#2139112014-03-06 08:15:39 Válasz a #213909. hsz-ra
Sziasztok,
mi 07.22-től leszünk 9 éjszakát a Vrahakia House-ban (focipálya mellett), csak mi privátban foglaltuk a szállást, és kocsival megyünk 2 család
Jó szervezést, jó készülődést mindenkinek!!!
Nem voltunk még a Kipriotisba, de mindenképp az ófaluban akarutnk lenni és nagyon igényesnek tűnt.
foglaltatok ülést a buszon? mi lent fogunk ülni a földszinten a 4es ülések mögött:)
Au ófalu szerintem jobb mint a kozponti szallasok. Mi is itt voltunk és nem bantuk meg. Az igazi szépségek az ófaluhoz vannak kozel, a beach az tucat, olyan mint máshol.
A templom harangja sem zavaró, hozzá tartozik, legalabb nem alszik senki sokaig, nem is erdemes ataludni a delelottot.
#2139162014-03-06 09:12:18 Válasz a #213914. hsz-ra
Szerintem mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya is. Az ófalu hangulatosabb, szép kis terek, templom van, viszont ha lemész a partra a víz gyorsabban mélyül az ófaluhoz közeli részen, a meredek part kisgyerekeseknek nem annyira tökéletes. A beachen kényelmesebben be lehet menni a tengerbe, lassan mélyül, viszont nem nagyok a távolságok, mi hol az egyik hol a másik strandon voltunk,szép kis öblök is vannak, aki el akar vonulni, az talál arra is helyet.Mi tavaly voltunk először,de én eldöntöttem, hogy visszamegyünk, Sarti egy kis ékszerdoboz, nekem:-)
#2139292014-03-06 18:06:58 Válasz a #213898. hsz-ra
Szia Lovas Zsuzsa!
Köszönöm szépen az infót. Nekem Toroni annyira nem jött be, mert nekem csak annyi jött le, hogy egy hosszú tengerpart, sok üzlettel, de olyan jellegtelen volt az egész. Sikhiában, mint írtam is, voltam már, de a tengeri nyaraló részt nem tudom merre van...
#2139372014-03-06 21:14:37 Válasz a #213934. hsz-ra
Szia Eduso!
Köszönöm szépen a linkeket Tényleg elvarázsoltak Majd megpróbálom megtalálni Sok terv van ahova szeretnénk elmenni,most hogy kocsival megyünk picit mobilabbak leszünk, mint amikor robogót béreltünk
#2139392014-03-06 22:46:05 Válasz a #213929. hsz-ra
"Toroni hosszu tengerpart az igen " sok üzlettel" mond mivel téveszted össze ? Három élelmiszer üzlet van a falu végén egy " bádog bódé" ott lehet venni strand cuccokat meg ruhákat,más üzlet nincs!
Szia Lililuca!
A Kipriotis jó választás!Buszra helyet nem foglaltunk,nem is szoktunk soha.
Igazából 2héttel korábban szerettünk volna menni,de semmi szállás nem volt már júli.19.elött.
Eddig mi is mindig az ófaluban voltunk,most így sikerült.
Igazából a lényeg,hogy kivel töltöd a nyaralást és hogy akarod érezni magad!Ezzel
nyugtatom magam,hogy az ófalui szállás az idén kimarad.
.
Mint már korábban írtam,család,tenger,napfény,pihenés és gond már nem lehet!
Ja és persze ha ez mind Sartin van...hm
Remélem megismerhetjük egymást!
Gyerekekkel jöttök?
#2139652014-03-07 13:53:01 Válasz a #213939. hsz-ra
Szia Lovas Zsuzsa!
Nos én valóban úgy emlékeztem, hogy Toroniban több üzletet is láttam, de lehet hogy csak több kőrt mentem Mindenesetre továbbra is az él bennem, hogy olyan elhagyatottnak és semmilyennek éreztem...
Május 16-án indulunk Sartiba, többen ajánlották, hogy nézzünk el a "narancspartra". Azt már nem mondták el, hogy melyik irányba induljunk, csak annyit, hogy nincs messze Sartitól. Kérlek, segítsetek.
Köszi
#2140262014-03-10 10:50:49 Válasz a #213867. hsz-ra
Helló Baszter!
Bárki is megy majd ebbe a házba, kíváncsi leszek majd a tapasztalataira, remélem, megosztja majd itt velünk. Az mindenképpen a javára válik, hogy mivel új házról van szó, így talán még egy pár évig nem lesz olyan nagyon lepukkanva a belseje.
Szerintem egyébként nagyon jó helyen van ez a ház. Sarti úgymond „középső” részén helyezkedik el. Nem tudom mond-e neked valamit az Apollon hotel (nagy kék napellenzői vannak minden évben, tetején a felirat mellett ott vannak a görög amfórák), a Grigoris apartman mellette található, a háta mögött pedig az Azalea Hotel helyezkedik el.
Tök jó benne, hogy közel van a part, pár méterre tőle ott egy kicsi bolt, ahol a legalapvetőbb dolgokat be lehet szerezni (gondolok itt elsősorban a 6-os nagy vizekre), közel van a pékség, és egy kisebb sétával a központ, illetve akár Sarti Beach is elérhető.
Szia: Andi