#2138372014-03-04 18:10:26 Válasz a #213836. hsz-ra
szia
Igen, érdemes elmenni..... Beledörgölöd a testedbe ezt a fekete iszapot, aztán a tengerben lemosod magadról, majd az ott párolt só keverékével bekened a bőrödet és utána újjászületsz...
Nei Poriban az Anették szerveznek is oda fakultatív programot. Azonkívül bulinak sem utolsó..... a sok feketére mázolt ember elökörködik a parton.
#2138442014-03-04 21:29:12 Válasz a #213840. hsz-ra
Nagy valószínűséggel azok,akik nem hajlandóak részt venni a dagonyában.
Ebből kifolyólag valószínű,hogy találkozunk a bölcsiben!
Én már tuti,hogy nem fogom kihagyni.
Szeretném kérdezni, hogy a Thesszaloniki repülőtérről, hogy jutunk le Nei Poriba?
Láttam megy oda vonat, ha valaki utazott már vele tudna segíteni, hol áll meg Nei Poriban, ill. Thesszaloniki reptérről mivel lehet (7? eljutni a pályaudvarra? Vagy Buszos megoldás is érdekel?
Ibuszos Dimitra apartmanban szállunk meg.
#2138482014-03-05 04:50:07 Válasz a #213840. hsz-ra
Szia Pinga
van rá néhány ötletem, de most inkább kihagyom. Rosszul fogalmaztam, a bőröm született újjá, mint a babapopsija, olyan bársonyos volt utána. Egyébként, tényleg mint a bölcsiben, nagyon jó játék....
Szeretném kérdezni, hogy a Thesszaloniki repülőtérről, hogy jutunk le Nei Poriba?
Láttam megy oda vonat, ha valaki utazott már vele tudna segíteni, hol áll meg Nei Poriban, ill. Thesszaloniki reptérről mivel lehet (7? eljutni a pályaudvarra? Vagy Buszos megoldás is érdekel?
Ibuszos Dimitra apartmanban szállunk meg.
Köszönöm
szia matiz. A Szaloniki reptertol a 78-s busz megy a vonatallomasra. Kb.3/4 ora. Nei Poriban megall a vonat, de vigyazni kell, mert nem mindegyik, a gyorsvonatok nem.
Igen, érdemes elmenni..... Beledörgölöd a testedbe ezt a fekete iszapot, aztán a tengerben lemosod magadról, majd az ott párolt só keverékével bekened a bőrödet és utána újjászületsz...
Nei Poriban az Anették szerveznek is oda fakultatív programot. Azonkívül bulinak sem utolsó..... a sok feketére mázolt ember elökörködik a parton.
Szia Cinci75
Mint ahogy vscotina is írta , ez a sólepárló sok nagy medencéből áll , rendkívül magas a sótartalma így fenn tart a vízen ! Az alján kb...1 méter mély és alatta van a fekete sár ! A medencék között töltés van és ott sétálnak a "fekete emberek " míg rájuk nem szárad a sár !
Érdemes elsétálni az utolsó medencéhez , aminek gyönyörű rózsaszín pezsgőszíne van . Ez már a kitermelő üzem mellett van .
Aztán 1 töltésen , de meglátjátok , átlehet menni a tengerhez és ott lemosakodni . A sorompó előtt le kell parkolni a kocsival , mert nem tudni mikor zárják le a sorompót . Ne hagyjátok ki
Mi is kipróbáltuk , ha küldesz email címet privibe , akkor küldök neked képeket .
Remélem tudtam segíteni.
Köszönöm.
Te voltál így nyaralni ott? Milyen messze van Nei Poriban az állomás?
Valaki bővebb infót, kb. mennyi idő, milyen árban van, vonat felírása, amire fel kell szállnunk?
szia matiz. A Szaloniki reptertol a 78-s busz megy a vonatallomasra. Kb.3/4 ora. Nei Poriban megall a vonat, de vigyazni kell, mert nem mindegyik, a gyorsvonatok nem.[/quote]