#2134392014-02-17 21:15:55 Válasz a #211797. hsz-ra
Szia Ágica!
mi jún 13-án megyünk Nea Plagiara az Apollonnal. Ha jól számolok, akkor ti előttünk. Lehet, hogy majd kérdezgetlek:)) wifi vajon lesz az apartmanban? a katalógusban ott van a kis jel, de lehet, hogy elírás.
#2134452014-02-18 10:52:54 Válasz a #213439. hsz-ra
Szia, mi is akkor megyünk, 2 hétre. Együtt utazunk. Nem tudom, van -e, jó lenne, mert nekem is vannak otthon maradtak, akikkel jó lenne kommunikálni , de majd meglátjuk
#2134642014-02-19 09:28:19 Válasz a #213457. hsz-ra
szia, nem, ez nekünk is teljesen új lesz. Én úgy gondolom, hasonló lehet mint Asprovalta és Vrasna, és talán pont úgy is kötődik össze Nea Flogitával.
Én csendesebb, nyugodt helynek gondolom, szép tiszta tengerrel.
#2135292014-02-22 11:18:08 Válasz a #213481. hsz-ra
talán az volt a baj, annyira kíváncsiak voltunk már rá, hogy nagyobb elvárások voltak:)) amikor ott voltunk (szezon közepén), akkor már nagy volt a tömeg, valahogyan nem tetszett annyira.
pl. Neos Marmarasra, Asprovaltára az északi régióból visszamennék bármikor. Nea Plagianal az a szerencse, hogy nincs nagy elvárás)) tömeg bizonyára nem lesz és ha emellett tiszta és szép a tenger, akkor minden ok. lesz:)) majd egyszer, ha eljutok Lefkadara ott lesz nagy elvárás, mert már nagyon vágyom oda és a fotók és beszámolók alapján nagyon szépnek tűnik. Eddig Kefalónia varázsolt el a legjobban a színeivel, de Thassostól is elájultam:)) a lényeg, hogy várom már Nea Plagiat is és ahogyan néztem a térképet Nea Moundania és Nea Kallikratia is könnyen megközelíthető. sztem óránként fognak buszok menni, ehhez még 1 hajókirándulás és a hétre már elegendő is lesz a program. ja és napi 1 gyros is hozzátartozik a nyaraláshoz. egyébként nyitott egy jó kis görög étterem a 13. kerületben, ahol van ilyen gyros:))))
#2135352014-02-22 12:13:42 Válasz a #213533. hsz-ra
Valamiért nem megy át a privát. mindegy megírom itt.
Neos Marmaras egy eredeti csodálatos hely, mely nem zsúfolt. a Grand idegenvezetője Feri az eddigi legjobb idegenvezető, akit volt szerencsém megismerni. annyira lelkes és élvezi a munkáját, hogy sokkal több információt ad mint mások. a lelkesedése átragadt ránk:)) a helyiekkel is beszélget, ezért az a történetei még érdekesebbek. a Sithonia túra is nagyon jó volt, Narancspart és Sarti kitérőkkel. az Athene apartman előnye, hogy tőle pár méterre van egy kis öböl, ami olyan mintha a házhoz tartozna. érdemes ott snorkelezni, mert gazdag az élővilág. a nagy strand sincs messze, ott is szép az élővilág, homokos belül a tenger. első napokban ajánlom a kis-vonatot, mert mi az utolsón voltunk és akkor jöttünk rá milyen hatalmas a város:)) a Piac nagyon jó, közel van az apartmanhoz, hasonlít a Nei Poris piachoz, de itt nem a turistákról szól, hanem nagyrészt a helyiekről. olcsó és friss zöldségek, tengeri halak, likőrök, pálinkák, magvak stb...az idegenvezető is kijött velünk és segít, ha szükséges. igazi erdei mézet is vettem termelőtől az idegenvezetőn keresztül, nagyon extra. a wifi és légkondi működött az apartmanban. a buszos út az átszállások miatt hosszadalmasabb és kényelmetlenebb, de a vidékiek utaztatását így lehet megoldani. a tenger meleg volt. jó gyrosos is van a központba, Grandosoknak kedvezménnyel (a nevére már nem emlékszem).