Hát ezt tőlünk nehéz lesz megtudni Csak reménykedünk, mindenesetre mintha már tevékenykednének rajta, legalábbis a nemrég tapodyt által feltett linken úgy tűnt. De hogy mikorra lesznek készen, az a jövő zenéje!
Sziasztok. Ma kirandulni voltunk Poros es Sami varosokban. Gyonyoru mind a ketto, csak ajanlani tudom. Porosnal a tengerparton keszitettem egy fotot, ahol a hegyi patak belefolyik a tengerbe, mindjart felrakom, hat az valami gyonyoru. Saminal pedig van a tenger mellett kozvetlenul egy to,(Kavaromilos lake) ilyen kristalytiszta vizu tavat meg eleteben nem lattam. Es itt ettunk a kikotoben souvlaki gyrost, 1.50 euroert.. Egesz nap a hegyek kozott autokaztunk, es teljesen beleszerelmesedtem ebbe a videkbe. Azok az egyutcas gorog kis falucskak a hegyekben, az a csend, az a beke.... Vilag eletemben olyan voltam, hogy a nyaralas azt jelentette, hogy 1 hetig a tengerparton kell fekudni. De most hogy van ido korulnezni, hat teljesen megvaltozott a velemenyem.. Rakom a kepeket.. Timi
Timi!
Legutóbb ennek a pataknak a mentén indulva kerestük a forrását, de km-ek után sem találtuk, pedig állítólag egy szép kis vízesés található a közelében. Ha ezt megtaláljátok, vendégeim vagytok egy frappéra Viszont a kilátás mindenért kárpótolt, szép kis gerinctúrát tettünk Poros felett. A közeli kolostort feltétlen látogassátok meg (az átjáró után jobbra fel!), ha szépet akartok látni, de vigyetek vizet magatokkal! Poros környékén szép turistautak vannak egyébként!
Szia Konyu. Okes, legkozelebb megprobaljuk Nekem mar ettol is elallt a lelegzetem, de tenyleg jo volna a vizesest is megtalalni. Mindenesetre a paromat kelloen felcsigaztad, mar a googlet buvoli
Akkor menjetek fel a felette emelkedő hegyre, és sétaáljatok egy jót a gerincúton!!
Teszek fel pár képet az említett kalandról!
A Kako Lagadin való beachelés után indultunk Poros felé
Visszatekintve
Kb arra lehet az a bizonyos patak (legalábbis a miénk, talán egyre gondolunk Timivel)
Kb innen indultunk folyásiránnyal szemben
Elhagyott juhakol a hegyen
Ott látható a panorámaút
Az útról a látvány
Akkor is virágzott a rekettye
Sziasztok. ma turaztunk egy nagyot, a Mounda beachre Kateliosrol. Nem tul nagy tavolsag, de a sziklas parton mentunk vegig, nagyreszt vegig lehetett setalni a sziklakon, neha ugralni kellett egyik korol a masikra, es neha maszni is kellett.. Nagyon szuper volt, kalandvagyoknak mindenkeppen ajanlom. Rakok fel kepet