Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 14386
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Tklarcsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215361 Üzenet linkje2014-04-22 20:59:07 

Sziasztok.
Tud valaki valamit az árakról? Emelkedtek, vagy hasonló lehet mint 2éve?
2012-ben voltunk, és azokhoz az árakhoz képest lennék kíváncsi.. étterem, pékáru és egyebek...
előre is köszi

# 14387
Jujo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
51 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215371 Üzenet linkje2014-04-23 09:22:39  Válasz a #215348. hsz-ra Előzmény #215348

Szia!

Itt pontosan meg tudod nézni:

Prokopis Sarti

icon_smile.gif

# 14388
Gaby955
Aktív fórumos
Aktív fórumos
63 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215407 Üzenet linkje2014-04-24 18:56:31  Válasz a #214378. hsz-ra Előzmény #214378

Hát igeeeen !!!!!!
PARGA a csúcsok csúcsa !!!! Már 3x volunk ott 2-3 hétig egyhuzamban. Nem lehet megunni. icon_lol.gif
Gaby

# 14389
Gaby955
Aktív fórumos
Aktív fórumos
63 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215408 Üzenet linkje2014-04-24 19:03:50  Válasz a #215407. hsz-ra Előzmény #215407

Igen én is elnézést kérek minden Sarti rajongótól. Mi most megyünk először Sartiba és olvasva az előzményeket láttam meg Pargáról a csodás képeket.
Máj 9-18 között leszünk kint. Lehet már fürödni? Vagy csak a napot lehet élvezni? Eddig jul. közepe elött nem voltam Göröghonban, de azt tudjuk, hogy októberben Krétán és Rodoszon is 38 fok volt a levegő és kb 26-27 fokos a tenger. Most azért is megyünk ilyen korán, mert a tavaszi virágokra és illatokra is kiváncsiak vagyunk. ez lesz a 20. Görög utunk, szept-ben meg Kos-szigete jön.

# 14390
Lui21
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215412 Üzenet linkje2014-04-24 20:18:48 

Sziasztok.
Soha nem voltam még Görögországban de most nyáron augusztusban rajtam kívül még 8-n nekivágunk egy kisbusszal a cél Sarti szállásunk nincs még. icon_smile.gif Úgyvagyunk vele majd ott találunk úgyis. icon_smile.gif Szerintettek ez őrültség így neki vágni? Örülnék ha valaki tudna ajánlani valami magánszállást esetleg mert ami neten vannak az már mind telivan. icon_smile.gif

# 14391
KissLaszlo
Törzstag
Törzstag
1068 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215413 Üzenet linkje2014-04-24 20:18:54  Válasz a #215408. hsz-ra Előzmény #215408

Elmondjam nekem mi a bajom Pargával?
# 14392
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215415 Üzenet linkje2014-04-24 20:29:23 

# 14393
Vandrea22
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215433 Üzenet linkje2014-04-25 12:27:17 

Sziasztok!

Az idén Sartira szeretnénk menni nyaralni. Csak hát elég későn kezdtünk szállást keresni, s így két ajánlatot kaptam.
Az egyik Ostraco apartman lenne, a másik az Ófalun lévő Kipriotis apartman.
Esetleg tudnátok abban segíteni, hogy helyileg melyik lenne a jobb választás?

Köszönöm icon_smile.gif

# 14394
Jujo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
51 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215436 Üzenet linkje2014-04-25 13:21:59  Válasz a #215433. hsz-ra Előzmény #215433

Szia!

Nagyon jó ajánlatokat kaptál. Mindkét apartman szép és közel van a parthoz.
Az alapján dönts, nektek mi lesz a fontosabb az ottlétetek alatt.
A Kipriotis az ófalu részen közel van a központhoz, nagyon is. A part is közel van, viszont ott apró kavicsos, köves a partszakasz és gyorsabban mélyül a víz. DE közelebb vannak az öblök. Az Ostraco az ófalu és Sarti Beach között van. Szintén nagyon közel a parthoz. Itt viszont szép homokos, és picit távolabb van a "zajos központi résztől", viszont kényelmes sétával hamar odajuthatsz. Abszolút indokolt az idézőjel icon_smile.gif Ugyanis nem hiszem, hogy van olyan hely, ahol ne tudnál pihenni, nincs akkora őrület. A Kipriotishoz pl. a templom közel van, úgyhogy ha a harag zavar, az Ostracot válaszd icon_smile.gif
Mi július végén az Ostracoban leszünk icon_cool.gif

