Egyébiránt a te híres emberbaráti segítségeidből itt a hellaszon eddig semmit sem tapasztaltunk - netán nem is létezik, csak az arcod ekkora? icon_smile.gif
Te segítséget se ér egy fabatkát se. Mindig gúnyolódsz és kritizálsz mindenkit.Ezért nem értem JOX-ot miért csak a bántót embert szolja le .
Egyszer már Kónyu-ra is rá lehetne szólni, nem ?????
És ne csak a jót lehessen meg írni itt a fórumon hanem azért vannak negatív beszámolok is ,és ezt is elkel fogadni .
Íme egy Kónyu idézet .
Egyébiránt a te híres emberbaráti segítségeidből itt a hellaszon eddig semmit sem tapasztaltunk - netán nem is létezik, csak az arcod ekkora?
20-k oldalt található.
Te segítséget se ér egy fabatkát se. Mindig gúnyolódsz és kritizálsz mindenkit.Ezért nem értem JOX-ot miért csak a bántót embert szolja le .
Egyszer már Kónyu-ra is rá lehetne szólni, nem ?????
És ne csak a jót lehessen meg írni itt a fórumon hanem azért vannak negatív beszámolok is ,és ezt is elkel fogadni .
[/quote]
Tévedés ne essék simán vállalom a véleményem, de szerintem nem kellene tovább generálni ezt a vitát!
Én személy szerint a pozitív és negatív véleményekre, élményekre, tapasztalatokra vagyok kíváncsi, nem egy másik ember fikázására!
Alkotok magadnak véleményt és levonom a következtetést MAGAMNAK!!!
Szerintem semmi baj sincs a negatív kritikával, ha meg is van indokolva. Mert én hiába írom azt ,hogy ez nagyon jó volt, amaz meg tré, ebből még senki nem fog semmit tudni, mert ami nekem jó, az lehet másnak rossz,stb. A másik ami még ide jön, hogy szerintem egy apartmant nem lehet csak azért lehúzni/fikázni, mert a másik szobában lakók zajosak voltak és nem lehetett tőlük aludni,stb. Ez nem az apartman hibája és a lakosok se állandóak, tehát neked nem ugyanazok lesznek a szomszédaid.
#2107492013-10-20 13:25:53 Válasz a #210747. hsz-ra
Annyira különbözőek vagyunk, s annyira különböző az értékítéletünk, hogy ebben soha nem lesz teljes egyetértés, de nem is kell; találja meg mindenki a neki szimpatikusat, s ehhez adjunk minél több hasznos információt, de ne essünk szubjektív túlzásokba! Mondani könnyű, tudom...
Szervusz v.apci!
Ha olvastad volna a hozzászólásaimat, akkor nem lennél ennyire "rendőrcsizma". Amennyiben kónyura hagyatkozol, akkor nyugodtan kitehetsz a fórumra, mivel őt nem sokan szeretik. Sőt!
Szervusz v.apci!
Ha olvastad volna a hozzászólásaimat, akkor nem lennél ennyire "rendőrcsizma". Amennyiben kónyura hagyatkozol, akkor nyugodtan kitehetsz a fórumra, mivel őt nem sokan szeretik. Sőt!
Szia Neipori !
Azt hiszem , hogy engem kihagytál a sorból , miután "Én" is méltattam a Konyu arrogáns viselkedését ! Nem arról szól az illető viselkedése , hogy negatív példákat hoz fel , hanem arról , hogy megkérdőjelezi bizonyos Fórumtársak , Görögországgal ( Nei-Pori ) kapcsolatos "élményeit" !!!
Nekem pl,,, ilyen hozzászólásokat küldött :
#208358 Hozzászólás Elküldve: 2013-08-06 11:24:41
Hozzászólás témája: Válasz a #208355. hozzászólásra Előzmény Válasz Idézet
Egyébiránt a te híres emberbaráti segítségeidből itt a hellaszon eddig semmit sem tapasztaltunk - netán nem is létezik, csak az arcod ekkora? icon_smile.gif
Idéznél azokból a hsz-eidből is, amiben valamiféle picurka kis segítségére voltál bárkinek is?
