Munkát keresek elsősorban idegenforgalom területén:
Végzettségem:Turizmus -vendéglátás(közgazdász)
-Okj-idegenforgalmi ügyintéző,idegenvezető
Nyelvismeret:angol+német közép (B2-B2)
Gyakorlat,tapasztalat:Balatonfüred,Siófok
Görögország nagyon megtetszett,és szívesen dolgoznék Sartiban illetve más szép helyeken is.
#2149212014-04-07 13:34:50 Válasz a #214914. hsz-ra
Tényleg pocsék képek... Ráadásul nem jellemző Paralia-Katerinire, mert ez az új rész, mármint az egyik, a másik Olympic Beach! Ha valaki nem ért hozzá, miért provokálja a hódolókat, fel nem fogom, de biztos van benne valami perverz élvezet. Nekem sem a kedvencem (hogy finom legyek), de aki szereti, az menjen minél többször és érezze jól magát, miért kell ebbe belepofázni...?!
(Szegény Csutek fórumtársunk jut eszembe, aki azt sem tudta hogy leplezze, hogy - főleg a férje miatt ? - belezúgtak Paraliába. Vajon, mi lehet velük a szerencsétlen külföldre költözési próbálkozásaik után...?)
Konyu enyhén szólva nagykepu emberke, de engem nem izgat, ha ez neki jó, hogy mindent uberelnie kell és csak az ove lehet az utolso szo, csinalja. Engem mar nem zavar.
#2149582014-04-08 13:09:20 Válasz a #214942. hsz-ra
„Fórum etikett, avagy mit illik és mit nem egy fórumon
- Tartózkodjunk az olyan semmitmondó hozzászólásoktól, amikor egy szakadt smiley-n kívül nem tudunk mit beírni. Ha ennyire telik, inkább maradjunk csendben.
*** „
#2149922014-04-09 21:31:44 Válasz a #214921. hsz-ra
Sziasztok!
H.apci, Csutekre én is kíváncsi lennék, mi akkoriban mentünk Sartira, mikor Csutekék a Halkidiki másik újján nyaraltak.... anno HJudit néven voltam regisztrálva, Akkor sokat írogattunk. Itt volt még Kriszta35, kvalcsi, meg sokan mások...
Valamiért nem tudtam visszaélesíteni a régi useremet, ezért hbjutka néven regisztráltam újra....
#2149942014-04-09 22:23:30 Válasz a #214992. hsz-ra
Megjárták Angliát és Spanyolországot, de valószínűleg nem vált be nekik, mert hazajöttek. Utána még jártak Görögországban szezonon kívül; lehet, hogy ott próbálkoztak valamivel, ezt nem tudom.
#2150252014-04-10 21:50:34 Válasz a #214994. hsz-ra
Köszönöm. Lassan visszaszokok ide, lassan élénkül is majd a forgalom, ahogy közeledik a nyaralóidő... Ahogy látom, kevesen aktívak a 6-8 évvel ezelőtti időkből...
Jutka
Érdekelne ,hogy kinek milyen útitervei vannak a következő pár évben ?? szoktatok előre tervezni vagy spontán utaztok ??
nekünk jövőre IBUSZ Mediterrán Tombola lesz (valamelyik görög sziget ) , utána remélem összejön és Mallorca felé vesszük az irányt .dumcsizzunk ha van kedvetek .
szép napot mindenkinek .
gémike