Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 13996
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212009 Üzenet linkje2014-01-10 08:50:37 

Sziasztok!

Idén a szüleimmel ismét Sartira látogatunk és szeretnék kérni néhány olyan látnivalót, amit idősebb, esetleg nehezebben mozgó emberek is meg tudnának nézni. Ott a környéken el tudunk bóklászni, mert saját autóval megyünk, de én gondoltam hogy átmennénk Sikhiába is, vagy valami olyan igazi régi görög településre. A görög estre mindenképpen elmegyünk, mert az két éve, amikor anyuval voltunk kinn, akkor is hatalmas élmény volt icon_smile.gif Tehát kérlek Titeket ajánljatok nekünk érdekes látnivalókat, ami Görögországba elsőként utazó édesapámnak is nagy élményt nyújtana icon_smile.gif Köszönöm...

# 13997
Kovnita
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212010 Üzenet linkje2014-01-10 08:56:06 

Sziasztok!

Mi is Sartira Vgy Nei pori-ra tervezzük a nyaralásunkat. Sarti-n Mitsokopi Apartmant néztem ki a Grand tours-nál. Nem ismeri véletlenül valaki? Jó helyen van? Közelben van-e pékség vagy bolt? A szobák megfelelőek-e?

Valamint azt szeretném még megkérdezni, hogy 8 és 11 éves gyerekkel Sarti vagy Nei Pori a jobb? Én még egyik helyen sem voltam, így nagyon nem tudom, hogy melyik lenne jobb, max. a fakultatív programok szerint tudok különbséget tenni.

A másik kérdésem is ehhez kapcsolódik. A Grand Tours fakultatív programjai között nincs Meteorák Sarti-ról, és azt szeretném megkérdezni, hogy olyat szerintetek lehet-e, hogy a sithon travel-nél fizettem be ezt?

Köszönöm!

# 13998
CsabaF
Aktív fórumos
Aktív fórumos
96 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212065 Üzenet linkje2014-01-10 22:14:13  Válasz a #212010. hsz-ra Előzmény #212010

Szia!
Leírás szerint a falu központjában van, akkor itt a víz a part mentén apró kavicsos és hirtelen mélyülő. Két éve voltunk arra az akkor 3 éves gyerekkel, mi inkább kb. 400 métert sétáltunk a gyermek-barátabb homokos részhez (focipályától délre). Ennek a rész neve Sarti Beach.

Tavaly Nei Poriban voltunk, ott sem volt olyan kellemes a part, mint Sarti Beachen.

# 13999
Agnes89
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212068 Üzenet linkje2014-01-10 23:13:05  Válasz a #212010. hsz-ra Előzmény #212010

Szia!
Sarti beach valóban kisgyermekeseknek (egész pici babáknak is) ajánlott partszakasz.
A fakultatív programokkal kapcsolatos kérdésedre a válasz: bármilyen helyi irodával elmehetsz kirándulni. Mi is a sithon által kerültünk ki a narancspartra (más időkeret miatt szimpibb volt) Két irodájuk is van Sartin, az egyikben magyar idegenvezetővel.

# 14000
Lovas zsuzsa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
224 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212069 Üzenet linkje2014-01-10 23:56:19  Válasz a #212009. hsz-ra Előzmény #212009

A Verginai fakultativ kirándulásra feltétlen menjetek el!Az valami csodálatos kirándulás.Sikia egy csodálatos kisváros, és Vourvouru Karidi Beach is megér egy misét.
# 14001
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212073 Üzenet linkje2014-01-11 09:05:41 

Sarti jó választás gyerekekkel szerintem. Homokos és sekély a víz a beachen.
Kicsit tovabb szuper öblök vannak, ott is lehet gyerekekkel lenni, az kalandosabb és sokkal szebb is mint a beach.
Nagyon helyes telepules, kedves emberekkel.
2011-ben nyaraltunk itt, akkor volt egy hajokirandulas, Amulianira mentunk, az csodalatos volt, delfineket is lattunk, nem tudom szerveznek-e ide még.
Athos-hoz is lehetett menni, a Narancspartra, Athenba - innen messze van nagyon, ezt Tolobol erdemesebb bevallalni - görög est is volt és tengerparti lovaglas. Azt hisem még vizi vidamparkra is lehetett befizetni.
Én Sarit a szívembe zartam.

