Sziasztok!Egy fura kérdésem lenne!Paralián vagy Neo Poriban vannak nagyobb hullámok!Csak azért kérdem,mert egy ismerősöm szerint Paralian abszolút nincs nagyobb hullámzás !
#2122582014-01-15 19:53:50 Válasz a #212027. hsz-ra
Szia Lililuca!
Mindhárom helyen voltam, sorba tenném:
1. Nei Pori
2. O. Beach
3. Paralia
Okok? Nei Poriba 4x mentem vissza, ha nem 5x... sőt még Platamonból is átgyalogoltam. A tenger gyönyörű, kék, tiszta, hullámzó. part széles, homokos, tiszta. Minden évben nekünk Ők a leg olcsóbbak is 3 gyerekkel. (Apollon). Az összes fakultativot bejártam, és amit szeretek nagyon, van piac!!! Nekünk jó volt, nyugisabb, pihenősebb hely.
Olympic Beach? Hasonlóan nyugisabb hely, semmi extra. 2 hetet voltam, a tenger nem tetszett. Zavaros, tömegnyomor volt, és csikkes volt a part. Meduza is volt. Sokat gyalogoltam minden nap, hogy hely legyen, és ne a másik szájába lógjon a törölközőm.
Paralia: Nem tetszett. Talán mert nem vagyok 20 éves sajnos
Túl hangos, túl tömeg, túl drága, túl magyar. A tenger pedig kiábrándító volt...
Úgyhogy Nei Pori nyert nálam ezek közül, amiket írtál.
Ha összességében kérdeznéd, persze más lenne az első
szervezödik a nyaralás,csak annyi informáciot kérnék hogy térkép szerint hol van az apostolis apartman mert amit csináltam térképet arra még nem került fel,az apartmannál voltunk már mert meglátogattuk Tallérékat amikor ott voltak,csak most hirtelen nem tudom elhelyezni