#2125172014-01-21 21:07:55 Válasz a #212468. hsz-ra
Szia Unic!
Múlt nyáron kb 50 EUR környékén volt az autókölcsönzés, mi 53 EUR-ért kaptunk egy Opel Corsát. Az egy nap bérlés nem azt jelenti mint máshol, hogy másnap kell visszavinni hanem, este 10-re vissza kellett vinni és még legomboltak tőlem plusz 10 EUR-t, hogy nem annyi benzin van benne mint amennyivel elvittem, de ez nem volt igaz. Szóval arra készülj, hogy nem túl olcsó autót bérelni...
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Azt nem tudjuk eldönteni a párommal, hogy idén Pargára vagy Korfura menjünk busszal. Döntésképtelenek vagyunk mert a képek alapján mind a kettő nagyon tetszik. Szerintetek melyik lenne a jobb? Számunkra nem csak a strandolásról szól a nyaralás hanem a kirándulásról és a környék kultúrájának a megismeréséről is. Segítségeteket előre is köszönjük!
#2126842014-01-27 09:15:05 Válasz a #212667. hsz-ra
Szerintem nem összehasonlítható, bár mi még csak Korfun voltunk... Mindkét helyen bőven van látnivaló, érdekesség.... nem véletlenül néztem ki Parga-t is már 2 éve...
#2127002014-01-27 18:47:35 Válasz a #212667. hsz-ra
szerintem Parga....ugyan nem pontosan értem a környék kultúráját,de Parga maga egy kultúra,a görög környezetkultúra,nemzeti identitás és vendégszeretet egyben,csodás gasztrokultúra,és sorolhatnám...de ne menj át innem Korfura,hanem majd jövőre külön!!
#2127102014-01-28 07:15:29 Válasz a #212593. hsz-ra
Szia Unic!
A benzin múlt nyáron olyan 1.70-1.80 EUR körül volt. Amikor kibéreled az autót megnézik, hogy meddig van a tank és addig kell lennie, mikor visszaviszed. Így van ahogy írod. Reggel elvittük az autót és estére vissza kellett vinni... 2 éve Zakynthoson reggel 9-re mentünk az autóért, de a papírok megírása meg az adminisztráció miatt csúszott a dolog, ezért csak másnap 10-re kellett visszavinni. Nem foglalkoztak vele, hogy mennyi benzin van benne. Szerintem korrektebb volt, mint Pargán.
#2127942014-01-29 20:44:13 Válasz a #212782. hsz-ra
Szia rodnas!
A Bakas a Kryoneri Beach-hez van közel egy csendes kis utcában. Szép kis házikó és a hát tulajdonosai is nagyon aranyosak Nem messze van a központtól, de egyáltalán nincs zaj, vagy nyüzsi. Szerintem jó választás...
Csatlakozom az előttem szólóhoz szerintem is jó választás a Bakas mert mindenhez közel van. Minden nap jöttek takarítani illetve az 1 hét alatt hét közepén még ágyat is húztak. Alapvetően csendes kis utcában van de nekünk utca fronra nézett csúcsszezonba elég zajos volt reggelente. Vagy a szippantós kocsira keltünk vagy a robogókra amik kb. 5 méterre mentek el az erkélyünk előtt. De az igazából nekünk nem volt zavaró mert minden nap úgy elfáradtunk h reggelig fel sem keltünk.
Sziasztok !Újak vagyunk itt a fórum ,Görögben már jártunk sajnos rossz utazási irodával és sajna rossz apartmanba de a kedvünket nem szegte így idén Párgát néztük ki ezért szívesen vennék ha írnátok konkrét árakat ,kenyér ,tej,ásványvíz, éttermit . Olvastam vissza de elég sok infó van de nem konkrétum Idén a G.T. utaznánk busszal velük már nyaraltunk jók de nekik is az első desztinációjuk itt. Lenne még kérdésem szerintetek érdemes vacsira befizetni ? 19900 /fő /hét Nagyon szép tényleg az Alexia apartmanjuk de a vacsi a Zorbas étteremben lenne milyen messze van egymástól mert ha jól vettem ki közte van a vár hogy lehet azon keresztül járni ?A másik apartmanjuk a Nanos lenne ami nekünk be jön . (Bár mindegyik szép ) de nagyon szeretnénk reggel a teraszon kávézni tengert nézve Nagyon szépen köszi mindenkinek a segitségét,véleményét . Laci & Szilvia