Várjuk!
#208357 Hozzászólás Elküldve: 2013-08-06 11:18:52
Hozzászólás témája: Válasz a #208356. hozzászólásra Válasz Idézet
Egyébként jelölj be a Facebookon, és ott szívesen reagálok az ottani postokra...kíváncsi vagyok, van-e vér a pucádban, de gondolom nincs icon_smile.gif
Azért én várom, hátha mégis találtál egy kis gerincvelőt valahol...nna?!
208353 Hozzászólás Elküldve: 2013-08-06 11:04:26
Hozzászólás témája: Válasz a #208349. hozzászólásra Előzmény Válasz Idézet
Afrodité! Te meg tényleg csak azért regisztráltál ide (azon kívül, hogy ahogy sejtem, neiporival szoros kapcsolatban álltok!), hogy velem foglalkozz? Mert egyelőre erről szólnak a hsz-eid, meg egyszer még megosztod velünk azt a nélkülözhetetlen infódat, miszerint grill tarja lesz az ebéded. Szeretettel várjuk Krétáról, Santoriniről, és talán valaki Nei Poriról is az infókat, fotókat, egyebeket, hogy értelme is legyen a regisztrációdnak. Persze ha tényleg oda utazol, mint ahogy írod - mert nálatok nem tudni pontosan, mi a kamu, és mi valódi icon_smile.gif
#2131862014-02-09 14:13:38 Válasz a #213185. hsz-ra
Szerinted ott találok ötletet arra hogy idén melyik utazási irodával lehetne utazni? És arra a kérdésemre hogy idén megy e valaki az apollonnal? Úgy látom itt nem én vagyok az agyhalott.
#2131872014-02-09 14:20:40 Válasz a #213186. hsz-ra
Lehetöleg olyanok válaszoljanak akik idén szintén Santorini-re utaznának, vagy érdemben segiteni tudnának! Ilyen Adel1975 féle hozzászólásokra nincs szükségem!
#2131962014-02-09 17:58:02 Válasz a #213189. hsz-ra
Hidd el jobban ismerem a szigetet mint te! Épp ezért nem is az érdekel hogy mi van a szigeten, mit kell megnézni hanem hogy hogy lehet idén kijutni legegyszerűbben! De úgy látom hogy most nincs a fórumon olyan aki érdemi informácót tudna adni. Most csak azok vannak itt akik arra várnak kibe tudnának belekötni. Olyanok akiknek semmi közük a szigethez csak unatkoznak.
#2131982014-02-09 18:39:01 Válasz a #213197. hsz-ra
Az Apollonnal voltam csak hát ugye megszűnt a charter járatuk.
Tudom most is van náluk santorini csak Athéni átszállással.
Tudom megkérdezhetném tőlük telefonon hogy hogy működik a dolog.
De gondoltam előbb megkérdezem hátha van itt olyan aki már befizetett náluk és tud valamivel több információt.
De most csak kötözködős nagyokosok vannak akik soha nem voltak még a szigeten csak ráérnek itt belekötni az emberbe.
Nagyobb örömük ne legyen.
#2132032014-02-09 20:22:36 Válasz a #213200. hsz-ra
Szia!
Köszönöm szépen!
Végre valaki aki tud is segiteni nem csak belekötni az emberbe!
Tudtam hogy vannak ilyen emberek a fórumon hisz évek óta olvasom.
Mondjuk az előző segitőkész hozzászólások iróival nem nagyon találkoztam eddig itt. Ennyit a hozzáértésükről.
Sziasztok!
Elnézést kérek előre is, ha nem ide tartozik a téma, de nem találtam rá megfelelőbb helyet. 58 éves nő vagyok, aki imádja Görögország minden szegletét (van amit kicsit jobban). Sajnos, férjem halála óta egyedül vagyok, utazni egyedül pedig nem igazán jó. Hasonló korú, utazni szerető hölgyet keresnék, egyrészt az egyedül utazás, másrészt az egyágyas felár elkerülése érdekében. Köszönöm.