# 14395
Gjgergo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215437 Üzenet linkje2014-04-25 13:28:56 

Üdv!! A Mitsokopi apartmanról valakinek valami vélemény? Volt már valaki közületek itt?? Melyik éttermet ajánljátok??Köszi a válaszokat icon_smile.gif
# 14396
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215443 Üzenet linkje2014-04-25 14:41:39  Válasz a #215433. hsz-ra Előzmény #215433

Helló Andrea!
Attól függ, mit szeretnétek, milyen igényeitek vannak. Mindkét ház belülről szerintem tök jó, egyáltalán nem lepukkantak. Teljesen más környéken vannak.
A KIPRIOTIS szó szerint az ófalu végében van, pár méterre tőle ott legelnek a kecskék, ez a ház egyébként karnyújtásnyira van a kis kikötőtől. Lakni mi még nem laktunk ebbe a házba, viszont bent már jártunk bent széjjelnézni. Közel van a part (ide a sziklás part esik legközelebb), a falu főtere, üzletek, éttermek sokasága, illetve Sarti temploma is (van akit ez esetleg zavarhat). Ha negatívumot kellene mondani róla, nekünk egy dolog nem szimpi vele kapcsolatba, mégpedig az, hogy a házhoz egy meredekebb lejtőn lehet le és feljutni, ami a strandról jövet-menet egy kispapucsba okozhat némi aggodalmat, főleg, ha esetleg kisgyerekkel mentek. De mindössze ennyi, mert a ház igazán tetszett belülről.
Az OSTRACO Sarti középső részén van, nagyon-nagyon közel a parthoz, pékséghez, kis bolthoz. Egy rövidke sétával esténként könnyel elérhető a központ nyüzsgőbb forgataga, illetve, ha nagyon sekély vízre vágytok, akkor szintén egy kis sétával át tudtok gyalogolni Sarti Beachre is. Nem tudom mennyire olvastál vissza itt a fórumon, de az Ostracoról egyébként már írtam kicsit bővebben Jujónak, ha akarod meg tudod nézni a 955-ös oldalon (14311 és 14314 bejegyzések).
Tudjuk mindenkinek más az ízlése, mások az igényei a nyaralással kapcsolatba, de ha nekem kellene választanom ez a 2 ház közül, akkor egészen biztosan az Ostracót választanám, itt már 2-szer laktunk, és maximálisan meg voltunk vele elégedve.
Bárhogyan is döntötök, jó nyaralást kívánok Nektek!
Szia: Andi

# 14397
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215450 Üzenet linkje2014-04-25 15:26:15  Válasz a #215437. hsz-ra Előzmény #215437

Helló Gergő!
A Grandosok Mitsokopi apartmanjában még nem laktunk, de bent már itt is jártunk széjjel nézni. A ház nagyon jó helyen van, az ófalu nagy parkolóhoz közelebbi részén található. Azért voltam nagyon kíváncsi erre a házra, mert, hogy halas bolt található a kiadó szobák alatt, és kíváncsiak voltunk vajon mennyire „szagosak” odafönt emiatt az apartmanok. Meg is lepődtünk, és igen kellemesen csalódtunk, mert egyáltalán nem érződött semmi, pedig a halbolt fölött közvetlenül található egyik szobában jártunk bent. És mivel éppen aznap igen meleg volt így számítottunk a jó kis büdös, tömény halszagra. Az apartmanba a szezon vége felé jártunk, ennek ellenére látszott rajta, hogy foglalkoznak vele. Egyszerűen berendezett, szép, tiszta volt, semmi kifogásolni valót nem találtunk benne, és az külön tetszett, hogy kényelmes teraszai vannak. Aki járt már szűk teraszos apartmanba, az tudja milyen rossz mikor lapjával kell közlekedni odakint, mert annyira pici a hely. No itt ilyen gond nincs!
A ház 1-es, 2-es, 3-as, 4-es szobáinak erkélyeiről a szomszédos ház oldalára lehet rálátni (ezek 3 ágyasak). Míg a 4-es és 5-ös szobák teraszai vannak közvetlenül a halbolt fölött, innen rá lehet látni oldalról kicsit a tengerre is. Mindkettő 4 ágyas, 1 franciaágy és 1 emeletes ágy van benne. Viszont, ha 2-en mentek csak, akkor is az a jó a Grandba, hogy, ha van még üres helyük, akkor mindenféle felár nélkül kivehetitek akár a 3 ágyas szobát is (persze akkor, ha a többi házukba nincsen már 2 ágyas üres szoba arra az időpontra).
A házhoz közel van a part, a nagy sárga emeletes Arvanitidis supermarket (van több kis bolt is a közelbe), de a pékség is egy rövid sétával elérhető. De éppen úgy közel vannak hozzá az éttermek, bárok, és a kis ajándékboltok is.

# 14398
Vandrea22
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215455 Üzenet linkje2014-04-25 15:47:40  Válasz a 215436 és 215443 hozzászólásokra

Sziasztok!
Köszönöm szépen a gyors válaszokat. icon_smile.gif
Mi is július végén megyünk busszal, s eldöntöttük, hogy Ostracoba megyünk. Bár a másik hely is tetszik, de majd elkirándulgatunk az öblös részek felé is. Holnap megyünk s lefoglaljuk! icon_biggrin.gif

Sziasztok
Andi

# 14399
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215456 Üzenet linkje2014-04-25 15:55:40  Válasz a #215408. hsz-ra Előzmény #215408

Helló Gaby955!

Tulajdonképpen bármit lehet, kérdés az, hogy mennyire bírod a hideg vizet. Május legelején még nem jártam kint sosem, de ebben a hónapban régebben jellemző volt a csapadékdúsabb időjárás. Olyan viszont volt már, hogy május utolsó, és június első hetében voltam ott, és az első napok ilyenkor mindig esősek voltak, nagyon erős széllel, viszont június 4-5-e után általában mindig jóra fordult az idő. Persze az általad említett Kréta és Rodosz ugye lényegesen lentebb van, tehát ott azért talán kicsivel biztosabb a jó idő. És mi sem bizonyítja jobban, hogy milyen kiszámíthatatlan az időjárás, mert olyan is előfordult, hogy október elején sikerült leégnem É-Görögországba is.

No ez volt régen. Mert ugyanúgy, mint nálunk is, ott is teljesen meg van kergülve az időjárás. Kintiektől hallottuk, hogy a főszezonban Sartin, júliusban-augusztusban is jóval több csapadék esett tavaly, mint ahogyan az ott lakók azt megszokhatták. Tavaly mi Sartin szeptember közepén voltunk, és a megszokotthoz képest több eső esett akkor is. Az 1 hétből fele esős, borús volt, de voltak jó meleg napok is, úgyhogy bőven lehetőség volt fürdeni, kirándulni is akár ott helyben, akár a környező gyönyörű öblök egyikében. De velük együtt még nagyon sokan a borús napokon is ugyanúgy fürödtünk, ugyanis a víz kellemes volt, mindössze csak a száradással voltak gondok, és szerencsére mutatóba még ilyenkor is néha elő-elő villant a napocska.

Őszintén kívánom, hogy legyen rátok jó idő májusban. Kíváncsi leszek a tapasztalataidra, remélem, megosztod majd velünk itt a fórumon. Jó nyaralást!
És légyszíves, nézzél szét helyettem is Kos szigetén, ott még nem jártunk, biztosan szép lehet.
Andi

# 14400
Dzsinka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215464 Üzenet linkje2014-04-25 20:35:41 

Üdv!

Mi először utazunk Görögországba, Sartit néztük ki, viszont autóval szeretnénk menni. Esetleg van valaki, aki Miskolcról indulna június végén és felezné az utazási költséget?
Még nincs foglalásunk, de az alábbi időpontok jöhetnek szóba:
június 12 éjszakai indulással, vissza június 19 délután.
június 17-június 24
június 18-június 25.
Találtam olyan oldalt, ahol rugalmasak a turnussal kapcsolatban, kérdés csak az, hogy lesz-e hely:)

Gina

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 959 960 961 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu