mi a Hotel Zante sun.-ban laktunk és a recepciós oda hívta telefonon a taxit,
azért válaszotttuk ezt a megoldást mert a fővárosba akartunk bejutni , de az taxival 60 euro lett volna, így meg 8 euro volt a taxi laganasig, onnan busz ,
1,5 euro volt a buszjegy 1 főre, olcsóbban kihoztuk.
annyi hogy laganasig vagy besétálsz az kb 45 perc a buszmegállóig gyalog az úton , vagy mehetsz a part mentén a vízben , az közelebb van ,hamarabb oda érsz mert egy nagy kanyart levágsz, csak mi a 1,5 éves kislányunkkal voltunk és babakocsit macerás lett volna a vízen keresztül vinni.
Köszi infót. Mi 2 éves gyerkőccel megyünk + a nagyszülőkkel. Mi Kalamaki-ba mindenképp elszeretnénk jutni, hogy jön-e velünk a gyerkőc azt majd eldöntjük, de szerintem átmegyünk, Laganas-ba és onnan megyünk tovább busszal. Írtad, hogy vittetek babakocsit, repülővel mentetek vagy egyénileg vagy Busszal Mo-ról? Mi repülővel megyünk, és nem tudom, hogy vigyünk-e babakocsit.
szerintem feltétlenül vigyetek, mi repcsivel mentünk, ingyenes volt a szállítás és bizony jól jött .
idén krétára megyünk a lányom már 2,5 éves lesz , de azért viszünk babakocsit, ha elfárad a sétában akkor beleteszem.
Sziasztok! Hatalmas Lefakada terveinket ma elsöpörte az iroda, amihez ragaszkodtunk, totális foglaltság miatt. Zakynthos lett belőle, ami nyilvánvalóan szintén gyönyörű...csak még barátkoznom kell a gondolattal. Aug.29 - Szept.07.-ig leszünk Tsilivi Contessina apartmanjában. 4pár/8fő 20as évei végén. Próbálom beleásni magam a fórumba, de kérdésimre nem találom a választ. És egyre több kérdésem lesz...
Ebben az időszakban milyen időre számíthatunk?
Kíváncsi vagyok mindenre Tsilivivel kapcsolatba!
"Olcsó" és jó tavernák, gyrosos, fagyis (a kiadós adag sem hátrány, 3 nagyétkű tűzoltóval megyünk )? Táncos szórakozóhelyek?
Mit tudtok a Contessina apartmanról? Mi az, amit ne felejtsünk itthon, mert biztos nem lesz, stb.
Milyen élelmiszerárak várhatóak pl. a Lidlben, kisboltban, péknél, piacon (van-e ezen a településen?)?
Amit sehol nem találtam az a robogóbérlés ára, mennyibe kerül?
Tsiliviből is lehetséges elsétálni a parton vagy épp nem a parton környező településekre?
Hirtelen ennyi jut eszembe, biztosan lesz még. Elnézést az olykor nevetséges kérdésekért...még most kezdem a tájékozódást. Köszönöm a segítséget! Minden szépet!
ne izgulj az időjárás miatt, meleg lesz, egész októberig tart a szezon .
tsilivinek szép széles homokos a partja. kristály tiszta vízzel.
a Gyrolandot ki ne hadjátok !!! isteni gyrosos , 2 éve voltunk ott akkor 2,5 euro volt a gyros . kedves a személyzet is .
van egy fő utca tele éttermekkel, kölcsönzővel, fagyissal.
biztosan találsz magatoknak megfelelő helyet. kölcsönző árakat nem tudok mondani , de a többiek segíteni fognak a fórumon.
menjetek át laganasra az igazi fiatalos ,bulizós hely (mi tavaly ott voltunk )
Szia! Nagyon köszönöm. Továbbra is várom a sok-sok kérdésre a válaszokat, különös tekintettel az árakra! A robogókölcsönzés áriról még mindig nem találok sehol semmit...
mi az Alykes rent a car-nál foglaltunk kisautót anno, jó áron volt és a srác, Nikos nagyon pozitív, segítőkész! Persze az egész szigeten mozognak, elénk a reptérre jött, hozta a kocsit, visszafelé pedig olcsóbban kivitt minket, mint a taxi lett volna. Arra érdemes figyelni, hogy bár lebeszéltük, hogy full insurance, a papírra rávéste, hogy 300EUR risk .... mivel persze nem törtük meg az autót, így ez nem okozott gondot, de jobb ha nincs is rajta
Lidl nincs csak 1 a szigeten az Ankelokipi nevü település szélén a repülőtér végénél a kenyér 5 centel volt olcsóbb mint a boltokban mi Agios Sostison szálltunk meg ott nem sok bolt van , azok is kicsik és mivel autóval voltunk sokszor útba ejtettük . TSLIVILI szép ne bánd hogy Zakynthos-ra mentek mert nagyon szép, mi szeptember első 2 hetét voltunk, de jobban leégtünk mint előző évben Sartin juniusban 3 hét alatt.
Naptejet sokat és legalább 30 faktorosat!Mert ott helyben 15E alatt nem kaptok!
Ha béreltek autót legalább GPS-t vigyetek mert nagyon sokat segit
Nekem ez az oldal sokat segitett a felkészülésben:http://www.virtualzakynthos.gr/
Hűűű, de vissza mennék... sajnos csak jövőre tudunk menni akkor is busszal és jön a 3éves fiúcskánk és bár a Mediterrán Tombola célpontok között szerepel Zaky kicsi az esélye hogy oda mennénk... mindegy álmodozni lehet