#2133792014-02-15 22:05:25 Válasz a #213374. hsz-ra
Szia !
Mi 2 éve október első hetét töltöttük ,ezen a csodálatos helyen!!!Az idő nagyon szuper volt !!!!Egész nap fürödtünk,csak este elfért egy vékonyabb kardigán.Még le is égtünk egy kicsit.Egy nap volt csak du.egy kisebb zápor.
Mindent összevetve SZUPER VOLT!!!
#2135042014-02-21 10:21:40 Válasz a #213500. hsz-ra
Athéne. Grandos út. Kicsit tartok tőle, még októberben sosem voltunk, de hát ezt is ki kell próbálni... mikor más a karácsonyt tervezi, mi utazunk
Remélem, megfagyni nem fogunk, bár én úgy gondolom, elég meleg lesz a szeptember, és így kitart majd október elejére is.
#2136882014-02-27 19:00:48 Válasz a #212122. hsz-ra
Szia Molli!
Előbb az apartmanotokról írok pár sort....ez Marmaras másik végében van! Ez a Gradosok partrésze,mi pedig pont az ellenkező részénél voltunk és mi Porto Carrast láttuk,ezért jártunk oda pancsizni éjjel-nappal
Az apartmanotok a kikötő után van,egy dombon.Bár itt lesz egy kiépített kilátó,padokkal,ez nagyon szép hely.Mi itt(innen is) fényképeztük a naplementét(fotósokkal voltunk)
De itt volt egy öböl is,ahol pancsiztunk.De majd megtaláljátok,lépcsön kell lemenni,itt sziklák vannak,Van kép is,keresd vissza!
Ja igen,ez inkább kavicsos part szakasz lesz és itt lesz amúgy a kemping is,na itt van a Grandosok birodalma
Homok ott lesz,amit emíltettem,a focipályánál,Porto Carras felé,a sétány mentén.
Olynthos(ősi),ásatás.Ez valaha egy virágzó város volt,egészen addig,amíg a perzsák nem támadták meg és nem rombolták le,így a lakosok elmentek innen,hagyták lepusztulni,egy egész várost.A mozaikpadlókról ismertek ezek a házak(maradványaik).Belépő 1,5 vagy 2 euro volt,már nem emlékszem.Egy dombra kell felmászni majd amúgy,ajánlom 40 fokban
Poligyros nem nagy szám,tenger itt nincs,erre nem szánnék időt,kivéve a Szt.Nicholas templomot.Igen,innen lehet feljutni.Ha tényleg érdekel,akkor írjál majd és megadom a gps koordinátákat,ahol haladunk.
Megpróbálok feltenni pár képet azokról,amikről írtam.
Kérdezz bátran,kedvenc helyünk,sokáig nyaraltunk itt
#2137172014-02-28 17:06:50 Válasz a #213699. hsz-ra
Szia, nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, nagyon szép helyeken voltatok. Most már biztos, hogy elmegyünk mi is és megnézzük ezeket is. Nagy kedvenc volt a Sarti felöli rész is, de amikről írtál, egy kicsit más, egy kicsit történelem is. Egyre jobban hiányzik ez a városka, nem gondoltam volna, hogy így hozzánk nő majd, de így lett. Most Thassos és Parga után az új kedvenc. Egyébként a Mouses apartmanba megyünk, remélem az is jó lesz. Ti merre felé készültök, ha nem titok?
Köszi még egyszer/üdv. Molli
#2137252014-02-28 19:18:00 Válasz a #213717. hsz-ra
Szia Molli!
Már nem sok hely van,ahol nem jártunk még,így Rodosz és Kréta között döntünk majd.
Még nem tudjuk,hogy többen megyünk-e ill.autóval-e vagy repülővel?!Ha autóval,akkor megszállunk pár napot Athénban is és onnan megyünk tovább komppal.
Marmaras nagyon szép,hatalmas,nem egy unalmas,szimplán homokos,egyenes tengerpart.Dimbes-dombos,lehet mászni a meredek utcákat rendesen
Éjszaka rendesen van forgatag a közpotban,üzlet-üzlet hátán,mindenhonnan más zene szól és sok cicával Balesetes cicák ellátva,szinte azonnal.A sétáló utca elején van az állatorvosi rendelő.ITT VAN EGY NAGYON FINI PÉKSÉG IS.Amúgy itt volt két bolt egymás mellett és az egyikben úgy adott vissza a kasszás,hogy odavágta a pénzt....Na,beteszek egy fényképet a mi kilátásunkról is,hogy mit láttunk mi.Bár nem volt az annyira szép(mint a többi helyen eddig)....mi inkább focimeccset néztünk és edzést,egészen este 11-ig (és utána indultunk zülleni).
#2137382014-02-28 22:56:42 Válasz a #213717. hsz-ra
Szia Molli!
Igaz nem engem kérdeztél,csak olvastam,hogy a Mouses apartmanba mentek. Mi is ebben az apartmanban voltunk két éve,és nagyon örültem a választásnak.Teljesen a központba van,és nem kellett annyit dimbre dombra sétálni!!Az apartman tiszta a buszmegálló is ott van 2 perc sétára.Biztos nem fogsz csalódni benne.Jó utazást kívánok nektek!!Az én szívem még azóta is visszahúz!!!Üdv: