Érdeklődőm volt-e már valaki a Hanna Hausba,Kalóztanya?Milyenek az apartmanok,az étterem zaja mennyire hallatszik a szobákban?Bár milyen felvilágositást megköszönnék.
#2117082013-12-29 18:05:18 Válasz a #211588. hsz-ra
Szia Jujo! Mindkettő jó választás,én Sarti rajongó vagyok így Sarti.Parga nagyobb több a látnivaló,kicsit sziklásabb,Sarti nyugodt a kérdést sajna Nektek kell eldönteni.
Jujo!
Miután mindkét hely remek a maga módján,szerintem ird fel egy darab papirra,hogy mik is a jellemzői e két helynek.Tedd egymás mellé a kettőt és igy tudsz dönteni,hol van több a számodra vonzó dolgokból,ill. elvárásokból...kiváncsi vagyok a döntésedre!!
Ó de nagyon drágák vagytok!
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
A homokos partért odáig vagyunk, és mivel én már voltam Sartin, és bevált, azt hiszem a tutira megyünk
Szóval 2014 Sarti lesz. És 2015-ben talán felfedezzük együtt Pargát És akkor a kirándulásokra fektetünk nagyobb hangsúlyt. Most meg a pihenésre
Még egyszer hálás köszönetem
Sarti szuper hely. Vannak fikázók, akik teljesen lebecsmérlik, de azok az emberek nem normalisak. Sarti pont nem az a hely, amit le kell rondítani, álomszép öblökkel van tele. Jók a kirándulások is onnan. Szóval jól döntöttetek. Parga lehet szebb, ott még nem voltam. De semmiképpen sem lehet a nyaralóhelyeket összehasonltani, mert mindegyiknem van szépsége és bája.
#2117882014-01-02 15:02:04 Válasz a #211775. hsz-ra
Szia beyu!
Nagyon jó helyen van. Közel a bolt, a pékség, a part és a központ is. Belül nem tudom, hogy milyen. Mielőtt a Kalóztanyások átköltöztek volna, a mostani étterem helyén orvosi rendelő volt. Tavaly nem Sartin nyaraltunk, így nem tudom, mennyire zavarhatja az ott lakókat az alatta lévő étterem.
Üdv.Évuska
Sziasztok Sarti rajongók.
Idén nyáron Sarti nyaralásunk helyszine---már voltunk itt 2010-ben---mégis szeretnék
némi információt,főleg az apartmanról,ahol két kisgyerekkel fogunk eltölteni két hetet.
A Klio-ban fogunk lakni,ha valaki tud róla bármilyen infót,legyen kedves és ossza meg
velünk,amit előre is köszönünk.Minden más infó is érdekel természetesen.
Üdv minden Sartis-nak....
tudna valaki segíteni, hogy ebben az évben hol lehet a Blue Sarti apartmanba foglalni. Tavalyig a Grandtours-nál lehetett, de idén már nem hirdették meg. Ha valaki tud infót kérem ossza meg! Köszönöm !!!
#2119842014-01-08 19:43:31 Válasz a #211836. hsz-ra
Szia "kicsike"!
Mi tavaly előtt voltunk a Klioban. Viszonylag új, szépen berendezett, szokásos felszerelésekkel rendelkező , szépen tisztán tartott apartman. Tapasztalatom szerint csendes helyen van, annak ellenére is , hogy a Macedónia discoval szemben van. Zene alig hallható ki, az esetleges discos utcai zaj nem volt jellemző, de csukott teraszajtónál nem volt hallható. Közel van kb. 100 m. a nagy sárga supermarket.
Szerintem jó választás
Segítséget szeretnék kérni,idén Sartrin az Alexandrion apartmanban ,szeretnénk foglalni szállást!Valaki tudna segíteni abban,hogy az emeleti szobák közül melyik számú szoba a legszélső, ami az utcára is, és oldalra is néz?A katalógus fényképen beugró résznek látszik!