#2143772014-03-21 12:07:28 Válasz a #214293. hsz-ra
Kérdőív kitöltve! Idén másfelé megyünk (Parga) de jövőre ismét Sarti lesz az úticél. Sarti nagyon magasra tette nálunk a lécet, kiváncsi leszek Parga überelni tudja e? Sartin szuper volt minden!
Egy kis Görögország-i helyzetjelentés. Szombat és vasárnap 22-24 celzius fok volt, ragyogó napsütéssel. Ma borultabb az idő, de pulover nélkül bicikliztem, mert így is 18 fok van. Ahogy elnézem megint csak este kell a kandallóba begyújtani, hogy a radiátorokban meleg legyen a víz.
#2144752014-03-24 12:05:39 Válasz a #214473. hsz-ra
Ahogy elnézem, mostanság nálunk is ilyen idő van Bár nem tudom, hogy kell a kandallóba úgy begyújtani, hogy még a radiátorok is melegek legyenek, de irigylünk, hogy már ott lehetsz! Merre vagy, mennyi időre és milyen céllal, ha nem titok? És jöhet pár mai fotó is, hogy higgyünk Neked
Hát abból a célból, hogy a rezsit be kell fizetni. A füvet le kell vágni, az udvart össze kell takarítani. Igaz az asszony konyha kertje csak 5 m2, de el kell ültetni a paradicsom és paprika palántákat. Meg kell permetezni a moniliás barack fát. A kandalló meg vízteres és egy szivattyú keringeti a vizet. Holnap nagy ünnep van, jelmezes felvonulás lesz, mert állítólag ezen napon, csak nagyon régen legyőzték a törököket. Ilyenkor találkozunk a szomszédokkal, ismerősökkel, jót dumálunk. Egy hétig biztos, a többit majd meglátjuk. Fotót legfeljebb telefonon tudok küldeni, mert fényképező gép nincs velem, de hidd el nem Magyarországon, de itthon vagyok. A rezsi fizetése miatt minden hónapban jövünk télen is, meg nem árt ha látják, hogy körül nézünk.
Egyébként Paralia Vrasnán vagyunk, Stavros és Asprovalta között, a strandtól 60 méterre, de most nem fürdünk.
#2144772014-03-24 12:40:54 Válasz a #214476. hsz-ra
Hát ha így be tudod fizetni a rezsid, megyek én is - egyébként a fotós bizonyítékot nem arra vártam, hogy tényleg Göröghonból jelentkezel, hanem hogy tényleg szép az idő, csak pár mostani fotót akartam kicsalni belőled. Legközelebb vigyél gépet, és menj el a közeli hegyekbe vagy egy szép sziklás öbölbe kirándulni És egyetek helyettem is egy jó muszakát vagy még inkább stifadot
Kónyu az ötlet jó, a kaja megfelelő, de a meló miatt most nincs kirándulás. Ma a szomszédokkal fákat metszettünk, meg volt mellette "más" is.
Egyébként a nyertes háború 1821. 03. 25-én volt.
Szeretném a segítségüket, segítségeteket kérni. Diplomamunkámat Sartiról írom és ehhez készítettem egy kérdőívet. Már csak pár kitöltő hiányzik. Arra szeretném kérni azokat, akik 2013-ban nyaraltak ott, hogy töltsék ki. Ezen a linken lehet elérni: https://docs.google.com/forms/.....Y/viewform
Minden vélemény, akár pozitív, akár negatív hatalmas segítség lenne!
Nagyon szépen köszönöm előre is!
#2147562014-04-01 20:47:11 Válasz a #214750. hsz-ra
Még csak éppen bele olvastam, máris szinte könnybe lábad a szemem attól, h végre találtam egy ilyen tökéletes autós leírást Krétára mint a tiéd !!!!
Idén Lefkalada, jövőre tervezek 2 hét Krétát autóval és a leírásod óriási segítség lesz hozzá!!!!
Még csak éppen bele olvastam, máris szinte könnybe lábad a szemem attól, h végre találtam egy ilyen tökéletes autós leírást Krétára mint a tiéd !!!!
Idén Lefkalada, jövőre tervezek 2 hét Krétát autóval és a leírásod óriási segítség lesz hozzá!!!!
Köszönöm a dicséretet.
Ha az oldalon az élménybeszámolókat megnézed, az autós rész szinte mindenhol ilyen. Van Lefkada is ITT. Bár most látom még ez sincs készen.