki a pénzed.
még példalinket is küldtem az előző hsz-ben, csak rá kéne kattintani...
Kedves Gtunde! Mi magán szervezésben voltunk tavaly, 2 gyerkőccel (9 és 12 évesek) mivel mi sem találtunk sehol sem 4 fős apartmant. Aug. 19-28 ig 35 euro volt a szállás Vassilikin 4 főre. Ugyan nem a tengerparton, de csendes nyugodt helyen nagy kerttel. Mivel mi is körbejártuk a szigetet tökéletes kiindulóhely volt. Ha esetleg érdekel írj nyugodtan, küldök esetleg képet. a tulaj Nikos, nagyon jó fej, van egy benzinkútja ott egész nap elérhető ha bármi kérdésed van. nekünk mindig hozott szőlőt, meg finom bort is.
Sziasztok!Ez évben Lefkadara megyünk nyaralni az Apollonal. Viszont ezzel az utazási irodával még nem voltunk nyaralni
és friss információt nem találok se a fakultatív programokról se magáról az idegen vezető segítő készségéről!Szeretném a segítségetek kérni hátha akad olyan valaki aki tavaly az apollonal volt!Esetleg még azt is hogy milyen buszok mennek oda?!Előre is köszönöm!
#2116742013-12-28 08:15:48 Válasz a #211664. hsz-ra
Csak jókat tudok mondani az Apolllon travelról. Az irodában kedvesek, készségesek, amit fotókon mutatnak, az a valóságban is úgy van. Áraik korrektek. [/u]
Lefkada-ról a szomszédos kis szigetekre van-e hajójárat, és ezek mennyibe kerülnek? (Még mielőtt jönne az "égi áldás": olvasom az oldalt.....de még nagyon az elején vagyok....