#2150152014-04-10 18:51:14 Válasz a #215012. hsz-ra
Szia,bár nem engem kérdeztél,de mi tavaly mentünk jun.10_én a FIlio-ba emeletes busz volt mert odafele megál Parga-n ezáltal gyűjtőjárat a Lefkadai.....szerintem kényelmes busz volt jó sofórökkel,olyan megszokott Apollon-os minőség Most ia megyünk csak később tavaly sajna nagyon hideg volt akkor még most 16_án indulunk.
Majd ha megjöttetek irhatnál friss infókat.....jó utat:-)
#2150172014-04-10 19:24:25 Válasz a #215015. hsz-ra
Nagyfotos-nak köszi hogy irtál. mi is a FILIÓBA megyünk. tudnál pár hasznos dolgot mondani róla? mi a felujitott-ban leszünk. az autó bérlésről esetleg tudsz valamit mondani mert szeretnék mi is eljutni azokra a szép strandokra.
#2150182014-04-10 20:02:49 Válasz a #215017. hsz-ra
A felújított szobák nagyon jól néznek ki-mi nem abban voltunk ,leszünk-de beláttam más szobájába meg a terasz is ami mellettünk volt nagyon modernül-talán túl jól is -nézett ki:-)
Mi motor pártiak vagyunk tavaly volt hogy 2-2 fős csapat összeált és úgy béreltek kocsit ,nagyon sok lehetőség van olcsóbb ha több napra bérelsz amúgy az eddigi legolcsóbb bérlésünk volt itt pl"7 napra Rodoszon 140 E' 10 napra Nei pori 125 E Lefkada 7 nap 40 E ezek kicsi 50_80 -as motorok de mindenhova elvitt.aktív nyalóként majdnem 900 km-t tettünk bele tehát ha szépséges partokat akartok látni akkor menni kell:-) remélem segítettem szívesen válaszolok ha akarod priviben is:-)
#2150192014-04-10 20:07:19 Válasz a #215017. hsz-ra
A felújított szobák nagyon jól néznek ki-mi nem abban voltunk ,leszünk-de beláttam más szobájába meg a terasz is ami mellettünk volt nagyon modernül-talán túl jól is -nézett ki:-)
Mi motor pártiak vagyunk tavaly volt hogy 2-2 fős csapat összeált és úgy béreltek kocsit ,nagyon sok lehetőség van olcsóbb ha több napra bérelsz amúgy az eddigi legolcsóbb bérlésünk volt itt pl"7 napra Rodoszon 140 E' 10 napra Nei pori 125 E Lefkada 7 nap 40 E ezek kicsi 50_80 -as motorok de mindenhova elvitt.aktív nyalóként majdnem 900 km-t tettünk bele tehát ha szépséges partokat akartok látni akkor menni kell:-) remélem segítettem szívesen válaszolok ha akarod priviben is:-)
ezen az oldalon hosszú évekre visszamenőleg meg tudod nézni, milyen idő volt lefkadán amikor mentek (a lapnak viszonylag az alján, bal oldalon, "időjárás történelem és évkönyv").
#2150282014-04-10 22:46:02 Válasz a #215020. hsz-ra
Szerintem emlékezetesen hideg volt tavalyi május és jun.eleje itthon is...a levegő meleg volt de a víz nagyon hideg pedig aztán bennem egy tucat vizicsibe veszett el:-) kb3 nap után drasztikusan melgebb lett a víz'ha nem velem történik el sem hiszem mintha20 fokkal lett volna melegebb a víz-ez persze csak képletesen- emiatt most az utolsó előszezoni időpontot választottuk de ez a hideg víz csak ritka jelenség volt'biztos jó idő lesz:-)
Jó nyaralást:-)
#2150422014-04-11 18:03:44 Válasz a #215028. hsz-ra
Érdekes, amit írtok, mi május vége-júni elején voltunk 2 hetet tavaly, és nem mondom, hogy kánikula volt végig, de szépen sütött a nap 1 délelőtt kivételével, meg mondjuk 2-3 szeles nap volt nagy hullámokkal, de a javarésze meleg volt. Az első héten velünk volt a barátnénk, Ő sofőrködött, mentünk mindenfelé, a második héten gyakorlatilag végig sznoriztunk meg napoztunk, döglöttünk, többnyire a Laka beach-en, na akkor dög meleg volt, de ezek szerint ahogy hazajöttünk, hűvösebbre váltott Igaz, a fiamék félidőben mentek Thassosra (júni első napjaiban), és 1 hétig esett az idő, az apartmanból sem tudtak kimozdulni, utcsó nap esernyővel közlekedve 1-2 dolgot körbeautóztak, de akkor is zuhogott Igaz, ott kontinentális inkbb az időjárás, azért Lefkadán nagyobb az esély már májustól a szép időre egészen október közepe-végéig.
#2150432014-04-11 18:10:33 Válasz a #215042. hsz-ra
A tenger egyébként akkor szokatlanul hideg, ha 1-2 viharos nap után vagy, mert a vizet úgy fel tudja korbácsolni az erős szél, hogy a víz alsó hidegebb rétegeit felkavarja. Mi anno vagy 20 éve Paleokastritsán (Korfu) még a gyerekekkel futottunk bele ilyenbe, úgy 4-5 fokot is hűlt a víz, kénytelenek voltunk először és azóta is utoljára 2 napos medencézéssel kiváltani a vízhiányt. Olyan brutálisan hideg volt, hogy pillanatok alatt megfájdult tőle a fejünk (merthogy a víz alatt szoktunk tevékenykedni).
Mi tavaly ott voltunk,a 2. szobába.Nem úgy néz ki,mint a prosiban,nem tudom,azt honnan vették,az Apollon szobái nem olyanok...de szépen felújitottak,bár szerintem lehetett volna kicsit nagyobb is.Talán azért,mert az erkélye annyira közel van a járdához,hogy mi nem nagyon használtuk-a műa. asztalt behoztuk a szobába,és ott ettünk...amúgy jó helyen van,nekünk tetszett.A fotóalbumban azt hiszem az utolsó néhány kép a házról van,http://ujraajontengernel.miskolciutas.fotoalbum.hu/
#2150532014-04-12 02:53:14 Válasz a #215050. hsz-ra
Miskolci!
Most néztem végig az albumod, fura volt látni a napernyőkkel, napágyakkal telipakolt beacheket, amikor mi szoktunk menni, még a parkolás is ingyenes Agiofilin meg az a szalmatetős izé nem is tudom, mi lehet. Milyen lehet főszezonban a sok május végi-júni elejei szűz part?!
Igen, tudomásul kell vennünk, hogy egyrészt azért lesz elő és utószezon egy időszak mert akkor még kevesebb a vendég, aminek egyik oka az időjárás. Nem kell kifogásolnunk az időjárást, hiszen annak tudatában megyünk jóval olcsóbban hogy akár napokig is eshet, vagy hideg lesz a víz. Természetesen mindig bíznak az emberek abban, hogy az elő és utó szezonban is olyan jó idő lesz mint a főszezonban. Na itt jön be részben a szerencse, illetve a tapasztalat.