# 14002
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212083 Üzenet linkje2014-01-11 12:44:12 

Én is pont így vagyok ezzel,én is szebbnek találtam Sartit de kisgyermekkel tényleg csak azon a részen érdemes fürödni.A Grandnak van azon a részen is apartmanja,bár az meg a központtól lesz egy kicsit távol.El kell dönteni hogy mennyire akartok a központba lenni,mert ha csak az esti sétálásra és az egész napot a fürdőzéssel töltitek akkor szerintem a Sarti Beachen nézzetek szállást és este be lehet sétálni.
# 14003
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212084 Üzenet linkje2014-01-11 12:50:16 

Szia Sancho!Örülök hogy megint itt vagy és hogy nektek is összejön megint a nyaralás!Mi az idén megint tombolázunk aztán ki tudja lehet mi is megint Sartin kötünk ki,bár azért szeretném Korfut vagy Zakhyntost,hátha szerencsénk lesz.
# 14004
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212085 Üzenet linkje2014-01-11 13:45:51 

Manapság mi a helyzet ezzel a szív alaku kis öböllel ? Le lehet jutni oda? Még mindig érintetlen?
# 14005
Kovnita
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212089 Üzenet linkje2014-01-11 18:22:53 

Köszönöm a válaszokat!
A gyerekek miatt inkább homokos, lassan mélyülő partszakasz lenne jó, de nagyon messze sem szeretném a központtól. Talán a George apartman jobb lenne, mert az a központtól 500 m-re van, és egy kis sétával akkor gondolom akkor a homokos part is elérhető.
Nem volt véletlenül valaki ebben az apartmanban esetleg? Fontos lenne a szállás szempontjából, hogy legyen a közelben pékség, bolt, ne kelljen kilométerek sétálni egy-egy bevásárláskor. Esetleg tudna írni valaki pár szót az apartmanról aki ismeri?

# 14006
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212092 Üzenet linkje2014-01-11 22:38:01 

Szerintem 8 és 11 éves gyerekekkel teljesen jó valasztas Sarti, veluk mar az öblökhöz is erdemes elmenni, tetszene nekik, szoktak ott is lenni gyerekek és a nagy elonye, hogy nincs tumultus.
Én azt gondolom, hogy Sarti nem nagy, konnyu bejarni vasarlas szempontjabol is. A beach apartmanokat nem ismerem, mi fent voltunk a Templom mellett a Panorama apartmanba, az kiraly hely és oda az öblök is sokkal közelebb vannak. Közel volt minden, egy kis emelkedo, de az nem baj.
Szerintem konnyen bejarható Sarti. Ahova én tuti nem foglalnek szallast az az ujabb resze, a focipalyan mar tul van. Az nem szimpi és onnan Sarti jobb reszei tavolabb vannak.

# 14007
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212095 Üzenet linkje2014-01-12 07:00:46  Válasz a #212069. hsz-ra Előzmény #212069

Lovas Zsuzsa!

Nagyon szépen köszönöm icon_smile.gif Sikhiában már jártam, akkor is nagyon tetszett icon_smile.gif Vourvouruban viszont nem találtam meg a tengerpartot, most talán nagyobb szerencsénk lesz icon_smile.gif A Verginai kirándulás pedig máris felkeltette a szüleim érdeklődését icon_smile.gif

# 14008
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212096 Üzenet linkje2014-01-12 07:06:43  Válasz a #212084. hsz-ra Előzmény #212084

Szia Tallérka icon_smile.gif

Ez az első a Sarti nyaralás picit különleges lesz, mert a szüleimmel megyek és apukám még sosem járt Göröghonban, most végre ő is megtapasztalhatja, hogy mi az ami miatt minden évben izgatott vagyok és másról sem tudok beszélni, csak a levegőről, a napfényről a tengerpartról a kabócákról és természetesen a Mythosról icon_biggrin.gif
Majd drukkolok Nektek a tombola miatt icon_smile.gif Ha Korfut nyeritek, akkor lehet hogy találkozunk, mert július közepén mi is oda megyünk. Még sosem jártam Korfun, így eljött az ideje, hogy ezt a szigetet is megismerjem icon_smile.gif

# 14009
Unic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
462 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212099 Üzenet linkje2014-01-12 10:23:10 

Korfu sokkal zöldebb sziget mint a szárazföld többi része. Egy teljesen más Görögországot fogsz látni a sziget képébe. Nagyon tudom ajánlani a sziget körutat.
# 14010
Lililuca
Törzstag
Törzstag
616 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212102 Üzenet linkje2014-01-12 11:34:21 

Tallér kizártatok valamit a tombolánál? Ha igen melyik úticélt? Én is néztem a tombolát, de van ugye Olasz-adria és Bulgária amit nem igen szeretnénk...viszont csak 1et lehet kizárni. Arra egyébként kíváncsi leszek, hogy valóban fognak-e szigetekre sorsolni tombolával vagy csak a szokásos görög szárazföldre megy a legtöbb tombolás majd.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 933 934 935 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu